.


YOU LOOK BEAUTIFUL ALL OF THE TIME

BEST
Better
Good

Oh va najs!

Solen skiner (nästan) Och det är löördag! Vilket innebär att jag sa ut på äventyr med Sabrina. Som tidigare nämnts blir det nog en fight i afton. Alltså inte mellan mig och Sabrina utan mellan två städer. Göteborg versus Kungsbacka. Cisilou ska ju till Trädgårn, sen Sticky så det är ju ett hett alternativ må jag påstå. Men som jag insett på senare tid så har jag extremt roligt varje gång jag är ute i Kungsbacka. Har klurat och funderat om jag haft en tråkig kväll. Men nä. Aldrig. Därför är Kba ockås ett alternativ som inte tas bort i första hand.



Nu ska jag lyssna jättehögt på The Kooks och låtsas att jag är på festival!
Ooooh vad jag längtar!





.

Choklad

I den nyansen kommer inom en timme mitt hår att vara. Nu har jag tröttnat så sjukligt på mitt blonda äckliga schletna fågelbo. En till klippning så har jag tillochmed friskt hår också! Finally.

Tre dagar har gått på min egentliga vecka. Efter idag har fyra gått. Imorgon, på den femte, kommer nog sviten brytas. Öl. Liksom, ja. Det är den som kommer förstöra mitt rekord på länge.
Imorgon: KBA eller Sticky?

KBA vs. GBG!
Fighten är tillbaks

VN




VN

.

Keep kickin' myself in the nuts

The Hellacopters - Carry me home


Frosten ligger som en halvtransparent täcke över marken. Solen skiner på ganska bra. Själv sitter man i lillsyrrans morgonrock och ska snart fylla ett glas med dagens första kaffe. Idag är en sådan morgon, att vaknar jag, går det inte att somna om. Tvn tröttnade jag på ganska snabbt. Får snart be Josie undervisa mig läran om tv-tittande så jag någongång kan underhållas ordentligt, eller helt enkelt sänka min lättroandesnivå.
Jag har funderar på en morgonpromenadi cirka en timme, så den blir nog av när kaffen runnit ner.

Ikväll är jag sjukt sugen på Henriksberg för att se Kasban. I så fall skall jag inte bryta min nykterhetssvit utan bara ha en go kväll med go musik och framförallt go cola light. Får väl se om ngn vill följa med.


Indienmusketörerna!
Henrik Johannes Hampus


.

Biskop the hood.

Yep.
Hänga i Biskop är rätt chill alltså. Tillochmed förbannat chill. En sjukling vid namn Lindy behövde sällskap. Man ställer ju upp. SÅ det blev ett par timmar med lite garv, lite tjöt, lite kaffe och lite bulle. Och ett helsikes massa kikandes på snygga och osnygga modeller.

Checka in Victor Norlander på www.fordmodelseurope.com

MM-MMM-MMMM!

( '' ,)

Mitt huvud dunkar. Sigur Ros sjunger och spelar i mina hörlurar. Jag har haft en najs dag. Det var kaffe och alldeles för mycket kakor hos Cissi. Men med trevligt sällskap tänker man inte på det alls.

Cookies

Yes. Nu ska jag till Netto och handla lite kakor till vårat lilla fina kafferep.



JONATHANJOHANSSON

Kontikifeeling

Yes. En cola light blev det, samt gött lir från två bandkonstallationer. Första Jesmond Chester va sådär gitarrmysigt, fast det blev lite mycket av samma i slutändan. Andra bandet Alibi Tom var liksom lite mer action, och sköna covers såsom Dansa i neon, vilket var otippat till tusen. Men aja. Jag hade en riktigt, trevlig nykter kväll.
Bilderna talar sitt språk.

Imorgon skall vi ha kafferep hos Cis. Och lite photosession på Sabrinas begäran :) Nu har jag ont i huvudet och är trött.



M
e
l
l
a
n
r
u
m


Godnatt.

PSL

Fenomenalt bra skit.


Anna Järvinen
Mando Diao
LooptroopRockers
Shout Out Louds
Kristian Anttila
Joel Alme
Jonathan Johansson





Det är inte vilt och utsvävande när jag i min åsikt påstår att detta är musik när den är som mest genuin.


