How long has it been. Shall we get intimate again?

Mor ska köra mig till Kungsbacka. Tåget i Kungsbacka ska köra mig till Göteborg. Därefter vet jag inte riktigt. Lindy och Sofia har säkert hittat på något bra. Under tak i detta höstiga regn. Jag vill dricka te och äta skorpor. Sådant som man gör på hösten. Vad fort den kom. Vad snabbt du försvann.

Bang, bang. He shot me down. Bang, bang. I hit the ground. Bang, bang


Jag har mera tålamod, än vad du har hårda ord. Det måste du förstå. Så? Sa du nåt?

Trött. Ganska sliten. Och samtidigt nöjd. Det var trevligt igår. Kräftor, räkor och vin. Sedan dans, dans och öl på Stickys eminenta golv. Anna, Sofia och Linn kom dit. Ännu bättre.

Eftermiddaglur. Nattlur. Jobba och lura ännu mera. Kroniskt trötthet. Haha.

Gillar't!


Dom hade mycket att säga, men vad var det dom sa?


Du vill ha mig men jag skiter, skiter i dig. Inte bry mig ett skit, jag bara spyr i ditt face. Ta på mig nu, ta på mig nu, vet att du vill de, gör de!


Idag fyller Anna år. Grattis Anna!

Bara för det inte blir kräftor så är ju givetvis extra sugen. Men jag bringar med mig något annat ätbart till Cissilou.



All I breathe is smoke.

Ten days of perfect tunes the colors red and blue. We had a promise made; we were in love

Vissa dagar kan jag sakna, tryggheten från gamla dagar,
men det finns ingen som kan få dom tillbaka.


Så himla bra alltså.. att jag fick bytt arbetspasset. Kräftskivan verkar ej bli av men ändå att gänget ska samlas för umgänge. Så långt mellan gångerna. Buhu.

Det finns två saker som ständigt snurrar i skallen. Det och du. egentligen borde jag tänka på en annan. Men det går inte.

Hjärtat ville fram och tillbaks. Det gick inte över, jag ville va kvar. Jag hörde, men vad var det dom sa?

Game Over. Det var trevligt. Det var socialt. Sent blev jag irriterad. Fast inte på mitt umgänge, utan något annat. Orka. Men iaf, sov finfint på Johanna och Sussis soffa. Übergod sushi dagen därpå som var värd den "långa" promenaden.

Att man fått lön spelar ju ingen roll uppenbarligen. Göteborgs butikers klädutbud är för stunden värdelöst, hittade ingenting. Haha. Får återkomma..

Om en vecka. Undra vilka som finns där?

Hon följer i dansen precis vart han vill. Han för och hon följer så lätt som en vind

Nefertiti - Colors - GAME OVER.
Jomantackar, ja!

Efter jobb, behövs vilopaus. Sova på altanen i solen passar mig bra. Och Jossan lyckades inte få tag på biljett. Inte så bra, utan rätt illa. Vi får väl se. M&M för hennes del kanske. Men det är inte rätt, det är fel.

Det är ungdomens förfall. Dekadansen!

Trött. Så jävla trött. Haha.

Får bli en ytterligare sovstund innan jobb. En lång sådan.

Sunny Side Up





Kanske fortfarande kommer försvinna i din blick; drömma om den framtid som vi aldrig fick

Så.
Nu återstår två tillfällen till. Ena - utförandet, andra - sammanfattning. Fy fan. Inte ens min värsta fiende önskar jag detta. INte den jag avskyr mest är värd detta. En enda person borde få gå igenom detta, och det är du. Ovetandes och lycklig. Finns inget bra sätt att säga, för du kommer ändå aldrig förstå. Man måste uppleva, andas problemet. Du kommer inte förstå någonting.

Jag drömde att jag bodde i min lägenhet i Mölndal. Åbys maffia hade gömt pengar och knark i lägenheten när jag inte var hemma, sedan återvände dom för att gömma sig. Jag var livrädd. Haha, och vaknade i tron att det var verkligt.

Nu ska jag sova.

Och med blicken i det eviga blå, är jag bortom tankarna tankarna och orden, där finns inget jag måste förstå

Matt. Utmattad.

