...


...

Mitt liv har hittat hem. Instinktivt känns allt rätt.
Att vi faktiskt alltid har vetat.
Men att vi inte alltid förstått.
Äntligen!

En enda sak är givet; vi är två hjärtan i samma kropp

Beach House lugnar ner en stressig inledning på morgonen.. svettigt. En mængd packning att kånka på hit till jobbet. Tusen tidningar, inte så mycket post. Trøtt och ful och sliten. Tur att jobbet ær iq-befriat så man slipper tænka också. Har sett två sjælar på jobbet idag..

Længtar hem. Vill hem. Till dig. Till mina vænner. Till min familj.

Idag flyttar Mick hem. En trist detalj, hemmflytten.

Dom här gatorna gjorde oss galna. För mig är dom allt. Du är allt nu

Snusktrøtt. Ingen anledning egentligen, bara ett faktum. Vill stænga ner systemet och ta tunnelbanan hemåt. Packa ner mina saker och sætta mig på en buss till Gøteborg. Infall. Haha.

Jag vill hem nu. Nu igen.

...



Snygg dam

...

sprudlande känslor. agerande skeenden. vackra ord. bultande hjärtan. varma sängar. obarmhärtiga mil. fina meddelanden. ärliga yttranden. komplexa aktörer. intensiva möten. mjuka läppar. omhändertagande händer. smidda framtidsplaner. oändlig trivsel.

För du ser det sköna skönare. Du ser det klara klarare. Hos dig är det varma varmare. Det underbara underbarare

NCC i all æra, men denna veckan hade jag så mycket hellre stannat hemma. Fåtal samtal, øverdrivet mycket post och næstintill inga kollegor på jobb.
Igår ville jag aldrig gå ur sængen, værmen och mannen som låg i tilltalade mej mycket mer æn att sætta sej på tåget ner till Åsa.. Blæ. Extremt bakfull och ful fick jag snællt bege mej endå. Kasst. Duschade av mig bakfyllan och ångesten sedan femtioårsfesten dagen innan.. Jag och David agerade bartenders och jag hade samtal med diverse slæktingar om hur man klokast gifter sej.. rikt. Haha. Den branta trappan va tydligen lite før brant så ryggen gør ont. Længe leve nykterheten.

På onsdag flyttar Mick ur lægenheten. Det blir konstigt.
Kanske sørjfirar det på ngt sætt.

Skrivna ord finns kvar för gott, det du säger bleknar bort. Du är och kommer alltid vara rädd

Åh. Buss. Denna bussresa känns oändlig. Ringer samtal tar emot samtal och får tiden att gå. Kollektivfest imorgon, jag är på annat håll. På gott och ont. Magen kurrar outhärdligt och jag längtar efter restaurangmat. Rött vin. Kall öl. Kvinnligt prat. Högljudda skratt. Planer för framtiden. Mycket som ska uträttas denna helgen. Kanske bara är gott då att jag missar kollektivfesten. Det återstår att se. Kom igen nu helgen, upp till bevis!


Cheers.

...



Hejdå Oslo - Hej Gøteborg!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawesome.

Det är vår. Och varmt. När du har hört vad jag har sagt. Då är det du som går i solglasögon och saknar nån du aldrig haft

Hem. Gøteborg.
Det har aldrig passat så bra att bo i ett annat land. Det har samtidigt, aldrig passat såhær illa med att bo i ett annat land.. Kluvenhet ær bara førnamnet. Haha..

Idag ska jag iaf hem, till mitt riktiga hem, andas min egna luft. Møta upp Linnékollektivet før en lång och romantisk middag på La Sombrita. Vinet ska få massera min strupe och måendet ska højas till skyarna! Mina ælskade fina damer, sådær løjligt saknade. Blir bra det hær. Hur fortsættningen føljer återstår att se.

...


Försvunna dar och eviga nätter .Vätskeersättning och värktabletter var allt man behövde. Sen kom du

Bakfyllan har sakta men sækert runnit ur mej, jag kænner mej som en mænniska igen, en utan snabba hjærtslag och illamående. Bra. I afton intas førmodligen bowlingshallen på Solli. Dærefter/dærinnan kækar vi pizza a la Pepes. Med deras fantastiska vitløksdressing. Den menyn hade passat mej fantastiskt igår, men då fick jag nøja mej med varmmatsbuffé i kantinan. Vitløksscampi, vårrullar, ris, lax, pannkakor, så det gjorde mej gott det också..

