Jag måste fråga dig, måste fråga dig. Får jag se dig ikväll?

På något underligt sätt tycker jag om dig. Du är ett ideal. Nästintill. Nu snuddar vid idealschablonen. Och jag får inte se dig ikväll.

Så varför ligga här själv varje natt, när du kan ta på mig som ingen annan kan

Om man kan bli tröttare än såhär så vill jag inte uppleva det. En helt otroligt bra helg är nu över. Fredagskvällen innebar jobb vilket var väldigt trevligt. Lördagen var fullbokad från uppvaknande till sömnen, nästan. Sista målningen på knutarna gjordes, rabatterna rensades. Sedan bar det av mot grill hos Josssankossan. Meget deiligt må jeg si. Men tråk-Jossan som hon numera heter ville itne honka till staden så jag åkte inte allena. Mötte upp Lindy&Co på Kontiki och reggaeafton! Oooooh vad det uppskattades! Ord är överflödiga. Sedan hittade vi ett berg med en fest på. Untz untz untz, några timamr senare somnade vi fint i Annas härliga fina underbara lägenhet!
Idag var det Slottskogen som stod på tur, innan dess pressade vi i oss varsin Egg&Milk-brunch. GOTT! Lite trötta, ganska brända och lite garv senare begav vi oss tillbaka till lägenheten och schmackade ihop en hejdundrade meny bestående av hamburgare. Fint.

Nu är det tomt. Slut. Finito.
Puss

Sådana som du och jag, har aldrig någon plan. Vi värmer gatorna med våra steg

Nu har jag tryckt i mig en onaturligt stor mängd räkor, samt knäckt en krabbklo. Aioli och pain riche. På altanen. Sommarstund har guld i mund.

Jag ljuger om jag säger att ångesten lagt sig helt. Så jag säger inte det. För den har verkligen inte lagt sig. Och absolut inte helt. Kan mycket väl hända att allt är förtstört. Mellan oss. Mellan alla, mellan allt. Äh, jag bryr mig inte. Eller lite, tillräckligt mycket för att irritera mig på mig själv; att jag bryr mig. Det var inte ens fel.

Sabrina. Jag tänker på dej. Och katten. Puss


0


Men jag tar allting på lek även en hemlighet

Igår var en av de mysigaste kvällarna på extremt länge. Och fler kommer ..

Nu har jag gjort dagens duktiga, genom att måla knutar givetvis. Snart klar och attans vad skönt det är. Från början kändes det som ett evighetsprojekt, men nu ser man slutet. Fab. Oh so fab!

Fortfarande ganska förvirrad. Och irriterad på minnesluckorna. Kan inte allt bara pusslas ihop. Typ nu

Så säg som det är, för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna.

Jag har utfört mitt livs hittills största hemlighet.

Jag myser och njuter i sällskapet av två sköna damer i form av Lindy och Anna. Morötter, gurka, chip och dip. Magnifikt. Bakfyllan har inte lagt sig alls. Vi har kollat på Grey's och jag har ännu en gång insett att Izzie är den vackraste människan på jorden. Tidlöst vacker.

I deras ögon står det skrivet, det går aldrig att sudda ut. Att 1 + 1 blir aldrig tre och det stämmer, eller hur?

Jag har målat, jag har ätit, jag har duschat, jag har funderat.
Och kommit fram till att en myskväll med Anna och Lindy är mitt överlägset bästa förslag. Slutgiltiga beslut, helt enkelt. Först en sväng till tippen. Jag ska lägga mig själv där en stund

Hon ville inget ont. Hon glömde bara bort, att säga vad det var. Levde i förvirringen, där alla gav henne nåt.

Oj oj. Oj!
Igår var en fin kväll. Bingolirandet var på topp fast likväl så vann vi inget. Lindy kunnit vunnit. Hon spände sina muskler och armbrytning was on! Dock då så var callern snäppet starkare och Lindy gick därifrån prislös. Men lika glada var vi för det. Hampus slank in på stället lite för sent för att delta, men det blev dans för hela slanten istället! Olof - efterfestfixaren - tog med oss (Johanna Hampus jag) till hans brutalt stora hus och efterfesten var igång. Transbärsjuice och ljus rom. Fabolous. Även väldigt suspekta cigaretter röktes, alltså det var cigg, tror jag, men dom luktade inte okej.
Nu lyssnar jag på Kruthusgatan och mår inte alls bra. Nyvaken och förvirrad.


