Löftet hon gav rörde något annat, men jag antar att det inte längre spelar någon roll


Skjut ingen imorgon. Du kan skjuta idag. Kyss ingen imorgon. Du kan kyssa idag


Lättroad.

1 - jag och Josefin sitter på Café Sör i Oslo. Mikaela ringer och ska snacka födelsedagspresenter med mig angående just Josie. Hon frågar "Har Jossan ngn mp3?" Jag funderar en stund, och kan inte komma på att hon har någon. Jag säger "Jossan, har du ngn mp3?" Samtidigt hör jag Mick i luren "Men vafaaaaaan!" Det går en stund till, innan jag inser att jag faktiskt avslöjat vad vi tänkt köpa.

2 - jag står längst fram i kön, svettig, stressad och mest sugen på att öppna en av flaskorna. DÅ ringer telefonen! Josie är i andra änden, sur och grining. Jag säger "Jossan, kan jag ringa dej om fem, står längst fram i kön" varav Jossan snabbt replikerar "Jag har en fittdag på jobbet. Köp en flaska vin, jag ska med ikväll" Till svar får hon "Okej, vad ska du ha? Rosévinerna är precis bakom"

3 - en kaffemyskväll i Linné är uppskjuten. Men dagen är kommen då den ska äga rum. Jag sitter och käkar lunch när telefonen plingar till. Anna har skrivit "Pissdag. Ska vi byta kaffemyset mot ett besök på Kings Head?" Givetvis.


Ska man byta umgänge kanske. Naae, what the häck

Och jag gick i solen, utan saknad av. Och jag gick där mitt i våren, den lyckan var kort


Å alla ängsliga själar. Med erat skvaller och erat spel. Nu e det dags att dra. Adjö, vi ses väl nån gång

På thurrrrsday vill jag till Svanen. Cleast Eatwood ska lira. Och av vad jag konstaterat efter lite lyssnande så kommere nog va en übernajs tillställning. Hoppas man är pigg och pepp efter dagsturen till grannlandet. Man borde ju va!

Kaffet och umgänget i Linné är uppskjutet till imorgon. Bättre så.

Vi hade ingenting att säga varann. Så vi pratade på som aldrig förut. Det var kul att va här, men helst vill jag gå. Jag hittar själv vägen ut


Nu ska jag återhämta mig, samla ihop mig litegranna. Igårkväll skar jag upp min kropp och avslöjade allt som fanns där inne. Känslor, tankar med mera. Nu ska jag försöka sy igen och kanske låtsas som ingenting. Allt som står i min makt har jag utfört. Tömd, helt enkelt. Och mer orkar jag inte.

Min lilla promenad från lägenheten till stora huset avgör ofta hur dagen ska bli. Eller jag låtsas-att-jag-kan-lista-ut. Idag listade jag ut att det blir bra. Solen skiner, det är en extremt höstig krispighet i luften. och jag ska in till staden och kaffe-umgås med goda vänner. Inte mycket att klaga på med andra ord.

Nu ska jag börja sy ihop lite. Återhämtas
Och samtidigt ska jag lyssna på det här.

Sådana som du och jag, har aldrig någon plan. Vi värmer gatorna med våra steg



Till dig. Och även dig - om oss


Vänta där vid vägen så kommer jag och tar din hand. Och du kan visa mig denna värld av världar. Hoppas och tror att vi ses igen. Men tills dess se mig leva på mina minnen



Efter att ha ventilerat två meningar med Cis som följande "Idag är det en sur och grinig dag" - "Aaah jag vet, sånt suger" och sedan en långpromenad på det, så är jag back on track. Vad lite det krävs, uppenbarligen.

Resväskan är halvfull.

Visst känns det helt okej ändå?

Inte alltid:

- Ex som ständigt måste nämna saker om sin nya tjej
- Folk man inte träffat på länge kollar hellre tv än umgås
- Sjukhusbesök som gör mig mer fylld av ångest och tvivel


Bagateller, kanske - kanske inte. Mitt i ett känsloras blir det inte en känsla av "småsaker man inte orkar bry sig om", det blir inte som grädden på moset. Det blir precis som arseniken i moset. Förgiftad, grinig och rejält förbannad samt frustrerad inombords. Och min specialité att avdramatisera gör ju inte saken bättre. Nästa ras blir allt tio gånger värre.

