Yester-me, yester-you, yesterday!

Oh hej oh hå. Nu ska man inom en halvtimme traska mot jobbet. Det tar givetvis emot lite när man siktar blicken mot klockan, men å andra sidan är det välbehövliga slantar som plussas på nästa lönning. Därför tänker jag inte klaga. Bara traska, tjäna pengar och åka hem.




Nu har halva Sabrinas vistelse i Fillippinerna snart påbörjats. 2,5 vecka kvar. Håller ut ..







Idag: Jobb, Systemet, hem, duscha, föris, Storan / Pustervik

Å to the S and A

Haha. Nu sover jag i Åsa för andra natten, trots att min säng står i Kålltorp. Till saken hör då att det kaosar rejält på Pölagården imorgon, så jag var änna snäll och tog en heldag på jobbet. 07:15 - 16:30. Passar fint innan man ska ut på rabalder till kvällen. Det blir nog Storan imorgon med Johanna. Och antagligen föris i Kålltorp, har dock inte angivit förslaget för Johanna än. Rätt bra om hon vet om att föris gäller! Ska ringa henne sen.

Jag har fått en ny mobil. Ooh va gött. Kan äntligen min lille lillebror få tillbaka sin mp3 som jag har tagit beslag på sedan flytten till Marklandsgatan i oktober. Jag är en dum syster.








Nu ska jag göra kaffe.

Fingertips


STEVIE WONDER. Lordamercy.

Om det hade varit fest ikväll hade jag redan varit klar med peppen. Stevie - the one and only - Wonder kan sina grejor. Pepp! Och jäklarns vad bra det låter, jäklarns vad bra det svänger. Jäklarns va jag låter gammal. Synd nu då att det inte är fest ikväll.









Everybody have a good time.
So if you want me to, if you want me to, I'm gonna swing a song.
Just one more time.

The Revival of Love and Music

rubriken: TROLAM



Sabrina: Haha, jag var sådär hemskt Sofie-ocharmig  som bara jag kan lyckas bli. Pratade med allt och alla, spillde ut öl i Lindys väska och fick i mig kanske sju öl för mycket. Inte okej! Men får väl hoppas att de flesta andra var på samma nivå så de inte minns heller. Jag hade inte möjlighet att spela klart bingon heller, för min bricka (och Lindys väska då) var dyngsur av ölen jag slog ner när jag skulle snacka med Emanuel. Hahaha, du skulle varit där!

Idag har jag hängt med Johanna, käkat sushi, köpt byxor och ett armband. Nu sitter jag faktiskt i Åsa och funderar på att sova kvar eftersom mor min är ledig imorgon. Det innebär bland annat att vi kan styra upp en snögg mobil till mig, för den jag har nu duger bara i krig och svält. Och nu är det iochförsig inte krig och iochförsig inte svält än heller.
Idag åkte indierna H&J till Indien. HASÅKULDÅ!






På lördag är det Oh Jollity i Henriksberg. Kul ska man ha.




.

Karate

Ojojojoj. Igår alltså. Nu kan jag förmodligen aldrig besöka bingon igen. Jag och mitt gäng - skabbiga trion - var nog onyktrast på stället. Jag vandrade runt och bokade band typ. "Åååh hur gåre för ditt band? Jag och Sabrina vill boka er i vår" Haha, charmen var påslagen minsann.
Idag har skabben x 3 utfört massa bra grejor. Vi har lunchat på Condeco och det var superäckligt. Eller inte morotskakan då.. Sen gick vi och solade på Valhalla, och hämtade Anna. Sen åkte vi till ÖB och handlade lite, sedan Willys och handlade mycket, sedan Chilli och handlade en übernajs tavla. Sen så, då  tusan vare restaurangbesök på Linnégatan i form av La Sombrita. Helt brutalt jävla gott. Har nog dock aldrig varit såhär mätt. Och aldrig ätit så mycket under en helg någonsin. Inatt åt vi Donken-meny och sedan lite färdmat på spårvagnen genom en till stor pommes. FRESH.







