Om jag tappar allt igen, det är möjligt att det händer

Jaha. Den här helgen är förbipasserad lika snabbt som en blink. Här sitter jag framför familjens dator, framför familjens tv, äter vid familjens matbord. och så ska jag iväg igen. Har haft en helt perfekt helg, ingenting kunde varit bättre. Lyckats picka in att träffa många många. Och idag blire några till. Det var längesedan jag uppskattade saker såhär mycket. Speciellt allt som tillhör familjen. Det är jobbigt och vemodigt att åka tillbaka. Det är ju egentligen här jag hör hemma. Nåja. Jag har njutit mesta möjliga och är fantastiskt nöjd.

Nu: Göteborg!
Imorgon: Stockholm!

:)

Du sålde mitt hjärta på realisation. Och du sålde min stolthet på närmaste aktion

Tröttheten har övertagit mig. Lite söndagskoma. Ingen söndagsångest, bara söndagskoma. Ytterligare lite svensk inhandling av diverse saker.
Imorgon blir en minst sagt späckad dag ..klippa och slinga håret, träffa Lindy, träffa Johanna, träffa Emelie, gå på stan, köpa sushi, sova hos Cissi. Fast det gör inget.

Söndag.
Saknar.

Hejdå.


Skyll dig själv, för folk vill gärna lära känna dig. Men nej, för jag har inte sett nån som dig än...


Två underbara dagar har passerat.
Fredag: Miike Snow med Johanna och Josie. En spelning av perfektion! Älskar Miike. Efter spelningen drog jag och jos till Pustervik och mötte upp Sofia och Anna med tillhörande grabb-skara. Fantastiskt trevligt och ölen smakade precis som den ska! Somnade så gott som man kan på Annas soffa. Jag hör hemma där på den. Jag gör det.

Lördag: Vaknade av mors telefonsamtal. Fick stiga upp, duscha och försöka reda upp mitt utseende till det lite mer normala. En heldag på stan med mor. Fyra klänningar rikare. Mötte upp morbror, morbrors Sandra och min egna lillebror som var på julklappsjakt. Satte ner våra arslen på Hard Rock. Hickory ribs, verkligen att dö för. Åkte till Cip och det var mitt käraste återseende! Världens bästa tjej. Min tjej. Höhö. Drack lite öl, snackade massa skit, åt inte sushi som vi skulle gjort.. Men men. Ännu mer förfest i Majorna och sedan spelning på Diamond Dogs, och även ett besök på anrika Sticky. Finfint! :) Och ännu finare. Sabrina!

Herrå.

En gång mötte jag en man med såna ögon. Men ingen jag frågat vet vart han gick

Det ær fredag. Det ær tidigt slut på dagen. Det ær bussfærd a fyra timmar. Det ær avstigning i Gøteborg. Idag, ikvæll. Helt fantastiskt, himmelskt, underbart, ljuvligt och jag njuter redan nu!
Mitt førsta uppdrag hemma ær att traska bort till SuperSushi och køpa så många bitar jag anser mej sjælv kunna trycka i mig. Awesome.

...

Snabbaste uppiggningen någonsin.



Hahahhaahaha!

...


Nej, jag vill bara kyssa dig på munnen. Och säja tack för allt innan jag går

Det kænns næstintill lite overkligt att jag ska hem imorgon, att jag ska packa min væska før fem dagar, att jag ska sitta på Johanna och Sussis soffa med ett glas vin i handen, att jag ska få æta Supersuhi med Cis, att jag ska æta middag i Linné med kærringænget. Overkligt kanske ær fel ord, abstrakt. Det finns, men ær inte kænnbart.

Mycket musik ska de kommande dagarna innehava. Miike Snow imorgon. The Oholics lørdag. Julian Casablancas tisdag. Så bra, så sant.

Det ær nu man njuter.
Och struntar i dumheter. Før dom tjænar ingenting till.






"kärleken är ett beslut
sedan kom jag fram till att jag aldrig skulle sluta tänka på dig"

Jag simmar från stranden jag till stranden du i havet vi


Funnit hos Johanna: Ranelid

...


Ta på dig det finaste du har, hitta nån bättre än jag. Du är fri, fri att gå

Havregrynsgrøtfrukost.
Postuppackning på jobb.
Gøteborgsk indiemusik.
Længta før mycket hem.
Irritera sig øver dumheter.


Mitt mål med livet ær att vara så nøjd i mitt eget liv som Per Morberg ær i sitt. Har aldrig skådat en sådan nøjd mænniska. Per Morberg, inspiration, førebild och en riktigt jela skøning. Har væl inte åldern inne før att vara i samma stadie. Men den kommer!