Utan Oslo nu hade jag gått under.
På riktigt.

...

"tillbaka. tillbaka på ruta jävla ett. allt hade börjat släppa. trycket hade lättat nästan helt. så exploderar en känslobomb. och ruta ett är ännu en gång aktuell. berätta inte saker som hon inte vill veta. kärlek är något som är högst på avsky-listan. så sluta prata. håll käften. idiot."

Jag tänkte ta och säga någonting till dig: Sluta helst inte titta som du gör på mig. Du verkar kunna göra allting till något

Äntligen.
Nedpackningen av mitt liv är på väg att ta fart. Njuter. Kläder, skor, jackor. Nu ska jag verkligen härifrån. På torsdag gör vi en liten dagstripp. Mick ska ordna med skattekort, jag och Jossan ska styra upp konton. Vi ska träffa Caroline och Emielle, kika på lägenheten och kopiera upp nycklar. Förmodligen blir det en sista helg till i Göteborg. Säga adjö till folk och ha rödvinskväll/ostbricka (ja Cissi, det är sant!)

Nu ska sista sjukhusbesöket avklaras. Dit tänker jag aldrig mer återvända. Åtmisntone inte med den här anledningen. Och tack du, för att du låtsas som ingenting. Det är så lätt

Ge mig en kyss innan du går, att bygga en dröm på. En kyss innan du går, en kyss att bygga en dröm på


Mina sista timmar bland mina oldies idag. Tillochmed det känns vemodigt. Jag ska iaf in till Oslofantasten och meddela att jag fått lägenheten. Det kommer göra hennes dag. Haha.

Gårdagen var inte som beräknad. Jag blev lite grinig. Mog1


Dom måste lära sig gå. Det är vad folk säger när det är vi två.

Garagesale på Magasinsgatan. Två år sedan sist jag besökte det. Hösten liksom bekräftas ytterligare, än vad den redan gjort genom Håkan H-spelningen.

Jag lämnar Göteborg snart. Vemodigt, underbart och märkligt.

Så vi kommer inte längre än till hallen ikväll. Jag behåller bara skorna på

Fredagkväll.
De tröttaste fötterna som existerar. Göteborg gör mig gott och ont, genom skön miljö som tar mina pengar och dödar mina fötter.

Superhjältarna på film. Fredagskväll, underbart

Gång på gång i sång efter sång. Ni skall dansa efter min pipa



Han sa : Jag går dit benen bär mig, det ska inte va svårare än så

Proppmätt. Frukostostar kan nästan döda, känns det som.

Springrunda, dusch och Göteborg. Mick och Josie väntar som förmiddags/tidig eftermiddagsunderhållning. Runt tresnåret byter jag ut dom mot Cissi. Variation är den bästa metoden.

Om sex dagar är jag på väg till Oslo. Förmodat bär jag på mitt första flyttlass i form av kläder, skor, jackor och täcke. Jag njuter vid blotta tanken. Oslo, jeg elsker deg

Du ser på mig, vännen, som om jag gjort något fel. Men se på mig, vännen. Och tro på mig nu, jag ber

Sabrina Evelyn Palm har återvänt. Jag och Cis fick träffa den nästintill försvunna kvinna över sju bitar sushi. Matigt, sushin alltså. Och ett fint återseende.





" alla korten är utlagda - rent ut sagt blottade - han har beskådat dom i flertalet veckor nu. fortfarande orörda, fortfarande oanalyserande, ännu knappt unnade några tankar. hon plockar tillbaks, dammar av och placerar dom längst in i lådan igen. chansen är över"

Ropa ner i gränden, högt så han hör! Ropa att den kärlek är inget man förgör. Ropa att den kärlek aldrig kan ta slut

Den lyriska känslan har lagt sej, om än bara lite, men fortfarande är jag förbaskat jävla glad. Igår ringde den ena av tjejerna och meddelade att vi är så välkomna så! Så torsdag 1 okt drar vi upp och kikar på spektaklet, träffar dom och kollar läget. Lägenheten ligger verkligen på ett underbart ställe. Bättre än sist, och mycket mycket större. Vi kommer känna oss små.

