Ändå kallar mig pucko, när jag undrar vad du ser hos nån som mig

Det är en lördag i sängen. Fredagsvimlet blev inte så lugnt som planerat. Två syskonpar på barrunda i stora staden Göteborg. Det ena paret avlägsnar sig vid 23 medan jag och min bror bara ser början. Sticky och listan där lockar och dit går vi. Klubb Skitsnygg. Vi passade in. Ha!


...


Vad du än heter; you're the love of my life

Det handlar om dig

Det är sjukt och fascinerande hur LÄTT livet kan bli. På ett par dagar, över en helg. Flytta fram en timme, låt kvällarna bli ljusare och löprundor om aftnarna. Och sätt några mission att uppnå. Boom.


- Jaha, så det var käresten? Förlovade eller?
- Njaaae, det var gårdagkvällens fångst..

You ain't never had nothing I wanted, but I want it all. And I just can't figure out; nothing.

I ett livsflow befinner jag mig nu. Återigen. Äntligen. Som klyschan säger, livet går upp och ner, efter regn kommer solsken. Men när man är mitt i spöregnet och allt är nedstämt, känns det som en oändlighet just uppenbarat sig. Tills nu. Att vara årstidsmänniska är till ens fördel från mars-septemper, de resterande månaderna är man ett kolli, en zombie, som lever bara för att man ska. Utan att känna sig levande, alls. Men nu. Ingenting tynger och det mesta är fjäderlätt.

Luftslott byggs om juni månad.

But oh, what a pretty day to choose; when you're so far away from me..








Från intensivt tentaplugg,, till tentaskrivning, till tentafest, till söndagshäng, till en skiss på tatuering.

Jag ser sprickor i horisonten som ingen ser. Hur små saker blir stora på nära håll

En vacker dag kommer jag inse att det är högskolestudier jag sysslar med och inte gymnasie. Men till dess nöjer jag mig med att plugga in tentor för lite.. Väl mött. Lycka till.

.. but sometimes





You can go on, you can sing your song. But don't expect me to sing along

I en värld där helgen är fem dagar och veckan två, hade jag trivts. När man inte alls vill släppa greppet om helgen, inte alls lämna den bakom sig och skriva in den i sin egen historiebok. Men att man måste. Det är på veckorna man lever det riktigt livet. Med sin skolbok, sina kompendier, uppgifter, gamla tentor och facit sitter man och försöker reda ut vad man skall memorera till kommande tenta. I makroekonomi. Hur hamnade jag här?

...






Your fake name is good enough for me

En helg som har innehållit allt. Och i allt innefattas de förväntningarna och förhoppningarna som man börjar skapa någon gång på torsdagen. Jag har fått äta mammas mat och kollat brors hockey. Deltog i en förfest med svintrevliga människor för att sedan se Svea rikes bästa band i Signs!

Det är söndag och min säng luktar man.

...

@ JÖNKÖPING





...

Det är kvinnornas dag idag. Det firar jag med att skapa nya kvinnliga vänner! Vin, quiz, Incontro, torsdag och livet. Det är verkligen hur härligt som helst. Livet alltså.

I am the queen of nothing. I am the king of the world.

Om alla mina helger ser ut som föregående; begär jag knappt något mer. Förutom en sak.

...


...




Ja, men om vi skulle ta och bestämma att det ALLTID ska vara såhär underbart väder.

RSS 2.0