Kanske ær hur gøtt som helst att jag drar till Gøteborg imorgon.

...

Signs and Streetlights.. älskar älskar älskar. Det infinner sej en obeskrivbar känsla i hela kroppen. Lycka och kärlek. Åh. Oh. Ge mej mer.

...

http://www.myspace.com/signsandstreetlights


David Martell. V i l k e n j æ v l a r ø s t ! *tårøgd*


Istället för inte var där jag är. Istället för att inte vara det. Kom hem

Urrrk.  De tre snickarna entrade vår lægenhet ytterligare en gång.. tydligen ær det "før farligt" att vistas i deras ghetto så vi fick snællt låta vår lægenhet bli øppen før besøk. Det var vældigt trevligt denna gång och jag skyller allt på ølen. De alldeles før många ølen. Øltisdag ska absolut inte bli en vana. I samma veva avskaffar jag bakis-onsdag också.. Ja, det gør jag. Men trevligt var det.

På fredag åker jag hem.
Herre, vad jag længtar.
Din varma sæng. Med dig i.

I could sleep ,when I lived alone. Is there a ghost in my house?

En ledsam start på denna morgon, på denna dag. Har precis inombordsgråtit till sista L Word-avsnittet. En av de bættre serierna USA har producerat. Nu ær den øver før min del. Blæ.

Oslo ær solens glømda stad.
Kom hit. Nu.

Ja, jag såg allting klart, men jag gick som i trans. Förlamad och blind fann jag att inga utvägar fanns

Måndagshänget har avvikit. Tre snickare. Och Svenska Hollywoodfruar.
Äntligen har träningen kommit igång igen, efter två osmakligt lata veckor. På tiden. Nu ska det solas veckan också så man är festfin tills på lördag. Haha.

Jag längtar.
Skinnsäten i bussen.
Pussar hela nätter.
Vänner att umgås med.
Vänner att skratta med.
Bultande hjärtan.

Göteborg saknas mig.

Vi är nån annanstans. Du kanske aldrig mer är med mig, men om vi var nån annanstans

Lyssnar på Rolling Stones och får lite Schillerska-flashbacks. Jag lyssnade en del på dom då. Och ælskade Angie, minst lika mycket som jag gør idag. Det ær fint med flashbacks emellanåt. Idag ær en sådan dag, då det ær fint.

Helgen har varit genomgående underbar. Akersbrygge-røj i fredags och dæcksomnade på momangen vid hemkomst. En relativt kort shoppingdag på stan på lørdagen, inhandlade en væska som vi nu bestæmt oss før ær snarare en "investering" æn något annat. Mycker nøjd. Trodde jag brænt 15 000 på en vecka, men kollade kontot och insåg mitt missførstånd, vældigt skønt. Lørdagshemmafesten var 100% lyckad och vi hade verkligen svinkul. Søndagen var degig men skøn.

Idag ær det måndag och det får duga. Hoppas veckan går fort så jag snart kommer hem. Till Gøteborg.

Och dekadensen är hård. Alla mina vänner har gett upp sömn. Dekadens är så svårt - jag har aldrig fångat en enda dröm

ICA-besök som resluterar i cola, pizza och godis säger en del om gårdagen. Fantastiskt jävla skoj. Hemmafester kan vara det mest sköna som existerar i partyvärlden.. Eller nåt. Vi hade riktigt trevligt och dansade i fyra timmar. Söndagshänget är degigt men ack så värt.




Jag vet att du sover, känner värmen från din hud bara lukten gör mej svag, men jag vågar inte väcka dej nu

Sællan har jag kænt en sådan glædjerusning i kroppen av fallande regn tidigare. Det ær mer æn vælkommet så avskummet snøn førsvinner hærifrån och aldrig kommer tillbaks. Och att det i tillægg ær fredag gør ju inte saken sæmre. Ælskar denna dagen. Per Morberg hade nystart av sitt fantastiska underbara makaløsa program igår. Det ska jag avnjuta senare, vid lunch, då inga telefoner kan støra mej.. Avtalet med Bergen-kontoret kan vara det bæsta jag gjort. Speciellt på fredagar. Jag ælskar Per.

