Jag fick feeling

Haha näe det fick jag inte. Pepparkaksbaket blev av men det var under all kritik, nästan. Johanna "Inget tålamod" Wignell hade bakat klart sina efter typ 3:29 sekunder. Det blev väldigt organisk formade kakor med inget djupare tanke bakom, förutom att dom "skulle ju ändå ätas upp". Julmusiken glömde vi av men kom på det i sista sekunden innan jag hystade in sista lasset i ugnen.
Nåja. Sista arbetsveckan på inventeringsjobbet. Fy i fan va gott att det är över sen. Men enormt supersegt att den 17 är man illa tvungen att flytta till crapbyn Åsa igen .. Jevlar fifan.










Kolla vad Johanna "kan" ..

..söndag i sängen

Trots att det borde vara onsdag idag, är det söndag i sängen hos mig


Lördagen var himla fin. En heldag på stan med mor och far. Lite öl, lite sushi och lite snack. Inte igår man umgicks med föräldrafolket så många timmar. Anledningen till att de ens befann sig i stora staden var ett stundande julbord senare på kvällen. Man får ju inte va den som är den, men jag såg min chans att få lite krubb samt trevligt sällskap.
När eftermiddagen ankom då mor samt far skulle powernappa på hotellet letade jag mig igenom min käcka telefonlista i mobilen och kom på att Lindy hade jag inte träffat på en vecka eller tre. Ett angnämt besök på deras nya adress Mildvädersgatan. Senare city också..


Idag äre julstämning som skall skapas i form av pepparkakor och julmusik. Let it snow, let it snow, let it snow. Jagär uppe med tuppen och i princip redan redo, men Johanna ligger fortfarande och snarkar.


Later!

Stunder som den här


Bästa polaren

Jag och Jossan skulle igår ta en runda i stan, tillochmed fanns en skriven inhandlingslista som Jos skrev ihop på Sushibaren. Vi irrade runt en timme eller två och kände att kaffe började locka. Fast sen kom snillet på att Lillen och Linn skulle ju ut och ta en öl denna afton. Vi fick efter många om och men tag på puckona, men dom hade ju lovat bort sej med annat folk. Vi satte oss själva på Sejdeln istället och diskuterade livet och vad det innebär. Lite bekanta ansikten och fyra öl senare kände jag att "nä nu måste jag hem för jag ska ju upp till morran!" Jag åkte hem till mitt och Jos drog till Casino Cosmopol och träffade Lillen och Linn, tror jag.

Sista dagen på helvetes-Maxi i Trollhättan. No more mr Turbo och hans bittra mannar. Nästa vecka är det av mot Allum.! Fantastiskt.



Nu laddas det ner julmusik. På söndag ska vi baka pepparkakor.
Välkommen på fika!















Companjonos -->  

Notiser


1. Man märker ingen skillnad på att sova till 4 eller 5.
2. E45an är hemsk, E6an är mycket bättre.
3. Plommonstora halsmandlar är mindre bekvämt än normal storlek.
4. Jag har inte fattat att Hellacopters "inte finns" längre.
5. Ikeas äpplekaka kan vara oslagbar.
6. Elton John är perfekt morgonmusik.
7. Personalen på Maxi Trollhättan gillar inte oss manpoware.
8. Jag har redan börjat längta till Oslo inför juni.
9. Våren 2009 kommer innebära plugg + inga vänner hemma.
10. 2 januari kommer bli så helsikes fantastiskt makalöst briljant bra.











Klok kille! 




Trollywood

That is the place to work, för denna veckan. Kalabalik kaos och katastrof. Haha. Personalen är de mest stressade människor jag träffat. Det springer omkring som skållade råttor och vet varken ut eller in. Och inte vi heller. Wahh. Timmen upp med bilen på morgonkvisten är rätt skön, en extra liten tupplur och snarkningar sådär strax innan arbete.

2JAN2009 = When in Vienna och Punch & Judy. Inge Oh Jollity blire. Trist. Iaf.. Vi vill ha ett band till! Vilka? Vad? Vem? Hur?









Nästa måndag blir det bingo.

Cigarettes&Coffee



Voj voj!
Igår åt jag en riktig middag för första gången på cirka tre veckor. Köttbullar, brunsås och pommes på IKEA. Det tackar jag Fikamorsan för. Tack! Och Mina också som slevade upp maten på tallriken. Sen fick jag en liten gottepåse innehållande pizzaslices, skaldjurssoppa, pasta med lax, chips och äpplekaka frpn IKEAs fantastiska utbud på mathyllorna. Vilken fest!
Det var tur att jag hade fyllt på magen med redig mat. Besöket på Sticky hade inte varit roligt annars. "Alla var där" summerar kvällen som handen i handsken. Väldigt trivsamt.
Idag ska jag och sambon städa från golv till tak och allt däremellan, en riktig svinstia har vi lyckats skapa här nu. Efter det blir hopp in duschen och därefter tåget till Kungsbacka, familjen Johansson minus lillebrodern ska äta middag tillsammans. Två middagar på två dagar!




















