Släpp aldrig in dom här och ge dom inga nycklar, till mig

Dagens planering var att sola hela dagen fram tills typ 15:50 då jag skulle vandra ner mot jobbet för aprils första arbetspass. Istället blev jag som bekant väckt i morse och fick börja jobba då. Att planeringen bröts gjorde mig ingenting, för nu är jag ledig, och dagen har varit himla bra. Nu kommer jag börja sakna mina gamlingar igen, hade nästintill glömt av dom. fast bara nästintill.

Imorgon är det parkhäng och grillning. På menyn står hickorymarinerade revben, en relevant mängd öl och en liten sallad eller liknande till det. Myyyyys! Jag längtar redan nu.



Kan du stoppa tid som han, be mig komma dit som han

NU SKA JAG JOBBA! Jag fick jobba hur länge jag ville, hahhaha. Vi får väl se när man traskar hemåt. HEJ

Han doftar som dej när du är full. Doftar, inte luktar

Nyss hemkommen från Kungsbacka. Jag och Johanna satt på en bänk utanför Fyren, käkade naturgodis, godis och drack nyponsoppa. Perfekt. Det behövde vi.


Jag ska aldrig göra dig illa igen. Du fastnar perfekt i min polaroid

Igår spelade vi Nintendo på Pustervik. Det var himla sköj. Jag fick sova hos Anna och det var gött. Nära och bra, världens finaste lägenhet, och roligt morgonsällskap. Vi degade lite på Garbo tillsammans med Lindy och Sofia. Svennebanan lyssnade vi på och tyckte att texten är fantastisk.

Nu ska jag snart åka till Kungsbacka och fikelifika med Johanna som tar tåget ner, det är så segt att åka till Göteborg. Det blir la bra. Min skalle är tom så nu slutar jag.

Regnmoln brukade jaga mig. Och nu jagar jag morgonen längs avenyer

Det var en ytterst mysig söndag igår. Jag, Sabrina och Cecilia åkte till Chalmers och såg Oh Jollity. En dunderchill tält var uppbyggt, det doftade grillad mat, vinden var sommarljummen, ölen var billig och musiken var perfekta pricken över i:et. En alldeles lagom söndag. Jag åkte inte med mitt sista tåg hem 22:17 utan stannade lite till och slaggade istället hos Cissi. Imorse vare mackor och kaffe på menyn. Perfa!
Nu ska jag däcka i solen två timmar, käka lite och bege mig in till stan igen i eftermiddag. Lindy, Anna och Sofia skall tillsammans med mig briljera vid pingisbordet på Pustervik. Först blir det uteservering och njuta av detta makalösa sommarväder!
jag har inte fått min lön. Den kommer på måndag. Tack, tacksomfään.

Istället för inte var där jag är. Istället för att inte vara det

Det blir spelning idag också. Jag och Cissi ska se Oh Jollity på Chalmers. Ska plinga Sabrina också. Det är söndag. Man borde stanna hemma. Men jag gör inte det.

Att somligt händer utan att verka väldigt smart och utan att lämna världen som den var

Igår var det minst sagt en heldag. Jag åkte hemifrån tjugo i två, var hos Cissi halv fyra. Där bjöds man på mycket god mat och mycket underhållande sällskap! Vi skulle egentligen hem till Sebbe lite innan också, men det hanns inte tyvärr. Det fick bli att vi mötte upp Sebbe, Sune, David, Sebbes föräldrar med mera i stan. Dundertåget var otroligt jävla satans bra alltså. Strängen is the shit. Och dom andra såklart. Tack Sebastian Rinvall så in i bänken mycket för biljetten! Jag ska bjuda igen.
Sen efter spelningen fck jag och Cis tt av våra välkända "ryck" och åkte hem. Om det finns någon som kan förklara varför vi alltid lämnar kalasandet som igår, så vill vi gärna veta. Jag var hemma halv två! Det är inte okej, om man tänker på att det innebär att jag tog 00:17-tåget. Kanske Cissi har svar. Får ringa och för en update senare. Nu ska jag rensa ogräs och klippa gräs. På bakfylllan. Tack föräldrar, tack.