Jag är överlycklig. Turen har vänt. Och FAN va gött det är.
Jag kommer sakna Cis. Puss

...


Vi kan le, men bara i sekunder det är ett uttryck för känslor och det är förbjudet

Okej. Det sista finito ja:et inväntas med otrolig spänning. Idag ska en av tjejerna ringa och samtala lite. Det står mellan oss och ett par. Vore jag två tjejer så skulle jag hellre ha in tre nya gojtingar än ett par. Det återstår att se. Vad min högsta önskan nu är att lördag/söndag nästa vecka så är bilen packad till MAX och jag och mor rullar ut på vägarna för andra gången i den riktningen! Min lille trio är värd detta. Vi vill ha detta. Vi behöver detta!

Jobba idag. Tack tjifen.

Det är bara kokosnöten som är sig lik. Ja det är bara kokosnöten som är sig liiiik! Allt det andra verkar mera kalabalik.

Okej.
Jag har alltså lyckats få tag på en lägenhet i Oslo. Jag har alltså lyckats med det som känts omöjligt. Men ingenting är omöjligt. En trea, varav vi får det stora sovrummet att dela på. Vi får flytta in 1 oktober, då de andra tjejerna får lägenhetsnycklarna. Två svenska tjejer. Plus vi tre. Gött kollektiv!

LÄGENHET!!
OSLO!!
LYCKA!!

Sätt mej på ett plan eller hellre en raket. Jag vill iväg till en annan planet


Tre lager av härligt svett inlindar min kropp. Och nej, jag har inte vistats bland folk idag. A day off, a day for myself. Det är gött att vara med mig själv. Inget tjat, inget gnat. Bara matlagning, powerwalking, cykelrunda, löprunda och lite te-drickande. Hösten är tamejfan välkommen för en gångs skull.

Hon tror att allt som kan byggas också en gång ska raseras ändå håller hon om dig så ömt varje gång du är där


I just not.. I just never been so good at shaking hands

Idag ska jag ringa en mängd samtal:
- Kompetenscentrum
- Baswar
- Rageb

Ja, det var nog inte mer än så. Men det räcker.

En tidigarelagd långpromenad gynnar att jag kan sätta mitt arsle på en buss och sedan ett tåg. Jag vill kolla på kläder. Fönstershoppa. Kanske att jag faktiskt köper något, inte med blicken utan med pengar. Vi får se. Hemma tänker jag inte sitta hela dagen iaf.

Vi ska renovera min lägenhet i Åby. Jag hade planerat en deal: jag betalar halva hyran så får jag vara där hur mycket jag vill (typ jämt eftersom jag jobbar max en dag i veckan nu), men om det ska stå målarfärgsburkar och liknande kanske jag hellre sover här. Fast jag har inte bestämt mig än. Fyllans ord är kroppens lag

Julian Casablancas

Med en höst som startat ungefär så dåligt som den kan tänkas med oväntade sjukhusbesök och vänner man tappat av någon okänd anledning.
Det är då Julian räddar mig.
Jag älskar Julian.


Och jag stod där med ögonen slutna, så som man gör inför långa vägar

Lagom bakfull. Lagom sovmorgon på en bäddsoffa hos Cis. Allt känns bara lagom.

Kvällen var bra. Maten vad god. Sällskapet finfint. Men jag förundras av att alla alltid luras till att tro att utgångar är mer värda än hemmachill. Oftast väldigt fel. Sticky, igen. Trevligt men inget går upp emot hemmachill. Inget i utgångsväg åtminstone.

En lång promenad i duggregnet väntar nu.
Och en lång undran om varför du ser dig själv som offer.
Visa lite medmänsklighet. Världsbilden har inte förändras.

Du stod i dörren och sa, är det här allt det bli så dör jag. Lillebror bli aldrig som jag

Middagslagning hos Palle vår allsmäktige. Hur fint som helst. Dricka vin och laga mat i goda vänners lag. Jag tycker om sånt.

Igår var en sanningens kväll. Undra vad som sker i afton.




...

"med all ork och kraft som någonsin beskådats - med den - har historien avdramtatiserats. han har aldrig blivit kränkt och inte heller den som inte finns längre. hans tårar är lika mycket genuina som hennes. å andra sidan vet han knappt vad det handlar om, därför att det lättare för utomstående att sympatisera och känna medömkan för båda parter, och hon unnar honom det. men hon vet , oh hon vet, att den största bördan, bär hon själv på, alltid."