Imorgon ska jag stytra upp mitt liv. Imorgon.

Fix

Nu ska jag luncha med Herr Larsson. Eller egentligen frukosta. Sen ska jag ända ner till Åsa och hämta lite grejor. Lakan, handdukar, mat? Haha.
Ooooch ikväll är det finally bingo igen. Najs. Jävligt najs. najs somfasen. Fasen va najs. Bingo alltså.










WHEN IN VIENNA 
ÄR VÄRLDENS BÄSTA JÄVLA BAND!
Det finns ingen som sjunger bättre än David. Ingen.

Notiser


- Jag bor i Kålltorp
- Jag ska bli dagisfröken
- Jag ska spela bingo ikväll
- Jag sitter och lyssnar på Kasban
- Jag ska börja träna handboll igen
- Jag har en inköpslista som måste inhandlas
- Jag saknar mina gojtingar Jossan och Sabrina mer än nånsin
- Idag åker Johannes och Henke till Sthlm, sen Indien, i tre månader. Jädra svin.







Jag fann inte mössmannen. Jag kommer aldrig finna honom igen.

Stevie Wonder

Haha! Artisternas artist! Vilken man! Perfekt såhär innan man ska bege sig ut  på äventyr. Mycket spelad i gamlestanshänget i höstas. Fint ska de va serrö. ÅH! SÅ! BRA! Verkligen underbart.

Kanske ska skippa mobilen ikväll. Herregud. Haha. Säg någon jag inte lyckades ringa / smsa! Charmtroll.











Åh, Mössis. Finis. Söting.

På't igen

Ahvisstvettö. Man ska inte slå sig till ro på helger. Det är bättre att roa sig, än att slå sig till ro, på helgerna alltså.

Så ikväll blir det lite föris med Lindy&Co (vad det innefattar vet man inte förrns på plats) i Gamlestan. Blir svårt att få till det så fint som gårdagen, men det är värt att försök. Nu är min taggning på nivå noll av tio. Mestadels för att vattnet i duschen inte blev varmt typ. Eller iallafall inte tillräckligt varmt. Då blev jag lite putt.










Sen ska min letande blick sikta högt. Jag ska hitta min man-med-mössan. Jag ska!

V-E-M-?

JA. Vem i helsike var det? Varför frågade jag inte efter namn, varför frågade jag inte efter nummer, varför gick jag inte med hem, det var ju nära förfasen! ÅH! Denna ånger kommer ligga latent hos mig eviga livet ut. Jävla skit då.

Jag är bakfull och eländig. Igår hade jag fantastiskt roligt. Jävlar vad sköj det var.











JAGÅNGRARMEJ.
Samma tid - samma plats?

When push comes to shove

Nu sitter jag här i mina funderingar. Det kretsar mestadels kring den stora frågan om jag skall baka en kladdkaka. En kladdkaka sitter ju alltid fint, speciellt på en fredag. Saken är då den att vi har typ 2 matskedar kakao. Det räcker inte. Man ska ha fyra eller fem i min specialare. Å andra sidan har jag en och en halv chokladkaka, mjölkchoklad. Det går väl att ersätta kakaon med det, antar jag. Tror det blir ett försök med detta.

Helt ärligt så har jag nog varit inne på When in Viennas myspace och lyssnat kanske 257 ggr senaste månaden. Det är något alldeles speciellt, jag kan inte tröttna. Det går inte att tröttna. Nu längtar jag till Sabrina kommer hem så vi kan styra upp fler bokningar med bandet. Och massa annan bra skit också dessutom.






WHENINVIENNA

Fin respons

Lite fin respons har jag fått angående lammkött. Det är alltså OKEJ!