.

Candy kane

Yes.
Jag bakar och brygger kaffe. Fick inspiration när jag skummade igenom Cissis blogg. Jag är en härmis.

Ikväll blire nog lite musikkväll med mina goa göbbar i form av Sabrina och Cissi. Vi skall avnjuta Jesmond Chester och Alibi Tom på Kontiki. Musikunderhållning är i särklass den skönaste och mest njutbara underhållningen jag vet om. Cola light all night. På riktigt alltså.

Idag ska jag ut och fota, dock utan systemkamera då. Men diggisar kan duga ibland också. Det får det göra idag. Igår när jag äntligen skulle ta upp min kamera på bingon så hade jag glömt minneskortet i datorn här i Åsa. Smartass.

Är det inte ganska risigt och framförallt patetiskt att man inte tycker saker är lika roligt utan att man är lite salongsberusad. Som igår. Jag drack väl visserligen två öl på bingon men alltså. Det var verkligen en lam stämning som infann sig. Alltså ni vet, när det känns som att något fattas, man vet vad det är, men vill inte erkänna det för sig själv.
 Det var salongsberusningen som saknades. Jag erkänner. Jäkla skit.

P3

Världens skönaste kanal. "Christer" hahaha.

Iaf. Två koppar kaffe har runnit ner. Och ut. Huvudvärken har inte släppt, men definitivt avtagit markant. Skönt. Får kanske hälla i mig en kopp till. Sen ska jag dra till Götet igen, för ikväll blir det besök på klubb Razzia och kanske pingis på Pustervik efter det om vi orkar.

Jag önskar mig en systemkamera i påskpresent alternativt Peacan-biljett. När snön ligger på marken och solen skiner vill passar det att fota. Jag har tappat allt jag en gång kunde. Haha.






Musik idag!



.


Jag svär.

Jag har ont i huvudet. Känslan säger mig att det kommer hjälpa med lite kaffe.










Inget smärtar en hjärtlös man ,
Säg vad en man utan hjärta inte kan?

.

Festligt






http://www.youtube.com/watch?v=xGbnua2kSa8







-

Down on freestreet

Asså. Hm. Det blir nog både Hultan och Peace&Love om ekonomin tillåter senare framöver. Jag kan inte motstå Peacans artistutbud. Rätt sjukt alltså. Dom lär ju ha i särklass den bästa bandbokaren.

Nu ska jag laga kycklingfilé a la Josefin Elin Sandh. Dvs kyckling i chilisås/soya-marinad sedan toppar man med sesamfrö innan hyst in i ugnen. Mums. Fast hade varit som grädden på moset om Josie herself hade lagat åt mig. Jag får nöja mej.








GOLDEN YEARS. Det är dom jag lever nu. Tack Bowie

Snöbollskrig.

HAHA. Jag hade nästan glömt av. Mina minnesluckor tenderar att infinna sig ibland.
Igår hade vi snöbollskrig. HAHAHAHA. Det var jävligt najs. En fjant mulade/mölade mitt fejs. Hämndaktion planeras.. Hahahaha. Det var verkligen sköj.






.

Sinnesstämning


Mitt sinne har ställt in sig på helt fel frekvens. Jag kan inte motstå utgångar. Igår arbetade jag till 21, bussen gick 22, det var snöstorm, det var iskallt, det var världens vinter. Jag skulle ut. Mitt sinne sa det till mig. Ut!
John ringde när jag arbetade och kollade om några öl hade varit trevligt att dricka gemensamt. Visst. Klart. Öl. Jag tog bussen. När den skulle köra ut från en hållplats vid Åsaskolan - hade några dumma dumma barn gjort två sjukt stora snöbollar som låg mitt på vägen. Haha! Jag garvade. Vi stod stilla och hjulen kunde inget annat än att spinna. En onykter brud utropar (ej jag) "ALLA KILLAR GÅR UT OCH PUTTER PÅ BUSSEN" . Mina tankar gick 'hahhahahahhahhhaa ofta'. Men sju jävlar i helvete, det lyckades. Bussen började rulla. Jag missade mitt tåg till Kållered. Sabrina och Erik med flera skulle ut i Kungsbacka. Jag hade träffat Kaire på bussen. Tog följe med Kaires gäng och satte mig på Rumpan. Sabrina och dom kom lite senare, då drog vi till Esters. Det var bannemej en riktigt trevlig kväll. Som vanligt en mängd bekanta ansikten. Oh va najs!