Vad var det egentligen som hände?

Om jag inte kan hålla uppe takten, har jag inte ens chans

Nu ska jag cykla ner och måla. Det behövs. Inte bara för att stugskrället ska bli klart, utan för jag måste vädra min skalle. Terapi. Allt går ut på att jag måste se till att vara tillfreds med att jag avdramatiserar allt. Avdramatisera har blivit en nisch hos mig. Fortfarande är jag imponerad av mina egna egenskaper. Att jag orkar ...

Och dom kan ta mig dit dom vill, man får vara glad att finnas till

Gårdagen innebar quiznight på Kellys med två pumor vid namn Boel och Lindy. Vi var faktiskt oväntat duktiga och kammade ihop 19 points. Vinnaren fick väl iofs cirkus 36 poäng, men vi var nöjda som katten. Kanske lite väl nöjda, vet inte. Iaf, givet att jag och Boel inte orkade med vårt sista tåg = vi sov i Linné. Så mittemellan dessa pumor fick jag slumra in inatt. Ska det va, så ska de va! Kanske är min nya fetisch att klämma in mig mellan två andra personer. Könet, påklädnad, nakenhet, plats spelar ingen roll -  jag trivs endå!
Idag degade jag och Lindy i sängen till halv tolv eller så. Kvinnan fixade räkningar, medan jag kikade på Extreme Home Makeover, med tårar i ögonen. Sedan bar det av med raska steg till Haga och Jacobs för en finfinfin frukost i den stekheta solen. Vardagslyx är den bästa lyxen.
Imorgon är det bingo! Hoppas på ett fint gäng som deltar. Och jag lovar denna gång att inte välta ut Jonas shot. Lovar! Emanuel ska spela också. Lyssna: Emanuel.


Spelar min åsikt ens roll? Gjort är gjort, handling är handling. Det var inte upp till mig. Ord i allmänhet är ofantligt överflödiga. Slut. Punkt. Ssch. Tyst

Om det inte varit för våra misstag, vore vi inte människor.






De fantastiska bilderna har Malin tagit. Kvällens ögonblick är minst sagt perfekt fångade!

Det är inte som dom tror, det går en man omkring i mina skor

Det var uppenbart och menat ett tragikinlägg. Det förra alltså. Jag vet.

Nu ska jag göra en matig frukost och till det en stor jävla kopp kaffe, så jag kanske vaknar lite till liv. Fredagsnatten hänger kvar i kroppen, i rörelserna. Lite lätt efterbliven faktiskt. Det är precis vad man är.
I afton blir det ett förmodat besök på Kellys och lite quiz. Dock tilltalar Fanta mer än öl just i stunden. Vi får väl se.

Om du vill ha mig, nu kan du få mig. Lura mig nej, nej vad folk än säger

Ständig förnekelse. En aktivt vald förnekelse, det blir liksom lite lättare så. Eller brutalt mycket lättare tillochmed. Ena stunden känns allt lätt, fjäderlätt. Andra stunder virar sig ångestmanteln runt mig och jag dras ner i någon slags nedstämd trans. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra åt det. Förmodligen existerar ingen lösning. Det blir väl till att fortsätta med denna förnekelse tills den försvinner av sig själv. Om den någonsin gör det.
Det gör ont och jag vetintevad. Hejdå


Update:

Varför är jag tjej? Killar är svin. Alla killar är svin. Det finns inte ett enda undantag. Jag gillar killar. Förbannad och bedrövlig icke bra kombination. Kniven i hjärtat

...


Natten leder dig ingenstans, det är att ta betalt

ÅÅÅH!
Gårdagen var helt fantastisk. Det kunde nog inte ha blivit bättre. En speciell lyckoenergi liksom rusar runt i blodet, och det känns som att energin är här för att stanna. Fick träffa folk jag inte sett på alldeles för länge. Lite nya ansikten, massa gamla. Det är inte varje festtillfälle man får mysbada i samma badkar tillsammans med två nakna män, i detta fallet Henke och Hampus. Jag valde dock att inte vara så vågad. Tjöt, snack och massa skratt!
Nu ska jag däcka i en solstol på altanen och bara njuta.

