Men vet, att det onda kommer aldrig hit en gång till. För så är det sagt



På andra sidan jorden. Ett samtal med summering och planering. Saknar så!

...



But I never really knew, what to do.

10-18. Studerande. Några pauser. Några andra samtal än vad som egentligen borde samtalas om. Men imorgon kör vi. Tentamen nr två gällande juridik.

Och jag är arg. På allt annat utanför pluggandet. Och jag kan sätta ord på varför, jag kan peka och visa, med mina ord beskriva och skrika ut ilskan. Men jag gör inte det. Jag håller käft.

And I'm a God damn fool, but then again; so are you

Mitt liv står stilla.

Ord är bara ord. Kanske är det första steget

Det är en söndag som alla andra. Minus bakfyllan, minus vakna i sin egen säng. En lördagskväll spenderad i Åsa med familj och god mat gav det resultatet. Något att föredra kan man känna emellanåt.

Sju av mina hundra dagar är passerade. Nittiotre kvar.

...

100 dagar!

Börjar nu..

I'll be your Emmylou, and I'll be your June if you'll be my Gram and my Johnny too. I'm not asking much of you

Det är något fint och något fult med första intryck. Det kan skapas en temporär sanning som senare suddas ut och blir något helt annat. Av två människor i ett stort sällskap ser man till det intryck man får av dom i mängden. I synnerhet beaktas då utseendet, ytan syns och personligheter trängs undan. Sammantaget är detta nästintill sorgligt. Jag vill inte ens tänka på hur många män jag gått miste om för att deras yta inte dragit till sig mina ögon.

Och när man i efterhand har deras två personligheter att jämföra blir jag nästan tårögd. HUR kan man bedöma så fel? Och ja, jag valde fel den kvällen. Och det vet den ena om.


River en vacker dröm, när alla vill se dig dala ..

Det är först när det händer; när vännens pappa faller ihop och går bort, när gamla kompisens mamma sitter på alkisbänken i centrum, när en av barndomsvännerna läggs in på sjukhus, när syskon till ens vänner faller in i psykos; först .

Det är sannerligen en inbyggd försvarsmekanism. Det förundrar och fascinerar, samtidigt som det skrämmer. Jag vill inte att något ska behöva hända, för att man ska inse och uppskatta #klyscha. Jag älskar att älska mitt liv, men jag hatar och föraktar när hemska incidenter och händelser blir aktuella. Obehag

Samma nätter väntar alla, utan dig är alla kalla. Långa, mörka - utan sömn. Du ligger med nån annan tönt

Definitionen av bakfylla #skjutmig


RSS 2.0