.


I've heard the news today..oh boy!

En bra dänga minsann.

Igår tillbringade jag aftonen i fantastiskt sällskap, Josefin Sandh i egen hög person. Det började med lite te-drickande och tjööt i soffan. Sen började magen kurra, då blev det pommes för min del och pyttipanna för Joss. Restaurangkvalité. Som både vi två vet och alla andra för den delen också, så blir det aldrig -  verkligen aldrig - som man planerat med oss två under samma tak. Ganska snart högg vi in på de 6 uti-fall-att-ölen som stod på kylning. Arslerna våra hamnade på en soffa på Sejdeln.







Young americaaaans!

Att veta sitt bästa

Det går inte alltid så lätt. Kvällen igår var trevlig rakt igenom. Det var inte "igår" man träffade det packet. Spelningen var bra, men kort. Kort är gott. Fick åtminstone ett par tre timmar sömn, fast jobba idag tog emot lite endå. Dock var det bra att det var fredag, för fredagar är alltid mycket mysigare än alla andra dagar. Vi fick i uppgift att hjälpa kunderna packa ner sina varor. Haha. En del förvirrade och undrande blickar fick man ta emot innan lampan tändes ovanför skallen på dom.











Ch-ch-ch-ch-changes!

Handduksturban och blossande varma kinder..

Ikväll blire det en Cocacoladricka-besök på Sticky för att se Palle&Co lira med Oh Jollity! Föjefla fint :) Och imorgon är det freedag! Äntligen uppskattar man helger, just för att det är helger och man är ledig. Schöönt. Den kommer bestå av genuint genomgående hängande, kanske en ölkväll hos grannpojken John om man har tur. Johanna kanske lämnar mej för Sofie i Oslo om jag har otur.







SJ

Jag har verkligen suttit på samma plats sen jag kom hem från jobbet. Med undantag för te-kok och toabesök.
Inspirerat till tusen.













I got some monkey business to attend
I think I'll ask him if he'd hold my hand


Soulseller

Imorgon spelar Oh Jollity på Sticky. Det får bli ett snabbt, kvickt besök. Man får inte glömma morgondagen därpå med jobb och tidig uppstigning. 22a november spelar The Berndt på same place. Det är också bra grejor.























Ååh Lisa


"No salvation"

05:00 - 14:00 är denna veckans arbetstider. Idag var nog tamejtusan den segaste dagen. Morgonen, förmiddagen, eftermiddagen, haha en lång klump av arbetstimmar som verkade vara dagar. Dem 5 december är vi dock fria (förhoppningsvis) från uppdrag från Manpower. Skönt. Då blir det nog en paus från arbete i allmänhet. Kanske ska boka in mig ett par dagar i mellandagarna hos mina gamlingar dock. Saknar en del av de coola katterna.




!


2 januari 2009

Sticky Fingers

!




 


Vatten och bröd















Punch & Judy är på! www.myspace.com/punchandjudyband
When in Vienna är på! www.myspace.com/wheninvienna
Oh Jollity kommer va på! www.myspace.com/ohjollity


Svara!

Jag har mailat P&J's officiella mail, letat upp en av bandmedlemmarna på Facebook och mailat honom också. Men tamejfan är det ingen som svarar. Kom an! Kanske att kursledaren har nummer till dom iofs - låt oss hoppas det.

Imorgon blir jag och Johanna upphämtade 04:45. Jag älskar verkligen att jobba..











Parodiera; bra skit

Blubb blubb

Vilken dag och kväll det lyckades bli igår! Vi startade klockan 12.00 i en bubbelpool på Sportlifes spa-avdelning. Jessica fördes dit med ögonbindel och blev givetvis glad som katten när hon såg våra vackra nunor där. Där satt vi och tjötade i två timmar med plastglas innehållande livets dryck. Sen fick man stappla hem igen för att hämta glömda saker. Jag Jos och Mickan gjorde iordning oss hos Mick. Jag somnade lite gott en stund, blev lite trött i pannskalet. Truppen anlände till Jessica vid halv sju där vi bjöds på drinkar och tilltugg samt en finfin buffé. Naaaajsen där. Skönt folk, skön stämning. Skön soffa att somna i ..

Idag blir det höstpromenad i Slottskogen med sambon, kanske en instick på Publik om vi orkar. Sen är det min tur att diska också. Berget.