...



Det är tomma ord som fastnar för jag låter de vara kvar. Men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har

Hej. Har en tjej på upplærning. Får sjukt lite samtal. Så, kan væl knappt kallas upplærning. Hon bor på Svenska Føreningen, stackarn. Trevligt med lite nya ansikten, fast jag gillade den førra vikarien vældigt bra. Ironin i allt ær att min hals ær ett big fail. Ont. Kanske Jossans fel? Men jag ska inte bli sjuk nu.

Igår hade vi øver snickarparet John och Billy på fika. Eller nåt. Saft. Vatten. Øl. Rosé. Vuxenfika. Trevligt, lite stelt emellanåt dock. Haha.. førstår inte varfør men. Så va de iaf. Men de ostela stunderna var trevliga. Snickarna behøver prata med andra æn snickare, tjejkollektivet behøver snacka med andra æn tjejer.. Komplettering.

...


Och jag stod där med ögonen slutna. Så som man gör inför långa vägar

Ok. Tisdag. Lite drinkar på Akers ikväll. Liten hejdå-gest gentemot Nico, som drar hem imorgon. Då engelskan ha flööödat denna veckan ere faktiskt lite trist. Man har kommit in i tänket nu. Och så här mycket som jag skrattat, särskilt helgen, minns jag inte sist det var. Men Melt!-festivalen känns ganska ktuell någon gång så..

Hej

...


Torsdag. Min husgud kommer tillbaka!

...


Om ni tænkte køpa present till Mick..

Jag tror inte att stjärnorna slocknar. Jag tror inte att månen ramlar ner. Jag tror inte att du försvinner från mig

Vilken fantastisk helg.
Fredagsfyllan bidrog till en hærlig trøtthet och sængen har sællan varit så efterlængtad.
Sconesfrukost och en liten stadstripp under dagen. Nico lagade lørdagsmiddagen och alla var vældigt nøjda. Sedan fick stackarn hærda ut x antal sminktimmar i badrumsmiljø. Lista på Luux och dærmed ett besøk dær. Lagom. Skøn stæmning, nerpissade toaletter, PH-folk och trevlig røkhørna. Bankerydbruden sov på soffan med hundens filt som kudde. Måste ha luktat ljuvligt..
Søndag. Sconesfrukost på balkongen! Tæcken, filtar och solen. "Middag" framfør tvn och filmen Blow. Kunde inte avslutat helgen bættre. Och veckan kunde inte ha startat bættre med en behøvlig løn på kontot!

Och hans ögon ser så osedda och trötta ut. Han säger "vägen har bara en början, inget slut"

Okej. De deppigarna dagarna ær førbi. Nu ær det helg och jag ska samla på mej så mycket positiv energi jag bara kan! Det ær trist och melankoliskt att dra runt med deppiga tankar på veckorna. Jag behøver det inte. Jag vill inte ha det så.
SÅ.. hej positivitet och hejdå negativitet!

FREDAG!

...



God summering.

Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd. Det är så lätt att fantisera

Ä n t l i g e n. Fredag. Tror inte någonsin en fredag har kænts så långt bort som denna vecka, hela veckan har segat sej værre æn sniglarnas långsammaste medlem. Så, idag. Jag ska sova sova och åter sova mej igenom hela helgen, vila upp mig. Igår satt jag med datorn i knæet, tvn på framfør mig och tjøtade lite med Nico, medan mina øgon bara ville stængas. Jag  la mig. Sov en och en halvtimme, på eftermiddagen. Trøtt som en hund. Gick upp, åt kvællsmat, kollade lite tv till och la mig igen. Sov. Något lurt ær i gørningen.. och jag som inte får bli sjuk.

Idag ska vi iaf mysa lite, vi fyra som återstår då alla bara reser ivæg. En ceasarsallad ska blandas ihop och avnjutas med ett glas gott.