Jag ber dig älskling, lägg av nu, sluta konsumera mig

Okej. Fakta. Det har varit sol i X antal dagar nu; med värme, sköna somriga brisar och brända axlar. Men idag, just idag, då ville Gud ngt annat. Den ville ha friskt, blåsigt och molnigt. Men jag är helt hundra på att det är menat för någon saks skull. Så jag ska inte klaga, utan bara reda ut under kvällens gång varför det inte är sol.

Städtajm.

Jag har två grillspett över om någon vill ha.

Och dekadensen är hård, alla mina vänner har gett upp sömn. Dekadens är så svårt

Det stämmer verkligen. Till punkt och pricka.

Men imorgon är det dekadensen som tar över. Den tar över alla människokroppar - deras sinnen. Dekadensen har makten.

Det var nästan en vecka sedan jag åt sushi = nu ska jag in och träffa min trogne, bäste sushivän Josie! Vid vattnet, med solen i ansiktet och sushilådan framför oss. Det är då livet är som bäst. L.O.V.E

Nu när kungen är död och hans drottning är fri, går jag före i kön

Jag har målat. Det är verkligen det enda vettiga som utförts idag av mig. Enda. En sväng på Systemet också hanns med. SÅ kanske två vettiga saker då.

Nu ska jag göra lite kvällsmat, för att sedan avnjuta min kvällspromenad med musik för en gångs skull.


Ingenting, ingenting i min kalender idag. Inga vänner kvar

You rise on my fall


Istället för inte var där jag är, istället för att inte vara det

Jag sitter med fyra mysiga tjejer, i en mysig soffa, i Annas mysiga lägenhet, i mysiga Linné. Vi kollarpå Twilight. För dom är det rökpaus, för mig är det bloggpaus.

Innan dess var jag hos Johanna och Sussi och smed planer! Waaah. Helt totalt superduper-peppad för denna geniklassade idé. Haha :)

Nu är rökpausen slut. Hej

Kan stoppa tid som han, be mig komma dit som han, få allt att kännas fint som han?

- Nä, det är det ingen som kan.

Nu ska jag besöka Johanna i Kålltorp. Hon är numera roomie med Sussi. En känsla som infinner sig är att det kommer nog bli en hel del härliga kvällar där. Vi har ju nu uppenbarligen mycket att diskutera då Johanna och Sussi kommit på en briljant idé som vi förhoppningsvis ska genomföra! Ljuvligt.
Undra om Boel sitter på Fyren imorgon. I så fall ska jag nog traska förbi med en kaffetermos och nybakade bullar. Man behöver uppmuntran i plugget. Undra när det är min tur. Att plugga alltså. Att bli uppmuntrad också för den delen.






Och varför ingen sa: "..snart... är det över..'"

Världen håller för hårt i oss. Kramas för intensivt.

Illamående. Mår dåligt. Mår risigt. Tinnitus i hjärtat också.

Terapi - måla

Öppnar du den där dörren, tar på dig skorna, måste jag ta sönder dig?

Med blicken ut mot förnstret känner jag oinspirationen svepa sig över mig som en våg. Sen att man stannade zappandet på Färjan gav ju inte uppiggningen någon kick. En positiv sak är ju att jag är en fena på att klaga lite. Eller ganska mycket faktiskt.

Vilken tur att jag fick en musikflipp och kom på att jag har inte lyssnat på Journey sen jag var åtta eller nåt. En skön pepp.

Jag har en överhängande ångest jämt och ständigt inför en viss dag denna veckan. Tänk om det spårar? Tänk om spegeldörrarna pajar? Hahahahaha. Klart dom inte gör. Mina vänner är pålitliga. Tror jag. Hoppas jag. Vill jag.

För jag kan inte säga nej. Det går inte när du rör vid mig

Josie lämnade Åsa vid halv ett tiden. Det var då jag fick börja mitt finfina jobb som jag har förtillfället. Måla. Måla knutar vita. Helt otroligt ostimulerande somsagt, men tiden gick ganska fort. Jag pallade vara kvar i två och en halv timme. Mycket kvar - mycket gjort.
Mitt fejs är bränt och mina armar ser smutsiga ut. Det är något med solen, som gör att jag får dåligt samvete om jag inte utnyttjar den. Däför blev jag en brunråd kräfta idag. Ganska snyggt.