DUNDERTÅGET

..iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikväll.

Jag, Cecilia, Sebastian. Parken. Strängen och hans mannar. Fint skare va, fint!

Så får jag en chans att säga allt det jag aldrig sagt . Men jag är för feg

Ja herregud. Igårkväll mötte jag upp Lindy och Anna. Två hårt arbetande vänner som inte skulle ut. Vi chillade, tog en barrunda endå. Lilla London, Bryggeriet, Diamond Dogs coh Excet. Hahaha. Man är ju inte nitton längre, så vi hänger med gubbarna och gummorna. Det var trevligt.
Sedan mötte jag upp Johanna. Vi skulle till Friction med det var stendött så vi drog till Riorio, Club Animal, men det var stendött. Jag trodde det var lönehelg? (iaf för dom flesta)


Dom tror att jag skiter i det , att jag inte bryr mig. Jag har ÖVERbrytt mig. I dryga året blev jag nonchalerad, osynlig. Jag fanns inte i din nya värld, din bubbla, när allt startade. Du levde ett nytt "liv", försökte bli någon du inte var. Du hade inte tid med mig. Förtroendet sjönk. Det har återuppbyggts, men jag blir så jävla förbannad, när det mellan raderna sägs att jag inte bryr mig. Det finns ingen som har varit med dig så länge genom all skit, som jag. INGEN. Dom blir så stolta och glada och hejfadderittan när det går väl. Det är väl givet att jag blir det, det behövde du inte ens fråga om. Men jag har brytt mig så mycket att jag inte lägger orkar ner energi. Så mycket vi har pratat, känns det som att mina ord går in i ena örat och ut i det andra. Jag bryr mig förmodligen mest, men du noterar inte det. Jag låter dom andra vara stolta. Det får bli deras jobb. Jag orkar inte.


Haha, jag lipade. Moget.

Det händer att jag tänker på dig viskar utan svar. Fem till femtio gånger och undrar var

Nu ska jag dra! Lindy väntar och jag är pepp. Maten smakde gott, cidern var fantastiskt god. Det kommer bli bra idag, jag känner det på mig. Vi ses i vimlet.
På tisdag blir jag blond igen. Yippieyay. Inte bara jag som blir nöjd med det. Fast mest jag. Jag ÄR blond. Yes.





Hejdå!

Jag såg en man vada ned i vattnet. Jag frågade vart han skulle gå. Han sa: Jag går dit benen bär mig

Det doftar kaffe i hela huset. Jag ska snart städa, städa hela jävla huset. På morsans begäran. Men vad gör man inte. Solen är inte duglig nog att utnyttja förän typ halv ett-ett, nu äre bara meningslöst.

Ikväll blire premiärklubb som står på schemat. Ska möta upp Lindy först och ta en afterwork-öl med henne och mkt troligt flera andra också. Sen ska jag träffa Johanna och Maya för att entra Parken och Klubb Friction. Fest! Festligt. Jag peppar redan med lite musik. Och kaffe. Och städning.




.

Cause I could start to lose it all again, if I take it all back


Ni talar om livet; jag bromsar min puls, jag kan ingenting om kärlek

Nåja. Nu ska träningskläderna på för andra dagen i rad. Redkord sen någon gång på 2007-talet. Helt seriöst, att man låter det gå så lång tid. Jag menar, en gång i tiden var jag endå "vältränad" i form av bra kondition och regelbunden träning. Det kanske inte syntes, men det fanns där, under det som gjorde att det doldes. Det var då det!







mithjärtasmälterlitevarjegång:




Inget smärtar en hjärtlös man, säg vad en man utan hjärta inte kan

Lisa Ekdahl - Du sålde vära hjärtan

Trött som en hund, träningsvärk som en pensionär,men ändå på bra humör. Gillar den kombon. Idag ska jag till Partille, vilket kan tros vara mitt andra hemm i dessa dagar. Jag hatar bussresan dit, men när man är framme är det alltid värt det. Att häcka lite med Sabrina och Cis känns mer meningsfullt än att somna i solen på en brassestol i Åsa. Iaf nästan alltid. Haha.
Cis fyller år snart. Jossan kommer hem snart. Jag ska söka socialbidrag snart. HAHHAHA


HEj

Det börja med att du bedrog mig med en annan, en som du sa var mycket finare än jag.