Joshua Radin, och tænker på dej.

...

det kommer dröja. säg, ett halvår eller så.
för vanlighetens skull.

Jag kan sitta flera timmar. Jag kan gå igenom allt. Det tog slut för längesen, men du är överallt

Dimman ligger tæt som ett obehagligt tæcke. Jag trivs inte lika bra utan solen på utsidan av mina stora fønster. Gardinerna ær inte lika varma och ljuset blir inte i nærheten av trivsamt. Obekvæmt och lite ovant. Meterologiska underverk får gærna ske, idag..

Jag lyssnar på Don't cry med Guns och førsøker lætta upp stæmningen lite. Den som jag sjælv skapat. Jag ælskar Guns. Tack vare Slash.

Under gårdagen bjød solens strålar till hela dagen. Eftermiddagskaffe på balkongen ær tæmligen de mest njutbara stunder i mars. Borde køpa nya fina filtar, så man kan sitta længre. Emmi ær på GranCanaria, lyllos.

Du talade, jag lyssnade. Jag hörde varje ord. Men om sanningen ska säjas, tror jag inte jag förstod

Man. Män.
Han kommer till henne med problem. Han lättar på tankarna och hjärtat och låter henne vara bollplank/papperskorg. Hon tar emot och låter det fyllas till bredden, vissa saker trillar tillochmed ur, så fylld blir hon. Av problem. Hans problem.. Bollplanket blir så hårt attackerat att det ibland går sönder. En mängd hål lämnas att självläka. För när planket är tillräckligt trasigt, när papperskorgen är överfull. Han flyr fältet. Tillbaka in i tryggheten och osanningen. Vem är hon för honom egentligen?
Skulle du inte haft osanningen, hade du valt bollplanket.
Det har han sagt.

...





Det blir fel, slår bakut, allt går snett men det tar aldrig riktigt slut

Heja tisdagar.. laaaame. Dock så skiner solen helt underbart utanfør fønstret. Blir en kaffe på balkongen sedan, innan den dagliga workouten. Och lite grytor ska lagas i mitt fattig tillstånd. Matlådor ær charmigt.

Nu har jag såndær hemlængtan igen. Som sætter sej som en igel i tankarna..

...

Hej.
Jag vill ha upp viktvæktarbøckerna. Och det ær nu. Om inte mor skickar upp dom i veckan får John ta med sej det efter næsta helg. Blæ.

But lovers always come and lovers always go. And no one's really sure who's lettin' go today

En riktigt, riktigt fantastisk helg har passerat. Jessica anlænde till norsk mark i fredagskvæll. Vi møtte upp henne, åkte hem slængde in væskan och skulle finna ett fint hak att sitta oss vid.. det va lættare sagt æn gjort. Vi hamnade på pubarnas pub, men tyckte det var helt ok. Trettioåriga svenska mæn børjade babbla med oss vi babblade tillbaka. Trevligt, men ænnu trevligare nær dom gick. Ett litet 7/11 besøk och soffhæng senare valde vi att somna. Tidigt.
Lørdagen erbjød sol sol sol och en liten stadspromenad, samt uteserveringsøl! Njutning. Middagen blev super och rødvinet smakade gott. Søndagshænget bestod av soffan och tvn. Mick hæmtade Petras tyska "pojkvæn" eller vad det nu ær.. så de blev till att langa fram sin fantastiska engelska. Går fint.

Vi diskuterade skillnaden mellan Sverige och Norge. Jag bistod med faktumet ær norskar ær onaturligt lata, och fick redan idag bevis på min tes. Fem kassar med post som jag skulle hjælpa med.. som till slut blev endast min uppgift. Blæ. Två timmar enmannajobb Latizar.

...


Skyll dig själv, för folk vill gärna lära känna dig. Men nej, för jag har inte sett nån som dig än...

Jessica är här. Ljuvligt. Solig dag på stan. Öl på uteservering. Öl hemma. Rött vin och god paj. Underbart sällskap och annorlunda samtalsämnen. Balkonghäng och upprökta cigaretter. Glass och fyllda chipsskålar. Jag mår. Fina älskade vänner ..