Det har gått sönder ungefär en porslinsaffär. Men vafan, natten är ung

Josefin ligger på soffan och kollar The Guru. Innan dess har vi kikat på De vuxna som var en segråtte-film vilket inte uppskattades av någon. Carson Kressley var med på Söndagsparty. Han kan vara världens skönaste bög.

..har vandrat skammen genom morgonen. Nu får jag sopa spillrorna av brustna hjärtan från mina skor.

Snart ska jag gå min väg, gå den tråkiga långa vägen till den lilla lilla stugan på Johannavägen. Där ska det målas knutar ännu en gång. Har inte lyckats komma på något som är mindre stimulerande än det, men jag får bita ihop och vara glad sen när belöningen kommer. Typ om två veckor.
Idag får inte min hjärna plats inom skallbenet. Det trycker på nåt så obekvämt.


Nattliga notiser:

-  vissa människor (män) inte kan erkänna/stå för vadifriden dom har gjort?

- att jag ens orkar bry mig om att dom inte erkänner

-  människor (män) vill ha ngn slags bekräftelse på att "vi-är-inte-osams-likamed-då-kan-man-ställa-in-en-catch-up"

-  jag ens startar datorn när klockan är läggdags och jag ska måla knutarna på stugan imorgon bitti

-  jag ska klunka vatten tills jag nästan spyr för att slippa bakylla

- en otänkt tur att systemet i kba stänger tre

- goodnight and goodbye

Jag blir så förbannad att jag alltid ska förlora. Midnatt sätt igång, sen tar jag all berusning

Halsen spökar alltjämt.

En full fredag, full som i ganska fullspäckad. Nu ska jag städa lite åt mor. Vid tresnåret ska jag träffa lilla Camilla som jag inte sett sen lång tid tillbaka.
Jag gäspar i takt med att hosta.
Ikväll ska jag träffa Cissi och Sabrina. Vi har ingen aning om vad vi ska göra men det får styras upp av sig själv. Nu SKA jag städa.

X


Du gav mig ingenting. Nu är det allt jag har kvar.

Det blev ingen catch-up med Johannes.
Det blir ingen Dubliners med Cissi och Bobban.
Det blir ingen öl.

Allt det var av mig redan förutspått. Så istället jag begav mig till Cissi för lite gött häng under obestämd tid. Inte en enda kopp kaffe fick vi i oss. Däremot smaskade vi på lax, potatis och en hejdundrande god sås. Vi åkte till Systemet. Jag lämnade kvar mina i kylen i Partille, vi ses ju imorgon.
På lördag ska Jossan komma hit och mysa och bada bastu. Trevligt så in i bomben kommere bli.

Jag börjar bli lite sick. Halsen spökar och likaså min trötthet.
Det är endå ganska bra att förutspå saker. Och samtidigt lite jobbigt.

Å vi ångrar vad vi ångrar och vi glömmer vad vi kan. Ja det var drömmar, löften vi aldrig kunde hålla

Idag känns min kroppp vek, som en vekling är jag.

Idag kanske det blir catch-up med Johannes. Idag kanske jag följer med Cissi och Bobban till Dubliners. Idag kanske jag dricker öl oavsett.
Nu ska jag duscha och åka till Cissi en stund.

PUSSGURKA 2.0!


Alla grälen, nonchalansen och allting runtomkring.

Jag vaknade upp på Strömmensberg i morse, i förmiddags. Efter det känns det som att jag suttit på bussar samt tåg hela dagen. Benen orkade bära idag igen.
I eftermiddags/kväll var jag Sabrina och Cissi på utbildningsgrej/informationsmöte om allt som har med Kulturkalaset att göra. Det blir lite work där i augusti. Kan bli najs, kan bli onajs. Vi fick goda mackor iaf. Och en ganska så lam trollkarl uppträdde. Haha.

Fyll på mitt glas, för inget händer här. Fyll på mitt glas, för jag vill veta allt. Jag berusar mig för din skull

Jag har gjort det igen. Karatefylla. Snedfylla. Oskön jävla patetiskt fylla. På en tisdag. På Kontiki. På ett ställe med alldeles för mycket folk.
Jag skulle vara lite "rolig" och låtsas-sno Jonas shot som han hade ställt på vårt bord, eller rättare sagt en bricka med flera shots och öl. Jag ställde ut till mig och Jossan, fast det var ju inte våra.. "KUL" Så mitt i mitt fantastiska skämt lyckas jag välta en shot, givetvis. Så Jonas ber mig köpa en ny. Då blir jag sur och tycker att det var ju inte mitt fel, men han insisterar på att jag ska köpa. Surt (?) går jag fram till baren och köper shoten som jag inte ens kan uttala namnet på. Skammen flyter omkring i min kropp. Ångest igen. Bra Sofie. Lyckat. Pinsamt. Utskämd.