Jag tror knappt mina ben. Dom har precis varit ute och sprungit. Det var extremt jobbigt. Jag sprang i tjugo minuter. Det får bli till en vana. Sådan här kass kondition har jag aldrig haft. Inte ens.. när jag föddes! Fysatan i helskotta. Uppryckning.


En träff med Johanna blev av idag. Lite tedrickande vid hamnen men giivetvis hade jag glömt kameran. Wellwell. Nästa gång! På fredag ska vi iaf på en ny klubb, Friction. Ser fram emot detta. På lördag blir det Dundertåget med Cissi och Sebbe. NAJS!



Vinden håller tal, vid en hamburgerbar. Den har blåst sig trött

I stunden sitter jag och lyssnar på Ray Charles. Det är inte fy skam det alltså. Jag minns att jag tyckte om den filmen.

Idag, ja, vad händer idag? Jag gick upp mot min egen vilja för att se Denny dö i Grey's. Izzie, stackars Izzie. Jaa, jag vet att det är sjukt gamla avsnitt, jag försöker komma ikapp. Jag grät.
I eftermiddag ska jag bege mig till Göteborg, och Operan. Där ska jag träffa Johanna, med en förmodad kaffe i handen och kolla utöver hamnen samtidigt som vi snackar skit.




.

På en regnig busshållplats / Jag skulle bli något i stan över en natt

Jag har kommit på att jag gjorde säkert bort mej på påskfesten i Onsala. Min charm låg nog på botten och ett par meter under. Det var min alltför entusiastiska dans som medförde ett dassigt fall pladask på golvet. Jag pratade med för många, en del som jag inte visste vilka dom var. Vi ses nog inte igen. Förlåt. Haha.


Idag var det traditionsenligt kaffehäng hos Cecilia Margareta Svensson i Oxled. Massa med trevligt och vi har skapat massa planer inför sommaren. Eller våren kanske det var. Nu ska jag slänga iväg en ansökan!








.


Nu varen slut

Ja, alltså balladduetten mellan Agneta Fälthskog och Tomas Ledin. Det är sådant man får lyssna på om morsan ska bestämma. Nu ska vi iväg på en liten shoppingtur. Kanske det nya nicknamet blir Shoppingmorsan? Eller honsomtarledigtsåforthonkan-morsan? Nåväl.







ABBA


Fyll på mitt glas, för inget händer här. Fyll på mitt glas, för jag vill vet allt. Jag berusar mig för din skull


Om det inte varit för våra misstag, vore vi inte människor. Men nu har jag fan gjort upp med Gud!

Jag har suttit i solen och funderat. Detta har jag kommit fram till:

- Jag saknar att vara rockstar med Lindy och hennes kompanjoner.
- Jag funderar på att en gång för alla kanske börja käka lite nyttigt.
- Jag är extremt sugen på att sommarjobba på Gotland med Josie.
- Jag är extremt osugen på att jobba med det jag hade tänkt jobba med.
- Jag tycker om att citera göteborgspopmusik.
- Jag längtar till kafferepet imorgon, fast det inte var längesen vi sågs.

HELLYES!


Maybe your mind works different than mine / Maybe your mind is of another kind

Så! Jag har varit nere i stugan med en rörmokare... och hans fru. Han ska byta nån varmvattenstjosan och dom visste inte vägen till lilla stugbyn. Nyvaken med stora, slappa skjortan på och otvättat hår visade jag vägen, man är ju charmig.

Första kannan kaffe ska bryggas, i solen ska jag stekas. HEJ
















(o)normalasyskonenpunktcom



Skulle du råna en bank för oss två?

























.

Bhsbakbkda

Orka. Jag mår risigt. Tre dagars intensiv tonårfylla utan vila sätter sina spår. Jag har bara mig själv att skylla. Och dekadensen. Nu ska jag sätta mig i en brassestol, somna och försöka bli mänsklig igen.
Igår var det fest i ett berg. Jag och Cissi var tanter, alla var små. Men det var trevligt. Vi drog dock tidigt.











salemalfakir<3

Pojkar pojkar pojkar

Vaknar hos David, får skjuts från Göteborg till Kungsbacka av John, busstur till Partille med Robin. Ska det va, så ska det va!