Musiken som lyssnas på nuförtiden är till 97% göteborgsk. Vet inte riktigt vad som flugit i mig, men sju helsike vad jag gillar det. Kasban är dundersköna. Lite Bo Kaspers-inspirerat och lättsamt. Passar perfekt efter några timmar på jobbet när man ska "varva ner såattsääja".
På söndag blir jag en riktigt gôteborgare i samband med att min säng flyttar in i en lägenhet i Kålltorp. Där ska jag prov-bo hos Joel, vilket jag är säker på att det kommer fungera. Bara grejen att komma ifrån Åsa känns helt jäkla underbart. Det är inget kul att ogilla stället där man bor. Jag går bara runt och är sur på allt och alla hela tiden då. Sry.


Ååååh! Imorgon blir det en öl eller sju med Lindy och sällskap. Ser fram emot det väldigt mycket, hon har tydligen göttit skvallre på lager. eftersom vi inte träffats ordentligt på länge så skall det bli så rooligt så!


Kom hem

En ljuvlig låt med Anna Järvinen som jag alltid lyssnade på i höstas när den jag då tyckte om alltid var borta. Haha.
Det var då det.



Nu ska jag iväg och jobba.
Jag har för övrigt klippt av mig mitt hår. Cirka tolv-tretton centimeter flög ner på golvet. Det känns gött somfan, och långt hår är inget ballt längre alltså. Ser mest ut som en fågelbo. Onajs. Och ute, hajjarni? Långt hår är ute. Cutta på bara.







På lördag ska jag nog basta. Basta bastu med öl och iskallt hav. Hoppas en finsk vän vill joina. Rings!


Lammkött


I min inbillning har det alltid sagts att det är killar som gillar yngre tjejor. Men i helskotta heller, jag börjar ju spana in de såkallade "lammkötten". När jag i min ensamhet sitter och tycker att "ååh dom är ju så söta och fina", kommer jag på mig själv och försöker genast sluta upp. Men hur lätt är det? Och ska jag ens sluta? Näe, jag tänker inte sluta. Även fast jag försöker, mot min vilja. Från och med i skrivande sekund; tyck om yngre om du vill Sofie! Alltså, för att klargöra, pratar vi inte om typ nittiotvåor, utan åttionior mestadels. Musikbarnsåttionior. Åh Sabrina du vet vad det handlar om. Ja ja ja, jag svamlar så mycket.








Det finns en vän jag tänkt på hela dagen, samt varje dag sen senast vi sågs och talades vid. Hoppas innerligt hans dag gick fint. Vågar inte riktigt höra av mig. Än.
Allt kommer lösa sig. Snart.

X




Kasban -  SMS














Joo-det-var-han-duu-vet

Sabrina, det var trummisen i Kruthusgatan. Hahahahaha. Fan kom heeeeeeeeeeeeeeeeeeeem. Det suger getballe att du är borta. Och getballar LÄR ju smaka rätt illa va. Så mitt liv smakar illa, för du är inte hemma = getballe. Yep så ere. Och visst är han söt?



Idag har Lena Sofie Johansson arbetat. Poolen ringde och väckte mig typ halv åtta. Då vare bara att slänga i sej lite nyponsoppa och macka sedan gå i rask takt ner till alla oldies. Det var en bra dag. Jag gillar't! Och så fick jag träffa min favoritigaste favorit. Homie for real.
Usch nu skulle man sett mig. I look like shit. Verkligen. Hej

Sagolika



Jag har kommit på en grym hejdåpresent. Haha.