Och jag gick där, mitt i våren, den lyckan var kort. För in kom du och var vackrare än vad jag var.

Morrn.

Har precis tvättat bort nattsuddet i ögonen, nu ska jag första kannan kaffe bryggas och en liten frukost ska ätas. Morgonrutiner har guld i mund. Jag har drömt massa konstiga och otippade grejor denna natt, vilket gör min hjärna än mer snurrig. Det är lite jobbigt och en aning frustrerande att koppla ihop alla saker med drömmar, eftersom jag hellre sett att det var verkligehet. Nåja, man kan inte få allt.

Ikväll slår bingon till igen, denna gång på Kontiki, denna gång på en tisdag. Efter en titt ut genom fönstret upp mot himlen så slår jag fast att det kommer bli fantastsikt ikväll. Himlen! Solen! Vinden! Känslan.. Jag Cecilia och hoppashoppas Sabrina ska sätta oss en stund i Slottskogen och filosofiera över allt innan vi går över bron till Kontiki. Ikväll hinner man nog dessutom ta tåget+bussen hem.

Jag vill inte höra något fint om igår, jag vill bara kolla hur du mår


Solen har dragit sig tillbaka. Jag tar några danssteg ut. Det här kan vara min natt

Nåja, humöret har höjts en aning. Ett tvåtimmars-strosande med Cecilia gjorde susen. Vi köpte inget förutom fembitar-sushi. Dundermätt och lite magknip senare kände jag att det knappt var värt njutningen. Gjort var gjort.

Nu väntar en långsam och utdragen kväll eftersom jag redan är hemma från Göteborg. En promenad ska avklaras. En smoothie ska göras. Innehållsrikt är vad det är.

Jag mår illa konstant. Bläääuw. B L Ä !

Om det inte varit för våra misstag, vore vi inte människor.

Kruthusgatan, dom lyssnar jag på nu. Just nu!

Solen lyser som en enorm lampa. Sådant här väder är det enda som kan göra mig glad när jag egentligne inte är så glad. Solen kan göra mig fejk-glad skulle man kunna säga. Det finns väl inget att klaga på när vädret är perfekt? Jo, men man orkar inte. Så jag är glad idag. Jag ska sola mitt tryne och lyssna på massa göteborgsmusik.
13:49 åker jag mot Göteborg och träffar Cis och Sab typ. Cissi ska köpa present till sin mor.



En liten skit och jag!


Hur har vi kommit hit? Med sockerdricka och sprit

Mitt liv är en jäkla schablon. Söndagsångest. Illamående. Spritlukt. Otvättat hår. Samma trosor. Oborstade tänder. Lite mer ångest. Överväldigande känslor. Lisa Ekdahl.

Nu ska jag sova. Sova så länge det bara går.
Imorgon blir det kaffe och prata-ut-träff med Cissi och förhoppningsvis Sabrina också. När man som bäst behöver det. Hejdå

Jag var bara inte gjord för dessa dar, och dessa dar är inte gjorda för mig

Jag mår som en röv. Igår blev allt fullkomligt misslyckat. Jag gick in på klubben, hämtade ut mina öl med ölbiljetterna, gick ut och åkte hem till Anna. I sängen låg jag innan klockan var ett. Trött som en hund och sliten som en luffare.

Nu har jag smällt i mig en BK-meny och är mätt som en plätt. Imorgon ska jag ha världens lugnaste dag, för att på tisdag gå på bingo igen. Återöppning på Kontiki. Mysis.

Jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är.

Ännu en afton sitter jag hos Anna och myser. Fast idag är de bara jag och Anna. Om en stund ska jag möta upp Jossan för att entra en liten tillställning i Majornam hemma hos Sanna. Det kommer bli mys. Inatt blire till att klubba i Gamlestan. Najs!