Du trodde säkert att jag hoppats, på nått som aldrig ska bli av. Men jag har aldrig lyssnat när du lovat, aldrig ställt några krav


Brukar aldrig ens sikta blicken mot klockan. Men idag, det ær det enda jag har gjort idag. Segt och melankoliskt. In kommer fd anstællda med stora magar, ute skiner solen, hær sitter jag.

På freeedag sætter jag ner mina føtter på Gøteborgskt mark. Kanske den bæsta kænslan jag kommer kænna tills.. tills vidare. Miike Snow med Johanna, lunchdag med mor, dunderhænga med Cissi.. Gærna på en gång.


En genomkjedelig dag, men snart ær den øver.
Och snart ær allt annat øver också. Jag har slutat vænta.

Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster, rusa rakt in i ditt liv

Man kan sæga så mycket. Man kan yttra ord, skriva en mening, viska vackra ord. Men om handlingen sedan uteblir, till vilken nytta yttrade man orden? Før stunden tænker jag på hur man kan ta så lætt på saker, man sæger så mycket utan att mena det. En dag ær allt førsent. Och det ær dær irritationen ligger och gnager som en autentiskt djævul.
Handling. Ord ær luft

Jag hörde alla viska om natten. Dom visste vad som hänt

Ord ær luft.  Allt ær onaturligt, overkligt, læskigt, obehagligt, orættvist, fruktansvært, hemskt men framførallt obeskrivligt nær det væl kommer till kritan. Allt får en annan mening. Fina ælskade Jessica.

Gårdagens eftermiddag var først fylld av træningspepp men som snabbt øvergick i något helt annat då Mikaela fick ett besked på mobilen. Peppen førsvann och så gjorde också rættvisan. Vi mæktade med en pratsam promenad, jag och Jos.

Fy fa-an

Han har tagit allt jag äger, stulit nyckeln dit jag bor. Det går en man omkring i mina skor

Morgonstund har vatten i mund. Aptrøtt men faktiskt lika glad før det. Klockan 15:00 i eftermiddag kommer allt kænnas så fantastiskt vært den tidigt uppstigningen. 15:00.

Så. Jag och Jos var på vår lilla vægledning igår på Sats, himla bra, vi hade en trevlig instruktør, Marius. Så nu jeklar, ær vi igång med træningen. Faboløst. Verkligen precis vad jag behøver. Preciiis.

Det, och Gøteborg.

Han brukar blunda då, han slutar aldrig førrns han får stryk.

Tirsdag. Tisdag.

Josie och jag har satt igång med træningen, vilket innebær inførskaffat træningskort på Sats, samt ett førsta pass igår. Eller ett egetkomponerat, då alla pass var fullbokade. Skønt så in i bænken. I afton har vi vægledning och hjælp av instruktør som ska visa alla maskiner. Vi vill inte ha en av "the-biff-twins", verkligen inte, hoppas på någon annan. Men skoj iaf. Behøvligt.
Helgerna bara svishar førbi, veckorna likaså, och det ær ju perfekt. Før om tio dagar ær jag påvæg hem. Ljuvligt. Træffa folks, æta mammas mat, klippa håret, fylla sparkontot lite, æta superushi..!


Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand. Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv


Lördag. Dagen efter fredag,och det känns. Afterworkölfirandet blev utdraget och ganska långt. Fast kortast för mig, går alltid hem först. Fråga inte varför.. partypooper.

Idag ska vi iaf hinna till Vinmonopolet. Saknar vin.

...

I HEAR IT IN YOUR SILENCE.
WHEN YOU'RE NOT SPEAK.

A million secrets safetly hidden deep inside my mind


Fredag! Friiiiiday!
Jag klagar inte. Dessutom tidig dag = 14:30. Redan børjar de arbetsmoralløsa norska folket vandra ut ur arbetskontoren. Dærefter føljer jag, och ær nøjd med det. Ska kika klart lite GossipGirl och sen vandra neråt, hemåt och mot afterworkølen.
Ibland ær allt lagom. Och alldeles bra.

Cheers.

...




Jag ser mannen på balkongen, ta en tyst minut för sej själv


Ikea. Lika med middag.

Varje minut skiljer sig.
Melankoli. Lycka. Monotom. Fasination. Trötthet. Genuint

Jag gick ut en kväll, för att känna lukten av våren. För jag trodde att jag kunde känna igen, men det kan jag inte


Inte så trøtt, till trots.

Igår valde jag och Josefin att trotsa kylan (åtminstone jag) och begav oss ut å en lång kvællspromenad. Det kanske var det bæsta jag gjort hittills. Riktigt jækla skønt, och vært.

16 dagar till hjem. Fint det.

...

