...





Kvinnor av kvalité

But it was you who turned it on. And used all of your charms just to bring me in

Ett tänk måste alltid förnyas, omvandlas, utvecklas. Stampa på samma ställe och inte inse saker gynnar ingen. Låt måndagen bli veckans bästa dag. Vänd blad och se allt med positiva ögon..

En alldeles perfekt helg med perfekta människor ligger nu bakom mig. Jönköping behandlade mej hårt på fredagsnatten men väl under lördagsnatten ända in på morgonen. Goda damer och goda nätter. Låta sinnena ta till flykten och vara lycklig för en stund. Underbart.

And all around, I have to make you mine, to get you off my mind

Jag skall icke reprisera förra helgens missöden och låter Jönköping ta emot mej med öppna armar! Hejdå.

...

Allt är nog precis som man ständigt anat. Utan att vara medveten har man trängt undan, låtsas som ingenting, i hopp om att sanningen aldrig någonsin skall komma ikapp. Men det gör den. Den blir berättad till dej, som ett oväntat brev. Du vill inte läsa - men du fortsätter. Du vill inte höra - men du lyssnar. Att en man - en människa - av betydelse, skall vara den som framhäver och informerar.

Får jag se dig ikväll, på ett tåg till stan? Varje natt, varenda natt är likadan. Det spelar ingen roll

Jag drar till Jönköping. En helg där det inte går att bli missförstådd. Inte heller fortsätta och skapa sej en skandalomsusad stämpel, mitt i pannan. Toalettdränkt iPhone, RIP. Välkommen min nya. Och nej, alla fick inte veta. Fram tills dess. Lagar, förordningar, allmäna råd..

Everybody knows the games she play



Allt är som det verkar. Tveklöst..


...




Dom bytte mening, bytte ord, bytte känslor. Dom bytte nummer, bytte kyssar. Dom fick inte nog av varann

En sfär som det går hål på. Tankar, idéer och önskningar förintas och kvar är ingenting. Inte ens en hel mobiltelefon. Inte ens ett uns av välmående. Ett luftslott raseras, slutar förstört och ofullständigt. Det besinningslösa beteendet uratar och människan blir oigenkännlig. Vem är det som agerar?

Söndagen har ett starkt strypgrepp om halsen och ångesten river inuti. Det är inte bara plågsamt, det är sant också. Ibland är måndagen räddningen på livet. En skör tråd. Att fortsätta..

It's killing me. The things that you can do, that no one else can do to me at all

Jag förstår inte hur

I'm sorry, but I don't want to go..

Ett förmodat "allt-är-nytt-och-färskt"-stadie gör att jag saknar skolan vid hemmaplugg. Jag ger det en månad eller tre och den känslan är garanterat som bortblåst. Allt känns snäppet tristare och mer omotiverande här - för stunden. Inget rasthäng, inget mindre gott skolkaffe, inga stressade toalettbesök..




.. och hur ska man tolka detta..? Klass-mamma? Hahaha

...


You should know that you're just a temporary fix. This is not rooted with you

Efter fredag ligger det i planeringen att stänga mej inne på gym, löpband och diverse pass för att komma ut i vår, blomma och vara fit som aldrig förr. Med mej i båten har jag goda kvinnor som strävar efter samma mål. Kanske kan jag en gång för alla komma i balans med min enorma, gigantiska rastlöshet som äter upp mej inifrån..

I keep my wings strapped back. I keep my heart in a jar

Det är storm - utomhus och inombords. Jag skall löpträna. Ursäkter är något av det vidrigaste. Ge dej fan på det bara! Hejdu hejdu

Don't ask me when, but ask me why. Don't ask me how, but ask me where.

Det är över nu. Inslussningsveckorna är avslutade i och med gårdagens sittning. Succé! Matchande bordsherre och ljuvliga människor! Härligaste kvinnan i Maria stod för warm-up innan och sovplats efter. Tacksamt.




...






Åh, du ljuva studentliv..

Skyll dig själv, för folk vill gärna lära känna dig. Men nej, för jag har inte sett nån som dig än...

Oslipad diamant. I en situation liknande aldrig förr och svårhetsgraden har eskalerat, den är oövervinnlig. Viljan är enorm och nästintill absurd. Att ständigt ha hjälteinsatsen som mål. Varför? För att det känns så. Istället för att ta tag i sig själv, är det lättare att ta tag i någon annan.

Nu, vi har tre år på oss.

RSS 2.0