Idag var det Johannafika på Publik. Sist jag var där var jag femton år och pubertal äcklig tonåring. Nu var jag pubertal äcklig icke-tonåring istället. Man höjer ju ribban som sagt. Kände att suget för musikquizen på Sejdeln fanns där, men jag hade ju kommit så sist och skämts ögonen ur mig mitt framför massa söta musikpojkar. Inte värt. Jag såg en sån när vi drog från kaféet. Söt

Jag drar nu - skulle dratt för längesen

Näääää, justdetja!
Det är ju inte jag som har åkt eller skall åka. Det är ju alla andra som gjort alternativt skall göra det. Jossan - som sagts, nämnts och påmints om - mycket, Sabrina i onsdags, Johanna i februari, och trion JohannesHampusHenke lämnar Götet för Indien. Min avundsjuka lyser igenom mig lika tydligt som E.Ts lampa i fingret. Fast det är en bra avundsjuka. Det vill säga att nu jääklar ska jag skaffa jobb och spara till en egen tripp. Och så är det spännande att följa andras äventyr, och låtsas som man är där. En liten gnutta inspiration infinner sig också. Eller en stor gnutta kanske.


Idag har jag arbetat med mina gamlingar. Det var fint, men snart kommer det inträffa något jag helst hade velat slippa. Det kommer bli riktigt jobbigt. Min absoluta favorit.
Sen ett återbesök i Gamlestan. Kaffe med Johannes och Hampus inkluderat även Maryland cookies double choco chip. Dock hade jag redan ätit två bitar marängtjosan på worket så var inte så kaksugen. Men en slank ner. Och nog har jag druckit uppemot en liter kaffe idag. Speedigt.



Herregud, sluta tänk.
Sabrina, kom hem nurå.

FÖRLÅT



Verkligen. Från fucking djupet av mitt iskalla hjärta. Förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt





















förlåt.

Shithead

Ångesten har kanske släppt en liten skvätt. Och då menar jag verkligen en liten jävla skvätt. I grund och botten är saken att jag trodde aldrig jag skulle låta mig själv göra något sådant. Det har inte funnits i min värld att jag kan bete mig så. En extremt egocentrisk handling, som jag tveklöst hade kunnat låta bli. Jag kunde låtit bli. Men nu gjorde jag inte det.
Mina ögon ser mig själv som seklets misär. Det allra värsta är inte att jag dragit ner mig själv i skiten, utan även en vän. En vän som jag tidigare samtalat med och fått en mängd olika information som absolut borde gjort att jag låtit bli. Men nu gjorde jag ju inte det, nä just det. Personen i fråga behövde inte det här. Jag risade till det redan risiga tillståndet. Antar lite lätt att ett svagt hat kommer växa sig allt större. Jag har inget selfpity när det gäller det här, herregud nej! Vänner i min omkrets mående påverkar mig så otroligt. Nu har jag i vetskap att denne mår skit. Och nu då, ännu värre. Och felet är mitt, och det är verkligen bara mitt. Inte ett uns av beskyllning tänker jag tillåta den andra att få. Mitt fel, mitt fel. Jag skäms ögonen ur mig. Jag skäms samvetet ur mig. Jag skäms som jag aldrig gjort förr. Och jag mår åt helvete när jag gjort så mot någon.
Det finns inget jag kan skylla på. Det finns inget jag vill skylla på. Jag vill bara få det ogjort och så bra som det kan vara.
Vännen min, du är för bra för det här. Förlåt

Chilla

Ostress 10 budord är:

1. Människan föds trött och lever för att vila.
2. Älska din säng som dig själv.
3. Vila under dagen, så du kan sova på natten.
4. Jobba inte, jobb dödar.
5 .Om du ser att någon vilar, hjälp honom.
6. Gör inte det idag som du kan skjuta upp till imorgon.
7. Jobba mindre än vad du kan, och de du kan låter du någon annan göra.
8. Vila så ofta du kan, ingen har dött av vila.
9. Jobb ger sjukdomar, dö inte ung.
10. När du känner för att jobba, sätt dig ner och vänta - de kommer gå över



"Risigt"

Det ordet har printat sig fast.