Nu blire smörgåstårta och cocacola.

.

The fall

 


Jag har en aningens känningar i mitt knä. Efter fallet. Ja juste. Med bravur lyckades jag halka på väg till spårisen igår och i fallet, fälla Cissi så hon ramlar på mig och min feta dunjacka. Jag vet en som landade mjukt iaf. Det var inte jag.










.

Working on a dream

Brucan. Fett med bra.

Igår, hahaha. Lam kväll. Chillet hos Bob va chill, festen va det mest lama "ever". Vi drack lite vin sen så lockade utelivet i Göteborg. Det blev Rockbaren med Lindy, Anna och vår nyfunna vän för kvällen, Nisse. Otippat som alltid. Nu ska jag äta min mors fantastiska smörgåstårta. Älskar den.

Ikväll blire work. Najs. När jag har slutat ska jag ringa Lindy. Det blir bäst så.








canyouhearme?

Isley Brothers

Weeeeheey!


Nåväl. Jag är kluven fast endå inte. Det blir att jag honkar på Cis och Bob som skall på festis. Lite föra hos Bob och sen off we go. Fast att stanna här i Åsa och burra upp mig i soffan tilltalar också. Eller chill vin hos Lindy (som iofs inte är någon garanti på chill) man kan hamna varsomhelst.

Nu ska jag och mor styra upp krubb: fläskfilé i martinisås och pressad potatis. OHVANAJS!







ö

Svaniz




Igår:
Kvällen vi skulla fira Sabrinas hemkomst. Haha. Jag Sabrina Cissi och Arna började med lite chill i lägenheten och drog mot Sticky redan klockan åtta, så vi kom in innan nio. Rika som små troll. Ett relativt flummigt besök, pratade lite för mycket med för många. Jag och Sabrina fick ett infall och traskad bort mot Jazzhuset och klubbade lite. En mängd bekanta nunor. Däribland Ska'Lmans trummis Kalle. Hahahaha! Om detta hade varit för fem åre sedan hade jag blivit crazy. Men nu vare nu, så jag bara garvade åt att en människa kan utvecklas så brutalt lite på fem år. Samma samma samma. Helt sjukt. Sen så skrek jag och Sabrina till oss en lång, brunhårig trummis till vårat bord. Haha. En skön men samtidigt oskön kväll. Men det är befriande att bete sej fjantigt ibland. Släppa lite på tyglarna.
Idag:
Mår jag inte så bra. Men mor ska laga min favoritmat så det kan bara bli bättre.



puss

Shine on

... mina små godisbitar därute i staden. Eller mina och mina, men dom jag sneglar på. Ögonvrån.


Beinner mig i Åsa. Drog från Kålltorp halv nio i morse, tråkigt utan dator. Haha. Så nu har jag och mor precis avnjutit köttbullar, mos, brunsås, lingonsylt och saltgurka. Så fantastiskt gott. Är man svennebanan så är man :) Och jag är! Det vill säga att till efterätt blire kaffe och kanelbulle. Det brukar sluta så när man hänger med Fikamorsan.





Cheers

SABRINA ÄR HEMMA


Ljuvligt.
I eftermiddag blire kafferep mellan mig, Sab och Cissi. Oh va najs!















.

Baduizm

Oh hujedamej vad längesen det var jag gick igenom ett helt Erykah-album. Det var nog tamejtusan i åttan: fasligt vad man glömmer sådant man verkligen gillar, det liksom får inte plats i ens musikminne. Men vad skönt det är när det bara ploppar upp igen. Musikploppar.


Nu har jag ringt versamhetschefer. Ingen svarar! De må ringa tillbaka. Mitt meddelande på telefonsvararen kan väl ingen motstå. Nä. Just det. Sen ska jag nog gå runt bland lite dagis i Partille, så kanske man får jobba med Cissi eller Sabrina. Drömmen! Haha.







Jag vill också vara utomlands

Með suð í eyrum

En låt med Sigúr Rós. Bra.


