Låt honom veta, än finns en väg tillbaks. Låt honom veta att han är den enda du vill ha

Sommar innebär ett nytt liv. Inget är sej likt, ingen är sej lik. Svallande känslor och spontana nätter. Hemgång i tunna kläder och en fylla som värmer. Vänskapliga relationer som växer sej starkare och större. Kroppen innehåller oändligt mycket kärlek och endorfiner, och i rätt sällskap når lyckoruset sitt klimax. Ett tacksamt liv, sommarlivet.

When it comes to being true, at least be true to me. One thing I found; oh no, you'll never let me down



Milslång powerwalk.
Eviga funderingar.
Emotionella kvällar.

I'll do everything different. I'll be better to you

En dag inleds med ett halvdött beteende.. 07:nånting lämnar förste man lägenheten. Jag själv kryper ner igen efter det att dörren är låst, overkligt trött av okänd anledning. När klockan närmar sej 10:30 och dessutom blir mer, tar jag mej själv i kragen och stiger upp, mot min vilja. Inleder förmiddagen med informationen om att ett lägenhetskontrakt är påskrivet (av förste man som lämnade lägenheten ett par timmar dessförinnan) Min lycka och glädje är stor, för att inte tala om hans. Underbart.
Tåg samt buss för mej ner till familjehemmet i Åsa. En längre löprunda avverkas, längs havet är det svårt att ens bli trött. Eftermiddagen kommer och första kvällen med mina gamlingar är kommen..

Enmannakväll i lägenheten. Jag hatar det.

Skyll dig själv, för folk vill gärna lära känna dig. Men nej, för jag har inte sett nån som dig än...

Ensam kväll i väldoftande lägenhet. Man borde tvätta varje dag. Befunnit mej i stadiet att vilja massmörda samtliga mäklare (typ) efter att ha jobbat med en mindre briljant sådan. Tisdagsmiddagen blev räddningen för humöret, eftersom jag dessutom visste att natten skulle spenderas ensam. Ogillar ofrivillig ensamhet och tycker bättre om sovsällskap.

Imorgon styr jag sista detaljerna på körkortslämpet, hystar ut det gamla kylskåpet och köper dammsugarpåsar.. tre detaljer i mitt liv som tagit sjukligt lång tid att ordna upp. Nu så.

Men alla har feber i öronen. Det gör inget om jag dör

Förra veckan var den bästa hittills i år. Och än har jag extremt mycket att se fram emot. Bakom mej finns festliga studentmottagningar, Andralånggatan-dagen, Håkan på Slottskogsvallen, finaste sovsällskapet, pizza på Åsa-pizzan, Amarone-vin hos du Hane, picknickfestival på Apslätten.. Framför finns FIB-festival i Benicassim, v.31 med mina kvinnor i Lefkas, Grekland.
Imorgon gör jag min sista dag på Ugglum. Adminstratörsjobbet är inget för mig, men här har jag trivts. Medelåldern kommer återigen höjas radikalt i och med mitt avslut, och jag har tyckt om att sänka den. Samtal med äldre människor är härligt, oftast. Framförallt kommer jag sakna alla underbara kids. Men jag kommer tillbaka i september är min plan, vikariera i september för att sedan lyfta i ett flyg till Australien och min ljuvliga Susie.. hur länge jag stannar får budgeten avgöra. Hoppas hela vintern.. då kan jag möta våren i Italien med Hanna.
ÄLSKAR FRAMTIDSPLANER!

Det är skolavslutning idag. Sentimentaliteten i min kropp växer och övertar alla sinnen. Fina tal skapar tårar. Fina barn, fina människor. Hejdå.

...


Hej och ja tack.

Jag vill bara sitta här med benen i kors, och varför vill jag det? Det är inte svårt att se; för att du sitter bredvid förstås

Det är ingen vanlig dag. Det är en fantastisk dag! Perfekt morgon - perfekt förmiddag - allt avslutas med studentmottagningar och en förmodad perfekt kväll..

RSS 2.0