Javel javel. Boel och jag hamnade på Kings Head där även en arbetskamrat till henne befann sig. Det var trevligt och socialt. Alltid gött att tjöta lite änna. Ett par öl och klockslag senare tog vi tåget, dvs vid 00:17-snåret. Boel åkte enda ner till Kungsbackabana medan jag hoppade av redan i Kållered. Där blev man upphämtad, haha, och förd till en mindre tillställning men ack så festligt. Ett par tre öl till och massa prat med John. Ångrade först att jag ens pallrade mig dit, men efter snacket kändes det välbehövligt. Nåväl. Tillochmed skjuts hem lyckades man få. Ända fram till dörren.







Idag mår jag ganska risigt, av en mängd olika anledningar. Sentimentalt. Idioti.

Förlåt..

A to the DHD

En komplett förkortning samt beskrivning av min familj i nuläget. But, but, buuut I've learned to live with it. Hahahaha!

Denna afton har inte alls börjat ta form. Hur den kommer börja och sluta står skrivet i stjärnorna. Snart ringer luren, då är det Boel. Jag får ta det därifrån, och se hur kvällen skall fortgå. Öl? Vin? Nyponsoppa? Min framförhållning är god, det står redan en liter nyponsoppa i kylen, om man skulle lyckas vakna upp i sitt eget hem för undantagens skull. Då finns den där. Min godaste vän.







TFL



THE FLAMING LIPS

Djuret

Jag sitter och lyssnar på ett göteborgsk band vilka kallar sig för Djuret. Det låter bra. Det klingar fint. Helt enkelt så tycker jag om det. Sällan lyssnas det på pop i mina hörlurar/högtalare nuförtiden, så när man väl hittar ett bra band inom den genren får man passa på. Och ta vara på det. Ooooooh att inte Sabrina var hemma så vi kunde planera fett med bra band att boka i vår. Innan vår konkurrent tar alla våra idéer. Man skall tydligen inte "nämna band till andra bandbokare för då snor dom idén" Det är precis vad denne personen i fråga har gjort.
Vi ville boka Oh Jollity - snodde!
Vi ville boka Kruthusgatan - snodde!
Vi ville boka Those dancing Days - snodde!
Som Sab sa "Nu fattas det bara att han bokar SMK"
Jap. Om SMK bokas i vår ska vi stämma jäkeln. Haha nä. Men det sura med hela grejen är att vi får ju ingen cred för det. Och det komiska är att han glömt att vissa av banden ens fanns fortfarande. Dumma oss som kläcker ur oss att de existerar även idag. Nåväl. Man får vara glad att man slipper allt marknadsföringsståhej och endå får se banden :)



"ååååh kyss mig nu. innan allt tar slut"

Dear friends ..

Ja. Nu är Sabrina troligen i ett land som är aningen varmare och behagligare än det peddoregn vi lyckats åstadkomma här hemma. Icke skönt. Men som svensk är man ju van.
Sen en fasligt risig nyhet. Jossan "Årekvinnan" Sandh har gått och brutit fotleden. Hajjarni? I Åre är det typ det sämsta man kan göra. Bryta fotleden alltså. Så nu ligger min lilla stackare på Östersundsjukan och skall opereras :( Önskar jag vore där. Hoppas någon av hennes Årebuddies honkade. Jävlar va illa. Jossan då. Och som givet är det ingen sändning på mobiler i Östersund så prata kan man ju inte göra änna.









Sabrina Evelyn Palm

Yez. Ytterligare en av mina viktiga vänner har lämnat Göteborg och allt vad det innebär. Nu sitter hon på ett plan som tar henne till Filippinerna och släkten någonstans. Det känns surt och bittert. Vi har så mycket fantastisk bra skit på gång nu. Det blir till att återuppta det när hon kommer tillbaka. Hon kommer ha det fint.












Otis Redding

Herregudskapareihimmelen. Helt oväntade flashbacks får jag när jag lyssnar till en av de största. Min älskade soulfarfar. Hela min högstadieperiod präglades av denne genialiske gosse.