Nu ska jag mumsa gårdagens grillspett, ta på mig somriga skor, glajjorna och åka iväg. Har varit mer hos Cissi denna helgen än hemma. Men det är gott. Hennes framsida är fantastiskt skön att sitta på. Cissis framsida vs min egen altan. Jaja.



HEJDÅ

Minderåriga

90or. Det är dom som hänger på Sticky. Det är dom vi hänger med när vi är på Sticky. Det var kul igår. Dubliners va ingen höjdare. Marknadsför mera! Det kan bli najs. Och skaffa lite billigare öl. Sticky - 19kr. Dubliners - 35kr. Inte okej!






.. and here we go again.

DJURET PÅ STICKY. Loveit.

Dubliners

Ikväll. Gbgs mest gubbiga av alla gubbiga ställen har startat en ungdomsklubb, som har preimär i afton. Jag och mina två kompnajoner, Sabrina och Cissi ska dit och kolla hur det är. Vi ska se om gubbarna har försvunnit. dom kanske har en åldersgräns på hur gammal man får vara, typ högst 25? Det vore nåt. Nu ska jag sola. Sen kanske panta  burkar. Mitt rika liv har inte riktigt startat än... det kommer!

Grey's

Det har väl tagit mig kanske fem år? Minns inte riktigt när Grey's Anatomy började sändas i Sverige, men fy satan i gatan vad det är bra.. har jag insett nu! Sedan jag började följa detta har jag lipat i varje avsnitt. Haha. Man blir väldigt känsloladdad helt enkelt.

Nu ska jag deppa lite över att jag tappat min underbara påse.



Sofie = personifierad idioti

Skaffa ny frisyr

Jag får vänta med det. Lönen måste ploppa in. Då ska jag göra massa slingor och klippa bort dte sista schletna. Gött ere.

Jag har gjort det som BARA jag kan lyckas med. Jag är dum i hela huvudet, på riktigt. Igår så chillade vi hemma hos David. Jag Dave och Linus satt på balkongen och smuttade på lite öl och käka chips. Det va gött. Sen kom konceptet FC Prisoners på besök. Jag kände mig inte som en i mängden. Grabbhäng alltså, en klass för sig. Iaf, David har ju som bekant varit i USA, och i samma veva köpt en gåva till mig. Snäll så in i bänken. Jag tar med mig denna lilla påse med underkläder från Victoria Secret och GLÖMMER påsen på tåget till Kungsbacka. JÄVLA SKIT tänkte jag högt i mitt huvud. Jag åkte till Åsa, hoppade av och tog bussen tillbaka till Kba. Hoppade på tåget och frågade tågvärden, men tydligen så lämnar dom allt kvarglömt varje gång dom kommer till Göteborg, så min påse var i så fall avplockad. Hittegodset får jag ringa imorgon efter 12. FAN FAN FAN. Jag blir så förbannad på mig själv. Ska alltid tappa bort oersättliga saker, ovärderliga saker. FÖRLÅT.

Jag är varm i kroppen av kaffe. Mamma och jag ska sluta fika. Fikamorsan blir numera bara morsan.

Hakkakarl

Nu har jag suttit och diskuterat och samtalat med min lillebror. Han hade satans ball i Barca, precis så som jag hade det i Izola, Slovenien när det begav sig. Tider, tider det!

I eftermiddag/kväll ska jag sätta mig på den ljuvliga bussen som ska färdas till Kungsbacka, sedan tåget mot Göteborg. Jag ska vandra uppför vetintehurmånga ganska så jobbiga trappsteg upp till Strömmensberg, där bor David. Honom har jag inte träffat på en månad eller nåt. En och en halv kanske. Idag bryts sviten.

Första ska jag njuta lite till av solen som har återvänt.

X

they smiled at us, and told us to leave.