Skyll dig själv ingenting händer här. Men det gör ingenting om dina händer är här

Jaha. Håkan va de ja. Håkan va det inte nä. Vi satt med våra fyllda glas och burkar och sköt upp tiden tills vi helt enkelt var för sent ute. Det var kö utanför Liseberg. Vi ville inte stå i kö utanför Liseberg.
Nåja, sedan återstod frågan om RioRio eller Pustervik. För mig och Sebbe blev det Pustervik. För de andra, RioRio. Fast det blev aldrig Pustervik. Eller jag hämtade min kvarlämnade jacka sedan i måndags. Vi stod och väntade på Viktor alldeles för länge. Segråtta-effekten var oundviklig. Jag valde att säga x antal väl valda ord och lämna herrarna. Tågresan var iskall och jag satt och drömde om en varm kopp te.
Jag kom hem och fick en skön säng och en liter vatten.

Du va full, och jag va full, i aprilsolen



Jag älskar dej. Och dej. Hej

Ge mig nåt som tar mig någonstans


Blanda inte ihop det. Försök att vara mitt i det. Krångla inte till det


Jaha.
Joråsåatte.

Imorgon blire inget av något av min förmiddagspromenad. Jag slipper/missar att vara en gående tant med massor av konstiga funderingar. En day off så att säj!


Borsta gaddar - Sova!

Äntligen på väg. Längtan bor i mina steg (jag förlänger mina steg). Jag har lämnat allt som tynger mig

Något säger mig att jag borde flytta snart.
Under mina förmiddagspromenader tänker jag hur mitt framtida hus ska se ut, hur gott (och ibland äckligt) havets dofter kan lukta, vilka fina/fula barnvagnar folk har, bakom vilken skogsdunge det finns mest kantareller.. Och så vidare. Ännu har jag inte bestämt om det är bra eller dåligt. Jag jämnar ju ut allt genom att vara världens barnrumpa ibland. Så det kanske är bra ändå.

Nu ska jag äta fiskgryta a la Sofie. Samtidigt ska jag passa på att njuta av havsutsikten.

Och motorn viskar melodier i mitt öra. Man åker fort, man åker rakt, alltid på väg.

Alexander!
David!

Ok. Egentligen har jag aldrig varit någon Idol-gillare. Men alltså, ibland när man är helt free på jobbet så kikar vi gärna lite. Och för en stund dök denne man upp. Han gav mig samma känslor som David Martells stämma gör i WhenInVienna. Det händer ikke ofta. Och när det händer, blir jag så oändligt lycklig. Jag lyssnar och mår bra i hela själen. Cheesy!



Det trillar en tår på kinden, jag fylls av melankoli. För var dag blir det bättre, men bra lär det aldrig bli

Cornelis Vreeswijk!

Worket va heeelt ok. Lite grinig på en som är så förbannat lat, men men. Inget att hänga läpp över. Jag gör det själv istället. Går fortare då.

En liten lätt och nätt löprunda efter jobbet satt fint det också. Svettig som en nybadad hund och luktar väl inte hallon heller. Men vad gör det när allt kommer omkring? Inte så mycket.

In i duschen, hopp i säng och sova gott. Nu


Jag går ut naken mitt i natten. Jag är en ö och du är vatten. Och det är sommar i en sekund och jag minns varenda stund


Promenad, check.
Uppladdat Susies video, check,
Lagat lunch samt middag till mig och mor, ingen check.

Så det ska jag göra nu. Avklara sista checken. Sedan: WOORK!





Oslos vackraste signum!

Så kan vi segla på molnen tillsammans. Come on my darling, vi glömmer allt annat!

Ok. Jobbfärdiga 45 minuter innan första man ska lämna bygget. Det var skönt. Vi kollade Idol, lite.

Jag funderar på att ta en rask kvällspromenad. Eftersom jag syndar så in i bänken med all alkohol jag häver i mig. 0-mat tills måndag. Och det är helt möjligt. För ingenting är omöjligt.


Min idol är på Liseberg på fredag. Han som inlindar, romantiserar och förevigar dekandensen genom de  finaste av texter. Love it.