En kaffe med Lindy blev av idag. Hon är en klok kvinna. Så imorgon ska jag söka jobb som en galning. Alltså jag känner mig själv bra, oftast, Vilket betyder att snart är mina pengar slut, och det är då jag kommer haja att ett jobb hade ju varit på sin plats. Nu då, så kanske jag redan insett detta efter att Lindy bankat in en mängd kloka ord i mitt huvud. Man tackar för det.

Min mage kurrar. Jag orkar verkligen inte styra upp en linssoppa klockan nu.







.

Fantastiskt!

Jag har funnit mössmannen. Haha. Helt sjukt. Samma plats - annan tid. Det finns så mycket godis omkring i Götlaborg att man inte kan tro att det är sant. Mössmannen är en riktig godis. En chokladpralin utan dess like. Visserligen fanns det två mössmän på Pingisklubben igår, men ingen som "den riktiga". Finis.
Iaf. Jag fick med mej en gammal räv, det vill säga Linn Karrin till bingon igår. Som vanligt mycket trevligt, men med ett ovanligt slut på kvällen. Det vill säga: Pustervik och Pingisklubben. Chill så in i bänken. Och så mössmannen då. Jag vaknade imorse i Linns och Lillens soffa, med kramp i skinkan. Blodtillförseln är inte optimal när man legat på samma sida en natt. Det börjar bli bättre nu.
Johanna och Jossan har åkt. Risigt.

Sabrina:
YES! Jag bor ju nära dej och Cis nu = massa kvällspromenader i Partille! Oh va najs. Och imorgon kommeru hem. Hur bra är inte det? Bäst!



Sommar!

Äntligen måndag!

Bingo. Jag ska tagga ner mina utgångar och bara fokusera på måndagarna och sitta inne på helgerna. Jag sparar pengar samt slipper denna riskzon som ungdomsalkis. Plus att jag har otroligt mycket roligare på bingon än någon annanstans.
Igår vare tack o hej när det gäller Jossan. I afton sätter hon sig på tåget upp till Åre återigen. Jag ska kämpa för att ha råd att åka upp och hälsa på. Det passar tydligen min livsstil däruppe, säger Jos. Hon känner mig, så det litar jag på. Sen att jag inte har åkt skidor sen femman är en annan femma (höhö) Men jag ska försöka. Nu ska jag ringa X antal verksamhetschefer och kolla om dom vill ha mig som förskolvikarie. Klart dom vill!





Peace

Söndag i sängen

Åh det hade varit så skönt. Men om man någon gång kunde vakna upp i sin egen säng. Well, nu ska jag iaf HEM och chilla en stund. Ikväll blire kaféhäng med Jossan och Mina. Oh va najs.

Inköpslista:
- kaffe
- mjölk
- knäckebröd



FOLK! Söndag, måndag, tisdag ooooch - ONSDAG.
Sabrina Palm är då hemma. Det blir ljuvligt. Vi firar på Stickan på torsdag. Äntligen kan mitt liv som bandbokare tillsammans med Sab börja. Haha!
Rock on


.

Headache

Herre Jesus. En brutal huvudvärk har infunnit sig. Jag var hos Lindsie somsagt. men inställning om att ha de gött och chill. Det vare också, tills mina fötter var dansandes på Pustervik. Min mössman hittade jag inte.






AJ

BLA

Ikväll ska det mysas hos Lindy. En utifall-att-påse med finkläder. Dit åker jag med det slappaste jag har. Tanken från början var en helt totalt slapp kväll utan utgång. Men man ska aldrig säga aldrig.Fixifixi.










FASt STADEN SJUNGER SAMMA SÅNG!

Ba ba so long

Nu ska jag traska till worket. Gött ska det bli. Har inte jobbat på en vecka! Hahaha. Überdassigt. Men nu bär det av!














STICKY FINGERS 19 JANUARI: KRUTHUSGATAN

SP

PÅ ONSDAG "KOMMER BRUNO HEM" SOM CISSI VALT ATT KALLA DET.
Sabrina, det ska bli så skönt.


.

Sunrise

Åååh jäklarns vad ljuvligt väder det är idag. Vaknar upp och rummet är ljust som solen. Det är sooool i Schweden! Waah.