Flashbacks:

-  Låg på min säng i källarvåningen på Tygelgatan, lyssnade på "For your precious love" innan skolan började. Givetvis tänkte jag oavbrutet och kopplade låten till SkaLman-Kalle som jag var "såååå himla kär i"

- Spelade handbolls-SM i bankeryd. Mellan matcherna la jag mig på en läktarbänk - vilandes och önskade att jag vore en musikbrud istället för en idrottstjej. Sen var det ett av mina sämsta SM också.. Damn.

- Smsade in i den då aktiva MediTv-kanalen där Mogge var programledare. Programmet visade musikvideor, så jag önskade en Otislåt. Resultat blev att Mogge ringde upp mig i direktsändning och gav mig en skiva i pris. 16 bast å Redding-fan. Jäääääla cool är man då.

- Låg i Vasaparken själv en varm och solig vårdag i nian, pluggade fysik vill jag minnas korrekt. Ensam? Vasaparken? Undra vadfan folk tänkte.

- Sittandes vid köksbordet, även det på Tygelgatan. Sätter på min första köpta Otisplatta. Lyssnar på "Pain in my heart" och det är där - just då - som jag fastnar på riktigt.





Helikopter



I forgive you for that stupid man you've been.
.. darling darling darling I'll stay with you.











Hotel Margerita

Feta västerlänningar köper sydamerikanska tjejer och kallar dem för flickvänner. Stammisen "Bob Williams" är missnöjd när inte Yari ger honom den uppmärksamhet han kräver. Nääe men du BOBBAN, tappa ett par hundra kilo och sluta vara en gubbsjuk äcklig snuskgubbe. Fysatan. Jag kollar samtidigt som jag verkligen bara vill spy.












WIV

Överlägset störst plats i mitt musikhjärta. Brutalt överlägset.

Sitter här med en liter av nyponsoppa. Jag förmodar att det är min största last i livet. Nyponsoppa och tuggummi, det silvriga paketet Extra. Nyponsoppan är dagen till ära lite av en förrätt. En förrätt innan vi ska hugga in på pölsekorv och hemmagjort potatismos. Svennebananer med lite dansk touch. Ljuvligt.
Idag hälsade vi på mormor. Hon är ball. "Heeej vad stor du har blivit. Heter du Lena?" Wellwell, hon hade ju klart varit ballare om hon sluppit att bli senil. Jag och Fikamorsan var en sväng i Kållered, hämtade mina stövlar som varit hos skomakaren sen 16 oktober, haha. Sen giiivetvis en fika på Ikea. 


















Hemligt

Hemliga Klubben igår var extremt trevligt. Mye människor och bekanta ansikten. Fast det bästa av allt var El Maco Chicken i förmiddags. Väldigt värt.
Jag har fått min lön. Förstår ni vilken befrielse.





G R A T T I S  J O S E F I N S A N D H  2 1 Å R !







På onsdag åker Sabrina. Jävla skit

Teaser-jazz

Nä inte alls men, Charlie Parker duger fasen nog så bra ändå.


Jag är mest taggad för morgondagen som skall innehålla relativt viktiga möten sinsemellan mig och lite kompanjoner angående ett fortfarande hyfsat sekretessbelagt ämne. Detta skall konfereras över en öl eller sju. Kvällen skall vi avsluta i stora staden Göteborg genom att "klubba" lite. Aaaaaah :) Finfint.









charlieparker - lairdbaird


Wörk it baby

Jap. Jag har jobbat.. igen! Och imorgon är det den fantastiska jobbtiden 07:15 - 16:30. Men ska nog smita så jag hinner bussen 16:15 till Johanna i Götlaborg. Där ska vi växla ett par ord eller 100 över en kopp kaffe. Fint det.
Sen till en helt totalt superoväntad nyhet. I slutet av januari alternativt början av februari skall jag vara "testinneboende" hos en gammal bekant vid namn Joel. Under den tiden blir jag en kålltorpare. Sjukt oväntat somsagt.. Haha, fast jävligt kul. Man får som man vill när man innehar Spotify. Mohaha.
Och det allra allra bästa, min löneavi från pucko-Manpower har landat i rätt bredvlåda, det vill säga här i Åsa. Det innebär att jag blev X antal kronor rikare. Sweet sweet sweet.