Jag är förbannat trött. Min familj sitter i en bil på väg från Landvetter, mor och lillebror är upphämtade och ankomna från Barca. Jag är mest bara trött. I samma veva sitter jag och lyssnar på det band jag tycker om mest. Och till min egen glädje så har sångaren spelat in nåt slags soloprojekt, som jag mer än gärna vill ta del av så fort det är klart. Det har han lovat, jag ska bli först. Hahahaha iaf bland dom första kanske. BÄST. Underbart.
Tänk om dom ringer från worket imorgon, det vore en lättnad. Jag måste få tider. Lite timmar, lite bättre samvete.






kan aldrig göra för mycket reklam : <3
it was us - for a while. and i will not pretend that i don't care

B.L.O.N.D.I.E



Scar Tissue


Återkomster

Ikväll kommer mor och lillebror hem. Imorgon kommer David hem. På onsdag kommer John hem (en kaffe ska bli av då), sen så äre faktiskt inte längre än ca 20 dagar kvar till Josie återvänder till ljuvliga västkusten! Ha? Kan de blir bedre? Nej.
Nu börjar det dofta av morgonkaffet som är på. Det kommer smaka fint. Sen ska jag städa klart det mesta av huset (igen!) innan mor kommer, hon blir så glad då. Och vem blir inte glad av att ha en glad fikamorsa hemma? Jo alla!
Undra om det blir pizza ikväll..

PÅSK

Igår var det påskafton, som bekant. På min altan satt vid halv fem-snåret Cissi, Remina, Sebbe, Olof, Thomas, Jon, David, Alex samt Sune. Oooh det var så najs. Solen stekte gött, förutom den kvarten som talljäveln skymde. Vi grillade massa mat, tjoade och tjimmade där tills halva gänget skulle till Sticky och se en spelning. Jag, Cis, Remina, Alex och Sune stannade kvar, men flyttade oss in till matbordet, kylan började komma. Klockan 22 gick bussen mot Kungsbacka. Alla drog till Sticky utom jag som åkte till Onsala för en fantastiskt fest hos Johanna :) Det var helt otroligt trevligt. Massa prat, massa dans och ett fall rätt på ändan vilket känns väldigt mkt en dag som denna. Min armbåge är mörbultad såtillvidas att rör man den så skriker jag AJ väldigt högt. Jag var helt totalt efterbliven och lyckades stanna kvar tills alla åkt hem. Två timmars sömn på en skön soffa, föe att sedan ta mrogonbussen 07:11. Väl framme i Kungsbacka märker jag att mina Åsabuss inte avgår förrän klockan 08:47, så jag sätter mig på en solig bänk och sover tills dess.
Idag drack jag Cis Sune och Sebbe lite kaffe vid vattnet mittemot Styrbord Barbord tillsammans med en enveten svan. Snyltsvanen. Snart blire kudden för en skön natts sömn.





Ciao

Be cool, be calm

..imorgon. Jag skippar shoppingen på Willys i Kungsbacka för att stanna hemma med massa fix och don istället. Känns  bättre + att man slipper dunderstressa. Jag har en del att stå i, som man säjer! :) Ser fram emot denna dag med mycket nöje. Solen ska väl förhoppningsvis vara lika pålitlig som senaste veckan. Fabolöst. Nu ska jag sussa. Trött och bakis som en dåre. Sleeptight.







cause my hand will be there, when you choose to come with me

OOH VA NAJS

Förtillfället älskar jag livet och detta MAKALÖSA jävla väder. Igår skulle jag och Anna knäcka en kall på hennes balkong, det slutade med att vi shaka ass på Stcky i högklackat och njöt av ruset! Träffade David M. Det finns få människor i världen jag blir så underbart glad av att se! Hela fejset får sig ett rejäl träningspass när man bara står och ler hela tiden. Go kille! Och världens bästa röst... älta, ja! Weey. Cis, Sebbe, Alex, Olof och mass andra nötter var där också och till denna mixen tilkom även Sabrina, som jag inte visste skulle vara där. Himla bra överraskning! Spontana utekvällar blir alltid dom bästa. Denna afton var gôôôrskoj! Och man sover som en prinsessa i Annas säng. Mm-mm-mmmm!
Imorgon blire påskfirande hos mig med folks. Kommer bli en löövely påsk, speciellt om detta paradisvdret håller i sig. Och om far min kanske hinner klart med altanen, iaf mestadels. Det ser bra ut hittills!