Inte är sanningen ljuvlig och ren. Nej, snarare bitter och besk

AAAAAAJ! Mitt huvud känns otroligt stort idag. Som om hjärnan inte riktigt får plats. Det dunkar väldigt obekvämt. Jag vet varför. Nåväl, jag är nöjd att jag lyckades orka åka ända hem. Idag r jag väldigt nöjd med det. Ett matfyllt kylskåp och gårdagens fredagsmat. Haha.
Idag ska charmiga Fam Johansson ta en runda i stora staden Göteborg. Mina syskon ska få avslutningskläder, jag honkar mer för restaurangmatens skull. Gôtt! Min ork ligger på nivå ett av tio så kanske borde jag avstå.

Undra hur flickorna hemma hos Anna mår?





det kommer bli som förut, det kommer bli som innan

Jag ger vad jag har. Men du ger ingenting tillbaks.


Jag sitter på Annas balkong med en öl i handen. Ska man leva livet så ska man fanimej leva det väl! Snart kommer Jossan Sofia och Lindy. Då börjar vi på allvar.

SKÅL!

Med prat om hur allting ska bli. Omgärdat av ett ganska rödkindat hemlighetsmakeri



Ofantligt peppad är jag, inför denna afton. En bunt extremt trevliga och roliga damer ska se Lindys polare Ola lira lite på Pustervik, C.AARMÉ :) Inbillar mig ganska kraftigt att det inte kan bli annat än succé. Kanske även för bandet, mest för oss.

Nu ska jag städa åt mor och sedan göra mig en rejäl riktigt jäkla frukost. Jossan och jag ska flanera lite i Göteborg, se om det finns nåt fint till Sanna, som har middag imorgon. Sedan hem till Anna i fina lägenheten och göra sig iordning + värma upp lite!




kyss mig nu, innan allt tar slut

Och alla tjejerna stod kvar med fötterna på marken trots att vi gick förbi. Alla höfter svängde fint när sommaren började tidigt trots att det var förbjudet

Vilken jäkla hel-dag!

Mor ringde mig i morse från övervåningen typ 07:09 (jag trodde det var jobbet och suckade aningen för högt för mig själv, halvsovandes) Vid halv nio åkte vi till allas älskade affär, Gekås. Jag shoppade tamejtusan loss för 554 kronor. Tog emot lite, men det var bra saker. Typ eltandborste. Min förra har jag inte packat upp sedan Oslo 2007, så det kändes aldrig aktuellt att använda den. Jag ska slänga den.
Sedan for jag till Götet, Sabrina och jag tog Kba-tåget och mötte Cissi i stan. Vi vandrade runt. Jag inhandlade även där massa saker. Ett par horskor, en jeansjacka i en väldigt diffus färg och en chillidill kofta. Kanske borde börja mode-blogga, har endå fått förfrågningar... inte. Sedan skulle nästa vän dyka upp, Johanna. Vi käkade sushi, traditionellt nere vid vattnet, eftersom solen hade lyckats kämpa sig fram genom regnmolnen.

Jag är hemkommen, trött, sliten, ganska äcklig, inte så snygg men extremt peppad förn imorgon!

FREDDIEMERCURY!


Om jag snubblat efter vägen. Om jag skrubbat mina knän. Om jag varit alltför ivrig

GODMORGON!

Jag och mor ska till Ullared. Det var nästan en månad sedan sist så det var verkligen på tiden!

Vi är snabba så efter det besöket, ska jag ta bussen till Kungsbacka och åka till stan med Sabrina, möta Cissi och strosa lite. I eftermiddag blire sushi med Johanna.

Min mor gillar Hoffmaestro. Hos henne finns det inga gränser. Förra veckan gällde Agnetha Fältskog. Det är väl dumt att begränsa sej kan tänkas.

Mmmmmmm!


Och där går lyckan, lyckan som aldrig kunde bli. Där går nån annan istället för dig. Där går nån annan än vi

Jag sitter i skrivande stund och lyssnar på Kultiration. Helt på det allvarliga så var det cirka fem och ett halvt år sedan jag lyssnade på dom. Kanske bara fem. Den musikschangern har jag nästan dödat hos mig själv. Den skall återupplivas!

Ikväll ska jag arbeta.

Jag är en kluven människa. Kluven på ett sätt som jag inte kan beskriva. Kluvenhet är ingen bra egenskap, speciellt inte hos mig.

Nej, inget smärtar en hjärtlös man. Säg vad en man utan hjärta inte kan.