Igår hade jag den mysigaste kvällen på länge. Sabrina och Cecilia är extremt najs.
Fred ut och en puss

Gamlagubbarfetisch

Det är inte så illa som det låter. Men alltså..

Vad är bättre än Bowie?
Vad är bättre än Dylan?
Vad är bättre än Springsteen?
Vad är bättre än Ferry?
Vad är bättre än Coltrane?
Vad är bättre än Mercury?
Vad är bättre än Gillespie?
Vad är bättre än Jagger?







Partille-Johnny

The Hellacopters + Darling Darling = bÄzT



I eftermiddag ska jag ha kafferep med Sabrina och Cecilia. I Partille. Redigt fint.










Melankoli

Ojsan hoppsan hej va slappt allt är nu, återigen. Efter att ha känt på mina egna ord att det är värt att jobba, så föll jag tillbaka fortare än blixten ner i samma melankoliska leverne igen.

Mitt drömscenario 2009 ser ut såhär:
Ett jobb ploppar upp och jag trivs med det, samt att det ger lite klirr i kassan en gång i månaden. Tillsammans med Palle hittar vi en übernajs lägenhet, som endå inte är så extremt dyr. Detta jobb behåller jag tills den förmodade comebacken i Oslo infinner sig. Gör den inte det, är jag endå i ett nöjt stadie där jobbet är värt att fortsätta med. Faktumet att mina tre närmsta flyr landet/staden inte lyckas gör så enormt stort inflytande på mitt humör och livskvalité vore bra. Utan tvekan kommer jag saknar skrällena, men I'll have to stay strong. Haha. Sen när hösten/vintern börjar krypa sig allt närmre, far jag till Australien men en ännu okänd trupp människor. Jossan? Emelie? Boel? Själv?






Jossan är inte hemma. Sabrina åker nästa onsdag. Johanna åker i februari.

Klpgfngrr

Klåpiga fingrar



Frågan är om jag än har landat. Det är frågan. Jag går som i trans. Nöjd.

Idag har jag arbetat, och det känns så satans gött. Numera trivs jag inte med att gå hemma utan att göra nytta. Ett dåligt samvete bara lägger sig som ett täcke över hela mig. Det känns verkligen fint är jobba. Till och med roligt, trots den rätt dassiga bransch jag tillhör för tillfället. Fast den är inte så dassig som alla vill tro. Men tro det ni.






Nöjd

Jag vet inte riktigt hur mitt resonemang skall lyda, hur jag skall resonera över huvudtaget, när det kommer till om kvällen var lyckad. Det var egentligen inte så extremt mycket folk, utan sådär som det brukar vara, lite lagom. För klubbens del var det en medelmåttig afton. Summan av kardemumman för min personliga del dock var en av de allra allra allra allra mest fina kvällar någonsin. Jag omslöts av goda vänner samt bekanta och trivdes mer än väl. Under denna kväll blev jag mer eller mindre frälst av When in Viennas enastående spelning. Inget som helst alls illa gentemot de andra banden, men det där med WIV är något utöver det vanliga. Folket, stämningen, musiken, rösten! Jag är inte den som är den som lipar och fjantar mig, men för en stund stod jag med tårar i ögonen. Det är inget man kan eller ens ska försöka att förklara. Jag har sett hundratals spelningar. Bra, dåliga, mediokra, men den här var inget annat än fantastisk. Keep your eyes wide open, så ses vi på Ullevi.







































David Martell & When in Vienna

STICKY IKVÄLL

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! :D
Nervositeten spelar mej snart ett spratt.





Sophisticated Week ca. 22:00
When in Vienna ca. 22:30
Punch and Judy ca. 23:30





Kvällarnas kväll - nätternas natt

RSS 2.0