Jag följer med dej hem ikväll, för jag vill inte vara själv. Jag följer med dej hem ikväll.

Vändningar sker, ord yttras och tillbaks på ruta ett - möjligen ruta två.

En påskhelg som definierar perfektion. En långfredag med grill och partillefolket hos familjehem Rinvall. Mycket trevligt och med härliga människor! Lämnar tillställningen tidigt för att vara med i matchen på påskafton. Och vilken påskafton sen. F-a-n-t-a-s-t-i-s-k. Kvinnoligan samlas vid 18 hos Lindblom. Mat äts, dryck dricks och vi babblar på i ett enda stim. Herrarna entras festligheterna ett par timmar senare. Festen fortgår och blir helt episk (haha). Dansgolvet är välfyllt och jag inviger en ny tävling; knäppa upp byxor med tänderna. Det visade sej att jag var något av en naturbegåvning. Antog rollen som "upplärare" så småningom. Och bilderna talar sitt tydliga språk.. Balkonghänget var trevligt och med inslag av seriositet. Allvarliga samtal och vidare erkännanden.

Igår stod en man i mitt kök och gräddade pannkakor.

...

Det goda livet, det genuina livet. Där befinner jag mej nu. Mitt i. Och är hur nöjd och belåten som helst. Går fortfarande i tankarna vad jag har gjort för att förtjäna det här? Uppenbarligen något jävligt bra.

...




Lifvet

...


Vi två hör hemma, i ett rum med inga andra

Här sitter jag, på en madrass i Lindys vardagsrum, med en Sofia liggandes bredvid. Lindy är i duschen blir len som en bebisrumpa. Vår dag har bara börjat, efter den fantastiska brunchen på Ritz, fortsätter vi nu eftermiddagen med varsitt glas i handen. I mitt är det passionsoda och i de andra damernas är det cider.

Vi har och skall fortsätta ha världens bästa kväll. Mitt liv är komplett.

Det här är min tid. Det här är mitt liv

Det är en låtsasdag idag, med inslag av verklighet..
Jag är låtsasglad, jag får låtsaspussar och jag vaknar upp bredvid en ljuvlig man och låtsasmyser. Båda överväger att vara låtsassjuka. Bara han blir det. Sängen är på riktigt varm och det är på riktigt alldeles underbart att ligga däri. Jag vill inte lämna. Alldeles försent går vi ut i det riktiga regnet och är låtsasglada. Ingen p-bot. Jag vill vara ledsen på riktigt och ber om att få lyssna på en låt. En riktigt sorglig låt. Det riktiga regnet smattrar som sällan förr och den sorgliga låten skapar en samtalspaus. Texten är inte för oss, iallafall inte hundraprocentigt, men kanske lite ändå. Säg femtio. Eller kanske är det bara jag som känner så, på riktigt. Köerna är långa och långsamma. Vi överväger en låtsasroadtrip till Stockholm, kanske Oslo, men han har för slappa kläder; ingen av oss har råd med nya. Nästan framme vid den riktiga destinationen, jag ber att få lyssna på den sorgliga låten igen. Jag är på riktigt - inte kär, men på riktigt tycker jag om honom - alldeles oerhört och väldigt mycket. Nedstämdheten går inte att undgå. Omöjligt. Att veta att han inte tillåter det att ske...

Nevermind, I'll find someone like you. I wish nothing but the best for you, too

Ett emotionellt spöke har just entrat min kropp. Nostalgi, nutid, känslor, fantastiska låtar.. kombinationen genererar i en lipande dam i sin ensamma lägenhet. Godnatt

...

Adele

Jag gråter.

Jag behöver något starkare...

Hur mår vi? Kanske HUR jävla bra som helst.
Kan räkna nattens sovtimmar på tre, kanske två, fingrar, men vad gör det? Att prata om allt och ingenting är ibland bara alldeles ljuvligt, med rätt person då förstås. Därefter tidig morgon bestående av garv ändå från maggropen.. bilfärder är ibland underskattade.

Övriga ord är överflödiga.

...


My black brother from another mother!

Hon är tillbaka. För alltid, för evigt. I mitt liv.
Lycka! Extas! ♥

För jag tror, när vi går genom tiden, att allt det bästa inte hänt än!

Jag älskar mitt jobb. Bambatanterna bjuder på banankaka och kaffet smakar bättre än någonsin. Mina kollegor är definitionen på fredagsmys. Nedsläckt och tända ljus. Jag söker nog tjänsten som skall tillsättas här i kombination med alla högskolor jag vill in på. Vet aldrig var man hamnar. Kanske aldrig skaffar högskolepoäng, haha.

Det är fredag, uteserveringarna öppnar och jag skall på AW med både jobb och mina kvinnor!

RSS 2.0