Dessa måndagar. Måndagar - tisdagar är den nya helgen. Man har alltså två helger i veckan. Torsdag-fredag-lördag. Och så Måndag-tisdag då. Kanske en av de snurrigaste kvällarna på extremt länge. Trion Sabrina Cecilia och Soofie började på Oxledsvägen 121 och satt på en säng. Halv tio entrade vi Pustervik. Alldeles för mycket bekanta ansikten för att jag skulle hänga med. Tjoade och hejade kanske lite väl exalterat när Hampus och AL fanns i min åsyn. HEEEEEEJVAKULATTSEER! Det kunde inte misstolkas.
Cissi erbjöd mig, Viktor och Sune sängplats på samma adress som tidigare nämnts. Jag ber om all förlåtelse till Camilla som vi väckte vid helt fel tillfälle, med tanke på hennes kommande arbetsdag. Morgonen, förmiddagen, eftermiddagen, hela dagen var en enda stor zombieröra i min skalle. Tror det kan kallas bakrus.

Jag träffade Joooosie i stan, vi käkade i sushi och tillkom i sällskapet gjorde två till.

JOSSAN ÄR HEMMA!

Sabrina "Filmmakaren" Evelyn Palm


Tänker att Herre det kunde vart värre ändå så lägg av med att blaja och ta dej en brajja, brajja

Det är tur, tur så in i bänken att vissa människor saknar långstinthet. Den dagen jag blir långsint ska jag gå i terapi. Komma-ut-ur-fel-tänk-terapi. Hade bekanta människor i min omgivning varit långsinta, skulle jag inte existerat i deras krets. Utesluten, förnedrad, baktalad och icke respekterad. Det är tur, att man genom diskussioner under hyfsat normala omständigheter, kan sudda bort den bild folk har fått om en. Att skämta om galna upptåg man upplevt. Jag gillar att göra narr av mig själv. Självdistans kan det kallas.

:)

MAINSTREAM


X











"alltid något som påminner om dig. en person. ett föremål. en doft. en smak. en känsla. ett musikstycke. lämna mig, snarast möjliga är du snäll. snarast"

Men vi har sagorna på vår sida just för det att vi är små och får man litet hjälp att tyda texten, blir det lättare att förstå

Jag ska måla stugan, igen. Det är inte så piggt en söndag som denna.
 Grillningen hos Cissi igår var trevlig men spårade ut som alla andra gånger man ska häva i sig öl. Det spände sig så långt att jag och Bob (Matilda) tog cyklen till Ica och köpte trefemmor samt chips. Men det smakade faktiskt bra. Riktigt bra. Men det inget som behövdes kan jag med alla säkerhet förmedla.
Nu ska jag slurpa i mig dne sista nyponsoppan och bli människa igen. Hörs.


Grilla, öla, sola, chilla, grilla, öla, sola, sova

Mitt liv definierat!
Dagen till synes kommer bli lika underbar som de senaste 532743 vårdagar som varit. Det innebär grill och chill och sol och öl hemma hos Cecilia Margareta Svensson. Vilka som gästar är vi alla ovetandes om, vi får väl se vilka som tycker erbjudanet lockar.
Igår vare också slappe hos Cissi. Jag bringade mors goda paj som vi satt och mumsade på tillsammans med Ramlösa Skogshallon. Sen knäckte vi ett par öl, bara för känslans skull. Palle och Jon gästspelade och det var väl trevligt :)
Nu ska jag till Kungsbacka.


Så Billy ringde mej tidigt en morgon och fråga om jag skulle hänga med Jag fråga: Vart? och han svara: Bort!

Valborg var fantastiskt. Världens bästa väder, himla fint sällskap och galet god mat! Nöjd.
Vi satt från halv fyra till vetinteriktigt och bara njöt. Solen stekte och det var rentutav perfekt! Den knäppaste idén var nog när vi drog till Cissi för att första (?) när vi redan satt i en park. Alla drog till Sticky utom jag och Viktor. StyrbordBarbord lockade mer. Tjöta mest hela kvällen. Det var också jäkligt trevligt, och fruktansvärt otippat. Och kallt. Jag hade glömt min jacka hos Cissi. Wellwell, Johannas soffa var lika skön att sova i som den var förra sommaren. Det blir nog ett par nätter där denna sommar också.




RSS 2.0