Igårkväll hade jag det väldigt fint. En osannolikt lugn kväll med tanke på mängden kvinnor som lika gärna kunde dansat på bord, kört gustavsbergsbuss eller pratat alldeles för mycket om meningslösa saker, men så blev det inte. Allting var som det svenska ordet beskriver bäst; lagom. Prat, mat och dryck. Socialt och alldeles perfekt. Alldeles lagom.
Att gå till jobbet idag känns inte alls så jobbigt som jag förutspått att det skulle vara. Skönt.

Jag längtar bort, bort till Oslo.
Och efter dig

Men öppnar du den där dörren, tar på dig skorna, måste jag ta sönder dig. För mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig



Hej.
Sådär lagom mör och onaturligt trött. Men efter 16:30 imorgon är jag nöjd. Jobbet är slut och det vankas festligheter, med lagom mycket folk. Kvinnor faktiskt. Bara.

Hejdå.


Albert Hammond Jr


Han såg bortom det blå på himmelen. Då han gick föll en tår på min kind

Kanske en av världens mysigaste låtar. Och har avnjutits med den tidens mysigaste människor. Tiden är förbi och passé.



Sex kladdkakor har bakats. En stor mängd yta med golv har dammsugits. Så fantastiskt roligt. Underhållande. Svettigt. Haha. Lite ytterligare fixa och dona, handla apelsiner och citroner och äpplen till sangrian. Och cider till den andra bålen. Hahaha kärring

Och snart är uppfostran så självständig att dom som gräver sin egen grav inte tänker på nåt annat än att dom ska ha mer betalt


Aaahhh!

Imorgon fullt upp! Handla vin, öl och kräftor tills lördag. Baka tre kladdkakor till jobb och festligheter på lördag för att sedan jobba. Jag som ville sooooova tills fem i fyra då jag sätter mig på cykeln ner. Äsch. Sova gör man i graven

Ingen sa att det var lätt, ingen sa någonsin att det skulle vara så svårt


Det kunde ta en dag, men det tog ett år

Sömnig.
Kl 10:00.
Sedan ska jag krypa ner i sängen igen. Sova bort hela dagen. Orkar inget annat. Jobb imorgon, lördag och söndag. Jag bor där, på mitt jobb. Förutom idag, då sängen är mitt hem. Skönt. Varmt. Ensamt. Men underbart.

Vi pratade om hösten, när sommaren var som skönast. Snart har vi mörkret här

Sova! Sova!

Imorgon är jag ledig, nästintill. Det ska bli 26 grader. Inga klagomål.

Men bara nästintill. Kl 10:00.

Ändå ser jag bara kärleksillusioner. Och nu minns jag - jag förstår inte kärlek. Inte det minsta

Äntligen sovmorgon. Underskattat.

En lam dag framför mig, ska sola på altanen tills jobbet kallar vid fyratiden. Ibland är livet lättare än när det är som svårast. Ibland.

Moment 22

Jag får vad jag vill, men inte vad jag behöver.

Åh. Coldplay. Dokumentär. Coldplay-dokumentär! Ibland glömmer man hur bra det är. Jag minns runt juletider 2008, efter en bingoafton på Kungsgatan 19, somnade jag in till Parachutesalbumet i Gamlestan. Fina tider och en fin kväll.






Kan inte dina stora vackra händer, din lena röst och din musikbegåvning bjuda mig på musiknjutning? Så som bara du kan. Sparks

Michael Jackson!


Varje hårstrå på ditt huvud har jag räknat. Du är värd mer än allt fåglarna samlat

Ang. föregående. Ja, justdet. Eller Nikki. Glömde av.

Jobbat. Slitit. Näe. Men jobbat.

Fjorton arbetstillfällen kvar. Och vid bästa fall ytterligare tre veckor, lika med ännu fler. Innan Oslo. Innan ett nygammalt liv ska påbörjas. Igen. Just nu finns det inget hellre än flykten jag vill åt. Jo, dig då. Men jag har gett upp. Så flykten duger som ersättare. Till vidare, och i värsta fall hela mitt liv, är flykten det jag lever för, och efter. Allt blir lättare så, lama-syndromet. Huvudet i sanden - fly.

Tv, te och tänk. De tre t'en kommer skapa min kväll.

Jag saknar dig.

Har aldrig brytt mig om tystnad, förrän det aldrig blev tyst. Har aldrig velat flyga, förrän mina vingar klippts.