Jag hade verkligen en av mina bästa utekvällar nånsin igår, topp två 2009 i konkurrens med min och Sabrina kväll på Sticky. Det var perfekt, nästan då, fick inte min lilla smakprovssked men. Bandet var grymma så in i fanders, hade en massa sköna diskussioner, drack alldeles lagom mycket (!), dansade mig varm som om det vore sommar, träffade massa old folks. Oh va nice. Så fantastiskt nice alltså.
I afton ska jag jobba, wiieeho! Det är med mina oldies, har itne träffat dom på flera flera veckor. Det ska bli trevligt. Fredagar är alltid så mysiga. Nu ska jag göra te, dra till Åsa och njuta av soooolen!



/Love S






i'v always thought i will end up with you eventually.

alwayswhereineed-to-be

Herregud. Du är så söt. Jag skulle kunna ta en sked, äta dig, smaka på dej och må helt fantastiskt, suveränt bra. Din lilla godisbit. En liten sked bara.

Boel, du vet vem det handlar om. Sabrina, du också.
En förbannad, lång, smal, brunhårig trummis.











Bada bom bom disch!

Hur gör djur

Det får jag och Boel upptäcka i afton. Då ska vi se Djurets spelning som tidigare nämnts. Det kommer garanterat bli bra.Ska ringa och se om Cissi ska honka också, vilket hade varit himla trevligt!
Sitter och läser på resdagboken hur de tre musketörerna har det i Indien. Värme, sol, bad, öl, reggaebarer och allt annat som passar min livsstil som handen i handsken. Det är en som tur är en bra avundsjuka som skapas. Annars hade jag gått under jorden och deppat ihop. Jag vill verkligen också ut och resa, upptäcka, värma mig! Haha. Tillsvidare får jag nöja mig med att Oslo är vårens första "utlandsresa", fantastiskt.





/S


.

Love it all .. not

På lördag är det allahjärtansdaghatande hemma hos Lindy. Vi ska - citerat Lindy - "trotsa tvåsamheten" och visa att "ensamheten är för tuffingar". Detta innebär typ rödvin, ost, vindruvor och massa annat som smakar bäst när man är singel (tror jag). Mysmys, dubbelmys.






Ja ä'int bittär


.

Stöttning

Yes. Mina vita veckor har fått stöttning, tack Cissi. Haha. Det känns mer ärligt och realistiskt om man går ihop ett gäng och kämpar tillsammans. Fördelaktigt de som man brukar partaja med. Så mina partybuddies; let's stick together! Nu bor jag ju också nära både Sabrina och Cissi = vi kan ta tag i oss själva gemensamt. Det där med att börja handbollen igen är fortfarande en liten dröm som ligger latent hos mig, men inte än, inte nu. Jag måste träna upp mig först. Löpträna, styrketräna, you name it. Häva-öl-tränningen ska jag lägga på hyllan för ett slag. Efter den 19 februari. Fantastiskt. Underbart. Vemodigt. Men jag ska klara det.





Kan bli lagom att bli snygg till festivalerna i sommar. Jossan och jag ska boka biljetter till Hultan snart. Faaaabolöst!



.

The Kooks

BRA!

Idag är det onsdag. Som alla andra dagar i mitt nuvarande liv så jobbar jag inte. Det suger. Jag ogillar fruktansvärt mycket att inte ha ngt jobb. Jag blir rastlös, sover hela dagarna och får inga pengar på kontot månaden efter. Surt, surt så in i bänken. Å andra sidan tycks jag tro att jag har oändligt mycket pengar eftersom dom bara sinar mer och mer. Min ursäkt är att man lever bara en gång.
Mitt upplägg är som följer: på torsdag blire Svanen för att se Djurets spelning. Sen nästa torsdag blire välkommenhemsabrina-kväll på Sticky för att se Kruthusgatan. Efter det mina vänner, ska jag ha ett par tre-fyra-fem vita veckor. Och jag menar vad jag säger nu. Tror jag.

Jossan kommer hem for real i maj från Åre. Då drar vi fortare än blixten upp till Oslo. Den slutgiltiga gruppen är långt ifrån klar. Vore fantastiskt kul om det blir ett skönt gäng och därmed ett gött kollektiv. We'll see.