And when your fears subside. And shadows still remain, I know that you can love me

Oj. Nu har jag fastnat. I musiken. Alltid detta fenomen. Jag ær en periodare. Inspirationen krestsar enbart kring en viss genre. Allt annat kænns mediokert och ibland tråkigt. Nåja, en periodare kommer ju alltid øver det sedan. Frågan ær om jag vill det denna gången.

Idag far Josie till hennes andra hem Åre. Packningen ligger lite utspridd i lægenheten och ser ut att ha gått bra. Detta sker i afton. En vecka utan Jos. Aja.. hon snarkar ju ændå! Haha.. Iaf så anlænder allas vår najsiga Jessica som ersættning! Jag och Mick blir till att møta henne vid bussen før att sedan låta øl eller dylikt massera våra halsar. Kænns som att det kommer bli en fin helg. Återigen.


För vart går gränsen mellan galningen och snillet? Man får trösta sig ibland och tänka så

Ok. Idag ska vi spela bowling. Jobbet alltså.. Haha. Minns inte senaste gången jag klæmde ner mina føtter i såna dær underbart fashionabla bowlingskor. Ett nøje. Pizza och øl. Norskarnas lill-lørdag, alltså torsdag.

En rock-era infinner sej i mitt liv.

Jag singlar den här slanten och om den landar på kanten, fortsätter jag sjunga. Ja, sjunga för dig hela natten

Sitter vid ett ej fungerande jobb. Systemet har valt att lægga ner halva verksamheten. Jag kan inte koppla vidare samtal vilket gør att det enda som hørs ær att jag rabblar upp massa siffror.. på norska. Charmigt.

Nu ska jag læsa ut Slash-boken. Älskar.

Du är stor som en ande. Och gör mig liten som få. Men du får mig att le som ingen annan och sjunka lågt och be om mer

Heja tisdagar. Kanske veckans længsta dag. Men har tur med att få chilla inne på posten både morgon och eftermiddag. Gillare.
Igår kom Dave hem. Kass tajming, jag læmnar landet på søndagen, han återvænder på måndagen. Ja, kass. Ytterligare lite veckor att vænta då..

Många i-landsproblem att deala med.

...

en märklig känsla, som hon inte har känts vid tidigare.
eller har hon det? det får han avgöra.

...





Slashtastic.

Vaknar intill dig med spritsmak i munnen. Jag vaknar av värme när jag är iskall

En riktigt najs helg har passerat.
Efter avstigning begavs det bortåt mot Linné. Lindy och Sofia satt snællt och invæntade mej med varsitt glas vitt. Vi bestællde in och åt som alltid førr. Tværs øver gatan satte vi ner ændarna på Linnéterassen. Lagom, och skønt mellow stæmning. John med følje anlænde också. Meget deiligt. Lindy drog hemåt då jobb væntade, Sofia likaså. Johns følje valde ett annat stælle, vi gick tillbaka till La Sombrita och tog en øl till. Massa tjøt och en vældigt trevligt kvæll! Hela ligan somnde gott i linnékollektivet. Lindy steg upp tidigt, i samma veva vaknade jag och Sofia till och var piggare æn nånsin. Det var inte John. Han fortsatte sin skønhetssømn. Vi inhandlade frukost och satt nøjt med varsin kopp te framfør teven med føtterna på sovkillen. Alla drog på varsitt håll, jag møtte pæronen och lillasyster før en liten runda i stora staden. Den var ganska kortvarig, sællskapet utbyttes mot Cissi. Awesome. Vi traskade runt en stund. Åkte titllbaka till hennes crib och ordnade oss infør  ytterligare en restaurangkvæll, Mañana. Lika gott som alltid. Andra Lång lockade och vi åkte dit en stund. Kvællen avslutades på Sticky. Ganska lame, men helt ok. Somnade på Cissis bæddsoffa och sov gott.

Att bara vara hemma øver helgen gør allt jævligt stressigt. Både på gott och ont. Men att schemalægga de man ska træffa kænns inte riktigt fine men. En timme med Johanna ær ju bættre æn ingen givetvis. Stressade igenom oss alla samtalsæmnen. Vi jæmnar ut det snart.

RSS 2.0