Intensivt.

Namn:
Kaylie
Chloé
Lee
Ella
Alina

Åh visst känns det helt okej ändå? Ville inget mer än så, då ger jag inget mera då.

Liten barrunda om man säger. Lindy, Lindys far Tore, Lindys bror Patrik + två ytterligare släktingar. Sedan anlände Jossan med en Åre-polare vid namn Alex. Trevligt. Corazón, Roses'n'Crown, sedan tänkt Diamond Dogs men jag var så helvetes trött och pengarna var slut. Lindy fick avsluta kvällen själv med bror och andra vänner. Jag och Jossan slängde in handduken och la oss i bäddsoffan i Linné.
Nu degar jag sista timmen innan jobb. 6 av 7 denna veckan. Fast lär behöva ta bort en dag eller fler för personliga ting. Ogött.

Jag vet en plats dit jag vill gå, vi kan väl hålla den för oss två. Jag vet ett sätt, och jag vill förstå. Sluta undra hur jag mår

Jobbat. Kortis. Fem morgontimmar. Det räcker.
Jag är slö i hela kroppen. Det är tankarna som gör det. Har bollat med idéer om hur det skulle kunna bli i huvudet, konstant. Om vad olika beslut skulle betyda. Vilka som skulle bli berörda, vad som händer med mig, och dig, alla runtomkring, alla planer, alla måsten. Å andra sidan är beslutet redan taget. Men att fantisera är sjukt. Riktigt jävla sjukt.

Namn.

Nu är det upp till mig igen. Nu står jag här med sanningen, kastad rakt i mitt ansikte


.


Här är det risigt och förvuxet, fult och snårigt och lika hopplöst trist och grått som i mitt bröst.

Aj. Aj - ajajaj - AJ!

Jag håller det inom mig, förutom ett fåtal som vet. Smärtan är påtaglig samtidigt som den är mild och emellanåt knappt kännbar. Det är marigt det där. Med schizofreni-smärta. Och virriga tankar. Alla säger olika, jag tänker olika. Vem mer ska få veta? Ska du - vill du?

Förrätten har sjunkit ner och Pepsin smakaar bättre än någonsin tidigare.
Det kanske kommer gå bra det här ändå. Så till vida att jag pallar mitt faktum. Mitt beslut som kommer förfölja mig livet ut och även när jag ligger i graven.

Hur det än slutar, är det bäst för tillfället.
Vissa betyder.

Ibland slocknar alla ljus, fast man vill dansa tills man spyr. Jag gillar inte ens att dansa.

Jaha. Den fjortonde augusti är kommen.




Ibland.


stjärnorna lever på natten. och det gör vi två med. med dig vill jag möta dagen. men du är för fin för det. skuggorna växer till monster. och jag skulle hellre dö. än att låta dom ta dig. för du är för fin för det. och det finns dom som säger att det aldrig är försent. och jag hatar att ni säger det, och jag hatar er. kan ni lämna mig ifred? jag har plockat varenda krokus i vasaparken, till dig har jag sjungit min sång. och jag har tillochmed försökt att skriva dikter till dig. men du var för fin för dom. jag har varit i london och paris. jag har vart back in the u.s.a. men du vill inte låta dig hittas, nej. för du är för fin för mig. och det finns dom säger att det aldrig är försent. och jag hatar att ni säger det, och jag hatar er. kan ni lämna mig ifred?

Doktorn sa att jag var sjuk och jag tvekade en minut. Jag slår mig själv om jag nu vill, det värker mer att tänka till

Skön arbetskväll. Lagom tempo, klara tidigt. Skönt helt enkelt.

Bob Hund rockar fett. Och jag sitter här. Trist, men sant.

Äh. Skallen är tom. Imorgon kommer den vara sprängfylld med märklig information. Sådan information som kan ändra ens liv, eller inte förändra alls. Jag får välja själv. Antagligen.

Vi får se. Vad som betyder, och vem.
Tack



Jag fimpar kvällens sista cigarett, du ler. Om nån minut så går jag härifrån och då ses vi nog aldrig mer

Röd Colors igår. Mediokert tyvärr. Väldigt socialt dock, och trevligt. Synd med regn och utebliven salongsberusning. Den 26e smäller det!