Bästa snubben!
DAVID MARTELL



HEJRRRRÅ! Nu ska jag sola mitt ovackra tryne.

Jag låtsas att jag är på väg till dig

Det har gjort många gånger, och det kommer fler. Vet inte varför, finns inga förklaringar i hela världen. Bara att så är det. Jag tycker om det. Jag blir varm och ett lyckorus vandrar från hjärtat och ut i kroppen.

Idag var det tänkt en kaffe med John, men det blev inte så. Vet inte varför dock. Jag träffade dock Sabrina och det var ett finfint återseende. Känns som evigheter sen, fast det egentligen bara var en och en halv vecka sen. Nåja. Det var himla bra iaf. Och på lördag kommer hon och påskmyser med mig och några andra. Fenomenalt! Jag längtar dit.
Nu hoppas jag bara på lite jobb! Det var längesen, och jag har bara EN dag inbokad hittills. Känns inte så bra. Men det ordnar nog upp sig.





jag gick där mitt i våren den lyckan var kort
för in kom du och var vackrare än vad
jag någonsin sett dig vara

timegotnotimetowaitforme


Hövvevärrk

Aaamen. Precis vad jag har. Ska klunka några glas vatten och se om de förändras. I helgen blire påskmys med folk. Mysmys, dubbelmys.

Varför fick inte jag rida, när Ulla red?

Japp! Ett av mormors mest berömda uttryck. Det passar fint in idag när vi ska bege oss till budgetmetropolen av Sverige, Gekås. Fast jag har alltid bara kallat det rätt och slätt, Ullared! Ska se, justfan, jag har ju bara 93 kronor på mitt konto. Kanske inte blir så mkt handlat då.. Men men. Kul att se på alla inrökta morsor som går runt där med sina tights och stora t-shirtar med vargar på. 90talet har aldrig lämnat deras garderob.





.

Ooh, are you ready now? Kickstart my heart

Jag är fullkomligt inne i boken, The Dirt. Sannolikt en av de bästa böckerna jag läst (vilket iofs inte är speciellt många) men endå! Jag ger inte gärna höga betyg på vad jag än betygsätter. Nästa bok jag ska läsa är Heroin Diaries (Nikki Sixxs dagboksutdrag), samt även en om Johnny Rotten vid namn Rotten: No Irish, No blacks, No dogs. Haha.. livet med sex, droger och rock'n'roll är otroligt underhållande att läsa om. Anthony Kiedis Scar Tissue är ju en annan goding, ommansäjjer!




I've decided to become a parody of myself because it's amusing


.

"jag vill inte leva detta livet"

Det finns faktiskt ganska extremt lite tv-underhållning jag innerligt tycker om. Klart att man kan sitta som en dumstrut framför tvn i timtal emellanåt och inte förstå varför i helsike man gjorde det, efteråt. Iallafall, för att återkomma till det jag verkligen gillar, dokumentärer. Jag rakt igenom älskar det. Att bli fullständigt gripen av stunden, att se saker som verkligen är verkliga. Låta de aktuella personerna tala sina egna ord, sitt eget språk för det är då det går rakt in i hjärtat. Fantastiskt vad blödigt detta inlägg blev, men det är så jag känner. Har just nu boktavligt plågat mig igenom (känslomässigt) en dokumentär om ghb-snubbar från Göteborg. Det gör ont i mig, att dom inte/aldrig kan inse sitt eget bästa, de faller tillbaka i skiten om och om igen. I många fall tror jag inte ens att en lösning existerar, hemskt men onekligen sant. Nu är mitt tillstånd alldeles likgiltigt. Min rödvinsgårdag gör att mitt hjärta bultar hårdare än vanligt. och nu än mer.



.

underbara-älskade


...