Punch&Judy- You better know its comin back


 


Mitt andra hem

Fantastiskt. Man kunde inget annat än njuta. En gitarr och en tjej med den lenaste rösten efter Lisa Ekdahl. Det kändes verkligen som hemma. Haha. Efter det så blev det ett besök på forna Min bror & jag, sen en sväng in till Sejdeln. Vi var nöjda och belåtna vid halv tolv,åkte hem, drack varma koppen och somnade gott.
Ikväll blir det middag hos Jaklöv.











TRS

En godispåse, en kopp te, ett Mitt-andra-hem-besök med livemusik och sen kanske bio.  Nu äre myspys på gött hög nivå bland sambosarna Sofie och Johanna. Skönt med sådant emellanåt.











The Rolling Stones -Wild horses

Do it twice

- Marleys bästa låt. Haha.
Det är precis så allt kommer bli



When in Vienna . Oh Jollity . Punch & Judy .
Vilken förbannat bra mix. Väntar på mailsvar från det sistnämnda bandet. Och ska även prata lite mer med Pallemannenbrorsan men dom är på, fan. Sjukt bra kväll!



Imorgon är det fredag, som vilken fredag som helst,
förutom att en arbetsvecka dessförinnan är avklarad.
Aaahhhh!

Aaaaahh

En trög måndag var det igår. Jobbet segade. En liten fikis va trevligt, behövde det. Sen va jag galet otaggad för eventkursen, men det blev rätt bra endå. Det verkar bli When in Vienna, Oh Jollity och Bluekicks som bokas till vår kväll. Übernajs. Sabrina skall kontakta Bluekicks nu i veckan typ. Blir brao det.
Åter gryr dagen här på Marklandsgatan och det vankas en ny arbetsdag. Illamåendet har inte riktigt velat släppa sen söndags, men det blir nog bra snart.













RHCP - Readymade

Oh No Ono

Shyrre band. Hoppas kursledaren gillar det. When In Vienna är redan klara! Naajs som katten. 


FREDAG 2 JANUARI 2009
MELLANVÅNINGEN; STICKY FINGERS.
 Oooh!






Nu äre bara för mej och Sab att marknadsföra som två galna idioter så det drar extremt mycket folk. Komsi komsi komsi alla vänner och bekanta, och bekantas bekantas vänners bekantas bästa polare. Komsi

Jobba jobba

Lisa Ekdahl.
"snarare bitter och besk"




Första arbetsdagen för sambosarna Sofie och Johanna. Det tar emot att kolla på klockan. Det tar emot att jag sovit cirkus två timmar denna natt. Det mesta tar faktiskt emot. En fika med Sabrina igår va bra. Hela hon är faktiskt jävligt bra.







Lisa Ekdahl sa vi va?


Stum
















Jag förstår mest ingenting. Verkligen. Absolut ingenting alls faktiskt. Åhgud

..ellersäganåntingstort










Skoldisco / 90-tal på lördag? Waaaawah.





Clean

Vad vore livet utan en bÄzTiiiZ?

Hej!

Wörkin out

Nu ska jag och min sambo arbeta. Fin tid att stiga upp i
morningen. Nästa vecka ska vi vara på plats 05:00. Sweet!













Everybody's got a hungry heart

Ajsing

Fy katten i helvetet vad ont jag har i min mage. En underbar kombination av skrumplever och en fet jävla mensvärk. Vaken sen ganska exakt 03:53 i morse. Nog skoj såhär dagen innan jobb. Haha jag ser ut som en grottis, kan inte sträcka på kroppen för att vara safe med att det inte hugger till som kniv i sidorna. Varningstecken?



Ikväll äre eventkurs. Borde ringa bandfolket å kolla läget. Borde iaf









Öppna upp ditt fönster!

Tingsek!

Ajjemen. Jag och Sabbe på Sticky. Bra somfan var det. Missade dock mer än halva konserten för vi var lite tidsoptimister. What the heck. Sjukt jävla roligt. Och bra. Kvällen gjordes historisk i form av bilder så det står härliga till. Snögga e vi änna.
Sen bar det av till Kungsbacka. Tre jätte-inte-nyktra pojkvaskisar i en soffa med en tom röbvinsbox på bordet. Kalaset sträckte sig inte någonstans än innanför lägenhetsväggarna. Lite tjöt, Henrik berättade en saga och jag och Sab fnittrade som två mesar. Sköj.
En dag som en typisk söndagsdag idag. Städade övervåningen hos Johannes med ett helt okej resultat, eftersom hur det såg ut från början var rätt sisådär. Sen blev det thai och chillidill i Gamlestan.







Fred ut

RSS 2.0