Åh attans. En afton som denna skall Bob Hund ge folk en kväll fylld av njutning. Jag traskar omkring på jobbet istället. Hoppas på återkomst, typ snart.

Fredagen den fjortonde augusti tvåtusennio. Pest eller kolera.
Bra svar. Dåliga svar. Ångestframkallande svar.
Vi får väl se vad som betyder någonting. Och vem .

Så vi kommer inte längre än till hallen ikväll. Jag behåller bara skorna på

Yoghurt och havreringar. Perfekt warm up inför kvällen och natten.

Nu lite Maggio.

Sedan lite Dansk. Lite Jossan. Lite Emelie. Lite parkhäng. Lite bänkhäng. Nu ska frisyren ordnas, sminket ska på och kläder ska bytas. Har inte bestämt om det är varmt eller kallt än.






Trala la la, lilla molntuss. Kom hit ska du få en puss!

Maggio, Modiri och Laleh. Allt på en kväll. Bra och trevligt.

Idag är min andra lediga dag på femton tidigare dagar. Är ni med? 13 av 15. Knegare utan dess like. Men det blir gött sen. 25 sept blir götta. Även 27 aug.

Ikväll: Nef och dans!

Hitta nåt att hänga upp sig på, ja, det brukar inte bli nåt bra så. Sägs det att han brukar blunda då?




Promenad byttes mot en cykeltur. Powernap byttes mot matlagning. Telefonsamtal byttes mot telefonsvarare. Jag byttes mot någon annan.


På fredag är domedagen. Jag längtar inte. Verkligen inte alls. Vi får väl se hur det blir. Och hoppas på det bästa. För allas skull. Alla två. Alla tre.


imorgon:
maggio
modiri
jnr boys




snälla kyss mig nu, innan allt tar slut
.. allt du hatar är sant , jag är likadan

Jag har stafli och jag har kol. Och jag har nerver av stål, men du bryr dig inte om den saken.

Schleten.
Haha.

Fredags vare hejhej-välkommen-hem-Cissi på Sticky. Det var trevligt. Stötte på Johannes med vänner. Awkward for sure. Hemligheten är kanske avslöjad. Boel och Emelie var himla finfinfint att träffa. På onsdag ses vi igen! Sovplatsen för natten blev Cissi oväntat sköna bäddsoffa. Morgonen var deg. Cissi var sjuk. Jag åkte till stan, mötte Josie, käkade sushi, drack kaffe med mor + sällskap på Pasta+. Sedan bar det av mot Ullevi och work på Madonna-spelningen. Inget att hänga i granen. Femtioett år är tanten. Hon juckar på som om hon vore en extremt pubertal tonåring. Haha. Skoj tant.

Powernap. Promenad. Middag. Tv. Sova


Cissi är hemma. Så jääääla bra. Jäligt bra!



You gave me something that I didn’t have. But had no use


Någon som vill följa med?
P0P

Dom tar min hand och vilseleder in i mörkret där skuggorna lever och säger sig veta svaren

Magsmärtor, värkar. Försmak av vad som komma skall någon gång inom de tio-tolv kommande åren. Hahaha. Blir kul att se ditt ansiktsuttryck. Om du någonsin får veta. Om någon någonsin får veta.

Jag vill till Oslo. Nu. Imorgon. Idag. Ikväll?

Asch. Håll ut, det ska jag göra!

Klibbiga toner tar hem miljoner. Till en blekfet nöjesindustri

Work. Åter work.
Ska försöka med all min kraft att bli av med mitt kvällspass imorgon då Cissi anländer till staden. Äntligen! Jag har längtat.

Efter jobbet ska jag möta Johanna i Åsa. Klipporna kommer ropa, så där kommer vi befinna oss. Überskönt. Lite relax är aldrig fel.






Spiken i kistan för oss två. "Tack"

Du är ett glashus, och jag är en sten. Men det är du som försöker se igenom mig

Oh. Oh. Oh
Hela långa dagen har jag vandrat runt på arbetet och tänk på endast en sak: Oslo! Vet inte varför, eller jo för att jag ska dit, men idag var det nästan lite flippat. Jag möblerade i huvudet en lägenhet jag inte ens har. Jag såg mig själv spatsera på gatorna och veta att kontot är fyllt med Norgelöner = shopping. Jag såg min hand greppa en öl i en skön park. Jag såg mig själva vara morgontrött men kämpa sig till jobbet för det är fan värt det.
Jag såg allt. Och lite till.