Ba ba.

Sössi. Utan Jössi

Yes. Idag blire sushi, men inte med Jossan som vanligtvis är min sushivapendragare. Det får bli med David "jagäterbaravegetarisksushi" Larsson. Sjukt tråkigt. Fisken gööör sushin. Sminket ska på.

Ikväll ska jag mysa hos Jossan dock. Tulebo is the thang.




Det var inte så jävla ball på Rödis. jag och Johanna plockade på oss massa kläder. Fy i helvete vad dom såg ut i morse när man vaknade. Inte okej!






Lindy. Vinkväll snart?

Red Stone

Sab: YES!


I'll never gonna turn around, and see what I left behind. Ooh, göteborsk lyrik är så djup. Ångesten är laddad som en duracellbatteri. Det var iaf ett smakprov på Flashbacks av RDD.


Today:
Kolla Linns innebandymatch
Handla på Systemet
Duscha, sminka i Kålltorp
Möta Johanna och entra Mayas middag
Dansa bort problem på Röda Sten
Somna

Kväll

Kexen smakade bra, osten smakade bra, skinkan smakade bra. 

I skrivande lyssnar jag på Sigur Rós och blir kvällssentimental. Bläddrar igenom bilder, njuter samtidigt som det värker lite. Ibland saknar man människor, utan att egentligen förstå varför. Mest för att man inte borde, och lite för att det var längesedan man sågs. I sitt liv har man människor man aldrig vill släppa, men som förr eller senare kommer försvinna, vilket man vet - men inte vill. Det uppkommer nya ansikten istället, kanske lika bra. Innerst inne vill jag inte släppa dej. Men jag tror det behövs. Det fanns något som inte längre finns.








Haha

Oh oh oh noo oh no oh oh oh oh oh

Något i den stilen iaf. RDD



Nu ska jag tillaga varsin mojito till mig och mor. Befinner mig i Åsa och är rastlös till tusen. Sen ska vi knapra kex, mumsa ost och smaska på parmaskinka. Ibland är det fint att äta mat hos folk som har lön. Dvs att mina egan matkassar är torra och tråkiga.

Min lördag kommer innebära middag och föris i ett paket, för att sedan dansa bort mot Röda Sten.





VI ses där Malin! HHoohöhöhhöHö

RDD

Ram Di Dam.
Fett med bra igår. En suddig, luddig men bra afton. Jag träffade Malin, som iiiinte skulle till Svanen en torsdag som igår. Men dekadensen är hård. Hon var där. Jag tror jag lyfte upp henne när vi sågs? Haha. Johanna fick en puss av apan (som i en söt apa)

Nu ska jag ner till Åsa, hämta CV och mitt sim-kort. Folk kan inte ringa mig, jag kan ringa dom. Power!









Sabrina. Kom hem

Rockstar

Yes indeed.

Nåväl. Ett slags lyckorus sprider sig sakta men säkert runt i min kropp. Idag ska jag jobba på dagis i Majorna. Det är andra gången dom smsar om jobb, men i tisdags (jag har dåligt samvete, ja) så var jag inget att hänga i granen efter bingon på måndagen, så jag ringde inte upp. Men idag, då! Fyyyy vad fint. Dock har mina bäbis-cravings avtagit markant, dock var jag ju ganska galen förr som typ ville skaffa barn som 18åring. Haha.





Ett litet minus med allt är att det blir ingen fika med Fikamorsan i Åsa idag. Skulle ju åkt ner och fika samt hämta alla mina CV som tydligen ligger där och inte gör någon nytta. Det får bli imorgon istället :) För ikväll blire Jazzhuset och Svanen. Festligt.


/hej

Oo








jag har rest mig på nio - varje gång ,
fast hela staden sjunger samma sång







.

Hepp.

Det var ingen förskola som hörde av sig idag inte. Gick upp och hoppades på ett sms eller några signaler, men ikke.


Uppstyrsplaner:

- Printa ut mitt CV x 5474 st
- Dela ut till massor med CV dagis runtom i Göteborg
- Dela ut ett CV till kafé Brogyllen
- Göra mig tillgänglig på Pölagården i helgen






I eftermiddag blir det middag @ David Larssons nya residens. Det blir änna gott.