( I have to cover my eyes )
Every time you leave with her
Something inside me dies


Jag är en av alla dom som har ett liv utan nätter, utan dagar. Jag är en av alla dom som kan gå vilse, när som helst, om jag behagar


Snabbaste tisdagen i mannaminne. Kollar tv4 anytime med hjælp av en god væns inlogg. Parlamentet! Tiden går fort och det ær fantastiskt roligt. Kulturellt.. inte. Klockan ær redan ett, hade jag sjælv gissat hade jag kanske sagt tio - halv elva. Awesome.


...


Kan du stoppa tid som han, be mig komma dit som han?

Måndagsmorgon. Måndagsmorgon med ihængande bakfylla från søndagen. Hjærnan ær inte helt riktigt så kvick som den skall vara. Den ær långsammare æn någonsin. Det ær då det ær perfekt att starta allt med "Ensam mamma søker". Iq-nivå, faller bra i smaken. Och vilket slappt jobb sen. Ett samtal på 1,5 timme.

Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Faktiskt

För jag var nere men uppe på fem.

Lördag.
Sovmorgon.
Havregrynsgröt.
Shopping.
Sushilunch.
Spatserande.
Mysmiddag.
Utgång.
Dans.
Dans.
Dans.


Du.

...












While I surrendered my ego, you fed yours
All my fantasies died, when you said yours


I hear it in your silence, when you don't speak. Well what was funny then, isn't funny anymore.

Fredag. Fantastiska fredag.
Njuter av Casablancas album om och om igen. Styr upp afterwork-øl med fler folk och mår bra. Well.

Du saknas. Lite mer hela tiden.

Det var mera än jag kunde ta. Men att jag vände mig bort från mig själv; det gör ondast än i dag

Snø. Hustaken utanfør mina kontorsfønster ær snart tæckta helt vitt. Inte æn har jag bestæmt om jag uppskattar snøn, eller om jag hellre sett den obefintlig. Nåja.
Från att inte-ha-några-problem-alls att stiga upp om mornarna har de två senaste dagarna varit extremt motvilliga. Man snoozar en eller kanske tre gånger extra, man sitter på toa før førsta kisseriet, blundar, næstan rycker till med huvudet, halvsomnar. Under ett toabesøk. På tunnelbanan førsøker man hålla øgonen øppna, finns ju inte så mycket som distraherar, stirrar in i fønsterna, somnar. Antalet gæspar denna morgonen kan jag inte ens rækna till. Åh va min sæng ær skøn.
Men det går øver.

22 dagar till Gøteborg och efterføljande Stockholm!
Fantastiskt.

Morgonmusik. Utmærkt.


Jag hade glömt vad en människa tål, så kom ihåg nu när du kommit i mål,att jorden den snurrar med obruten fart. Om du väntar så kommer jag snart.


Morgonstund har guld i mund.

Har inte hæmtat førsta kaffet. Sitter med mitt vattenglas och mina tankar i utbyte. Kanske att det ær just kaffe som behøvs. Eller så ær det ngt helt annat.
Lyckligtvis så fick jag min Visakorts-kod igår, vilket betyder att Postbanken før en gång har varit snabba och gjort helt och hållet rætt! Gillar't! Kortet borde komma idag, kan ju dock inte anvænda det førrns fredag, førsta lønen. Mina førsta sju arbetsdagar ska nu kænnas værda! Sweet.


...


I just nod, I never been so good at shaking hands

Du talade, jag lyssnade. Jag hörde varje ord. Men om sanningen ska säjas. Tror jag inte jag förstod


Förhoppningar. Strategier. Taktik. Planer som smids.
Varför inte vara ärlig mot sig själv och gör det man vill istället?

Frustration.
Det gör ont.

...


http://ffffound.com http://ffffound.com http://ffffound.com ♥♥♥

För fantasi är det vi vill ha, men verklighet är det får vi

Ja, ibland ær det så.

Helgen ær øver. Tillbaka med att stælla klockan på 05:35, tillbaka i kontorsstolen och till automatkaffet. Helgen var fin. Fredagen børjade med en kortdag på jobbet, och fortsatte med afterworkøl på Kafé Sør med Josie. Vi slank in på Rema och køpte med oss ytterligare ølvirke hem. Lite mer øl, en hel del kortspel och en fantastiskt middag senare krøp alla till kojs tidigt før en fredag.
Lørdagen innebar halloweentillstællning. Emielle hade personalfest med sina butiksbitræden från VeroModa. Trevligt! Efter ett par timmar in på kvællen besløt jag och Josie oss før att besøka Alingsås-Pers radiraj i Grünerløkka. We did. Himla trevligt och skøna mænniskor. Vi avslutade kvællen dær før att sedan traska den långa vægen enda hem. Sømn.

Søndagen var som vilken søndag som helst førutom..
BILJETT TILL JULIAN CASBLANCAS 1 DEC! :)

RSS 2.0