Ja. Nu drar vi. Josefin Sandh och Mikaela Tengblad. Låt oss dra!!!!!!!

Ännu en gång är det dags att dupera min samtid träffar jag rätt har jag en chans att få mer av min framtid

Alla är på Nef. Alla typ. Typ alla.
Jag sitter här. I Åsa, sommarmetropolen och är nyjobbad. Trist somfan. Knappt pengarna lockar längre. Haha. Fast ändå lite kanske.

Ja ja, Nef blir den 12e.

Uppehåll från:
- alkohol
- en person

Inte alltid är livet som man vill. Eller dom det borde.
Lyckliga i alla sina dagar

Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

Jag vaknar. Det är SOL. Det är redigt varmt. Hela jag ler. Kroppsspråket ler. Ljuvligt

Hejdå inomhus, hej utomhus, hej klippor!

R A T A T A T


Och vi kanske till och med lämnar Sverige. För det är ett nytt spel och jag vill inte vara med

Definierat.

Igår var en pangkväll. Linn fyllde 21, vi var på Pingisklubben med tillhörande förfest innan. Fab. Outfiten var grav.-tröjan. Så sant också, om man ser det så.

Nu ska jag sova till 15:00, jobba 16:15 och sova 21:48.

Nu är det uppehåll igen.

Med bruten mast och slitet segel. Och dom vilda vindarna som styr din båt

Jahapp.
Här sitter man, med en kropp som fått alldeles för lite sömn, och utövat väldigt mycket dans. Vi skulle inte ut, Anna och jag. Vi skulle ha en mysig rödvinskväll i Linné. Det började pratas om Pustervik, som blev Nefertiti som tillslut blev Sticky. Där var vi, och svängde våra lurviga! Mycket trevligt. Fick även se bekanta ansikten som skådas väldigt sällan nuförtiden. Sebbe Olof och Jon. Sedan mötte jag en nyfriserad Linus, tjusigt.
Jag tappade min kamera i golvet. Den fungerar, men minneskortet har åkt ur :( Inspelningarna från reggaefestivalen är där. Ikke så göy.

Nu ska man jobba. Jobba vare, ja.

Så det kommer en dag, då du och jag inte kan hitta tillbaks

En summering av aftonen igår.
Jag och Josie satte oss först utanför för att försöka uppnå rätt mood. Det lyckades helt okej. Vi steg in på området och njöt av den första spelningen med Kultiration! Oh oh oh. Dom är inte fy skam alltså. Fint. Vi drog oss bort mot vårt fantastiskt vindstilla ställe och uppdaterade stämningsförhöjarnivån ytterligare ett snäpp eller tre. Vi träffade två sköna damer, Linnea och Sofie, varvid vi tjötade en stund innan Syster Sol skulle börja. Hon var helt ok. Nåja, en sväng till bort mot flaskorna. Det kanske var här det spårade. Iaf, vi såg hela Governor Andy. Tjingsade på Viktor och dansade lite med damerna om jag inte minns fel. Tror vi lämnade stället någonstans mellan tjugo i ett och ett.
Jag entrade VasaViktoria för att träffa Lindy, fanny och världens skönaste Larsa från Peacan. Tjöt och ett glas vatten senare drog jag och Lindy oss hemåt till Linné.

Och här sitter jag nu. Inte så bakfull, ganska ångestladdad, alldeles nyduschade, men framförallt besviken på att jag lämnade tältet alldeles för tidigt. Learn from mistakes. Ända jag kan tänka på.

Jag har hittat kameran. Men inte Jossan.
Vapendragade som inte är bra för avarandra i alla sammanhang. Hahaha


Dom söker efter något med vet inte vad, så jag ska krama hela högen kanske någon blir glad

Det var då själva fan. Haha.

Jag fick inte plats i U2-jobbargänget.
Jag har uppenbarligen inte min kamera med mig efter igår.

Nu ska jag städa lite i Annas lägenhet som tack för sovplatsen. Huvudet har inte börjat dunka än så jag får passa på.


Själva fan

RSS 2.0