Tulebo


En chill visit hos Josefiiiinis som va otroligt snygg i sitt gips. Agneta lagade god mat som vanligt. Blir X antal fler visiter dit, kan ju inte låta min stackars vän börja snacka med väggar på dagarna när ingen är hemma. Sen väntar vi med nöje på den lilla" klacken" som Josie ska få på sitt gips = hon honkar på bingo! Fast vi måste vara där tidigt för det behövs 2 stolar till att hennes ben skall vara i högläge. Hahahaha!










Hoppas jag blir dagisfröken imorgon..

BKO

Bo Kasper Orkester. Jääligt najs.

Igår mina damer och herrar och transvestiter, hade jag en fenomenal bingokväll. Eller vi kanske inte ska använda de starkaste predikaten men det var riktigt fint. En citronsur händelse på vägen dit var att Cissi fick kontrollantböter. Men innan dess hade vi haft en trevlig föris med monsterduktiga Palle på gitarr emellanåt. Bra!
Jag, Cissi, Palle och Joel mötte en annan Joel - Joel L. Så det blev kvällens sällskap. Vi vann inget men det var riktigt trevligt endå. Brought-up-a-discussion-where-I-left-it förra gången, så nu väntar och dunderlängtar jag till Sabrina kommer hem så vi kan boka band för hela slanten! Sen så satt jag och Joel L och konfererade hur mitt sms skulle se ut. Det blev inte bra. Så nu ångrar jag mej givetvis. Man ska inte lyssna på grabbar i en sån diskussion. Jag skulle lyssnat på mig själv. Damnit.



Today:
- Kanske hälsa på i Davids nya lya om han inte ligger och söööver vill säga. Jobba natt is not the shit.
- Hälsa på hemma hos Josefin-fucking-Sandh :D som är hemma ett tag med sin brutna fossing.
- Köpa en rejäl påse med mat. Nu har jag te och mjölk här. Haha. Netto här kommer jag!


.

Boulier de Lotto

TONIGHT!
Snart ska jag traska bort mot gotteaffären och köpa lite dricka till ikväll, då jag Cissi och Palle ska tagga inför kvällen. Får väl se om någon lyckas vinna på bingon idag. Förra veckan vare ju Joel som drog hem lite vhs-filmer. Kanske man får en halsduk idag? Eller en cykel.



Mina ovanor i detta ungdomliga liv skall snart sluta. Lindy och jag har förstått att utan alkohol hade vi varit rika som troll och kunnat inhandla kläder mer än någonsin. Därför ska vi ha ett alkoholfritt 2010.
Jag trodde inte heller på mig själv när jag sa det.





Hellre fula kläder och en öl i handen - än snygga kläder utan.

Ikke

Jag skulle inte dricka idag. Då ringer man Lindy så är allt förstört.









Tjarå!

Hangin' out

Såhär fantastiskt glad blev Cissi när vi "hittade" hennes plånka som egentligen aldrig varit borta. Den låg på sängen, men ni skulle känt stämningen. Man kunde skära i paniken med kniv och gaffel. Detta gjorde vår kväll!
Och imorgon ska vi lira bingo. Blir ett fint gäng imorgon verkar det som.



Anna Järvinen

Skönt. Mycket jävla bra med skönt.


Nu ska jag ner till Åsa. Där finns ännu lite mer saker att bringa hit. Jag ska bara äta upp salta pinnarna här först. Sen drar jag. Till Åsa. Varför bor min familj i Åsa? Haha.










annajärvinen-komhem

T H

The Hellacopters.
Yes.

Konstaterande:
- Jag har rätt om det mesta jag lägger mig i.
- Oh Jollity va bra, men bra dög inte för mig ikväll.
- Smsen har varit varma som kokplattan idag.
- Nu vill jag befinna mig i varmt land.
- Avundsjukan växer sig starkare mot Johannes, Hampus och Henke.
- Hultan blir allt mer realistisk.
- Jossan kommer hem på tisdag,
- Nu ska jag sova och tänka och drömma och sova. Och sova.




I said a hundred ago ..

RSS 2.0