"det finns ett specifikt par hon hyser en ovanlig slags avundsjuka emot. ena parten rör sig inte ur fläcken då ett inkommande samtal är på gång. den hon känner, predikar om hur mycket den andra betyder, att det är den bästa vännen som existerar. hon sitter mest som ett fån och förstår mest ingenting. andra predikan lyder om hur personen ångrar händelser i det tidiga stadiet, med gråten i halsen. samvetet frodas och blir större än livet sigsjälvt. varför får hon höra alla berättelser, dessa rentav tal? hon orkar inte. egentligen vill hon inte veta någonting alls, bryta kontakten och slippa alltsammans"

.

Tell my wife I love her very much..


Igår såg jag The Dirt ligga på Johns tv-bord. Jag hade helt glömt bort att jag lånat den av Josie. Så denna vackra, soliga dag har jag suttit och läst i den timmar i sträck och bränt mig på näsan på köpet. Jag älskar livet.






.

Mingla på Mingel

Äsch fyfan, det var riktigt trist. Jag var inte på hugget alls så drog hem någon halvtimme efter inklivandet på Mingel.. Men hemma hos John var det trevligt, dels för att jag träffar honom så sällan och dels för att jag snackade med barndomspolaren Hanna. Haha de va rätt kul att leka sig igenom alla minnen med sinnet.
Nu väntar jag på att mor och far ska komma hem ifrån Frillesås trä där dom shoppar till altanen (äntligeeeeen!) :D för då blire lite mumseri på äpplepajen som morsanbrorsan bakat. Himla fint att vakna upp till en ällpepajsdoftande hus såhär som idag. Och med vädret sen också.!





P&J - nya låtar som är änna bra!



.

norwegian guys makes my day. happy-up-here


Gäng och parkhäng

Gårdagens parkhäng var miiiiicket mysigt! Gängets skara blev inte större än tre personer, men det gjorde inget :) Solen va varm mestadels och ölen var kall. Knaprade wasaknäcke och mumsade parisare gjorde vi. Mmm! Väl när ölen gått upp litegrand i skallen så kom vi givetvis på idén att dra till Sticky.
Så vi for hem till Cissi och satte oss på hennes lilla tomt. Det var verkligen feel-good-moment där. Ljuuvligt helt enkelt. Stickyaftonen blev väldigt rolig. Lindy & Co var där så slog mig ihop med dom också. Vaknade efter en skön natts sömn i Annas säng i Linné. Nu ska jag brygga kaffe. Skål Cissi





Dimmiga dar

Dimman onekligen sveper in över Åsa en dag som denna. Men ser det med bara ögat, som ett molntäcke som inte riktigt orkar sväva däruppe, lägger det sej på marken och sveper fram här. Knepigt. Det är iaf sol i city (Partille) sååå parkhäng ska allt bli av! :) Nu ska iväg och handla lite med mor och bror. Han är lite "sjuk" idag.. mmm.. mes. Häärrrrå smink ska på!





göteborgspop


.

Popcirkus!


Musikens fantastiska hjälte i tv-världen!
"få av de medier där det verkligen händer på riktigt"
Ett himla bra program helt enkelt. Hajja tv-tiden på 90 minuter, det är nästan lite overkligt men jävligt bra. Fast mest är jag avundsjuk på Christian Luuk som kommer få det snyggaste kidet med Carina Berg. You lucky bastard..fcuk.

Imorgon:
Relativt uppstyrt häng i en valfri park (Slottis tilltalar) med förhoppningsvis ett litet trevligt gäng Cis skulle meddela ett par tre stycken och jag har försökt att få tag på Sab men inget resultat förutom i förmiddags. Ska prova igen. Saaabruna, call me! :)

Jag är så nöjd med allt idag. Allt.

SOL I SINNE.. and i'm lovin' it

MMMMMMMMMMMMMMMM. Helt ljuvligt fantastiskt underbart superskönt varmt vårigt mysigt och extremt jävla najs. Har suttit och glassat i solen i nästan två timmar nu. Kinderna är alldeles röda. Lite färg skadar aldrig, jag ser ut som en snögubbe annars. Ooooh det är så skönt! Om jag vore lite rikare skulle jag bjudit de vänner som fortfarande är hemma på massa öl och filtar i Slottskogen. Men det får bli i ett annat liv. Jag är inte rik.





Dagens: Naboobia

RSS 2.0