Puss och godnatt

Många gånger har jag sagt att det här är nog det smartaste jag gjort

Inledningen på min andra vecka var inte den bästa start. Det blev Pingisklubben. Det blev lite vinchill hemma hos Susi och Johanna innan. Det blev iofs inte så sent. Inte ens sista spårvagnen. Och tur var väl det. Fotbollspojkarna vann sin match.

Nu sitter jag här i mitt eget förtret och tycker nu att det ska bli fint att jobba lite. Det blir inte mycket av den varan när sommarschemat är slut. Men nu, four times in a row. Fab.

Unna sig en dusch nu.

Jag skulle sagt ´Jag älskar dig...´.Men stolthet kom i vägen. Du eller jag, vem är konstigast?

Vecka två med VV.
Ska man då verkligen följa med till Pingisklubben? Med Johanna, och Susie, samtidigt som ett fotbollslag befinner sig där, gladare än någonsin förmodligen.
Ja ja vi får se. Dyker nog upp hos de kvinnliga rumskamraterna och känner av läget. Det är alltid fint att träffa dom åtminstone.

This time baby, I'll be bulletproof.

La Roux. Älskar henne mer än livet.

Underligaste helgen på länge. Jobbigaste veckan i mannaminne.

Så igår. Oh Jollity på Henriksberg, helt ok. Jag och Jos valde att byta ställe och väljer Sticky istället. David, Linus och Susie stod för sällskapet. Hos den förstnämnda somnar och vaknar alla upp.
Omvälvande för min egen del. Känsloraserad människa som med all tänkbar kraft lyckas stå på benen, trots de undermedvetna påfrestningarna.
Hur länge orkar man vänta?


Sova.
Imorgon; Johanna. Det behöver jag.

Been there, done that. Messed around, I'm having fun. I'm never let you sweep me off my feet




Ja. När inte en enda butik har snygga, fina kläder.
Det är då musikutbudet är som bäst.

Och jag behöver en smäll på käften för att komma i rätt balans


Femman fungerar inte = ingen Grey's

Alla tokar och dårar dom irrar runt och trampar fel. Åh, alla ängsliga själar, med erat skvaller och erat spel

Ledig och vaknar klockan nio. Lite frustrerande men samtidigt väldigt skönt. Långpowerwalk eller löprunda efter frukost. Får känna efter. Träningsvärken är nästintill obefintlig. Haha. Och vad är bästa medel mot träningsvärk? Träning.. vilket man ibland kan önska att det fanns nåt annat. Men ikke! UT.

Grillchill hos Josie i afton. Fint det.
Mina är där. Josie är där. Jävligt fint det.



EN AV MINA TVÅ MÄN


Copenhagen Finest

Ok. Det säger inte mycket. Det säger inte någon, någonting alls. En uteliggare, inspelade med diktafon, i Köpenhamn. Med en röst som skriker whiskey och billiga cigaretter, ett gitarrspel som är alldeles lagom. Tillsammans blir detta helt - helt - helt fantastiskt. Jag har älskat det sen första sekund. Och musiken kopplar mig till fina saker.

Ullared - Städning - Storhandling - Powerwalk

Jag kan bara titta på. Det är inte jag som styr ,och att det alltid varit så


"om det så ska dröja tio år.
hon drömmer vidare. till den där söndagen
, den där fantastiska söndagen. det är då hon har störst plats i hans hjärta. och lyckan är fullständig. om det så ska dröja tio år. så finns alltid söndagen där, innerst inne.. den vill alltid kännas väldigt nära. för inom sig vet hon. ödet har redan bestämt någonting. söndagen dröjer säkert tio år. hon hatar det. hon älskar det"

EX


Come and take a swim with me. Don't you wanna feel my skin? I want your skin. It's only natural

Okej.

"faktumet är en numera, konkret händelse, en känsla du kan ta på. och den har infunnit sig. hon visste att dagen skulle komma. den dagen då alla känslor av allt som har hänt och vad hon vill ska hända, krockar. översvämmning. översvallande. romantiseringen hon vill skapa är omöjlig. spiken i kistan. sista droppen. översvämmning. man ska prova sina gränser, fysiskt och psykiskt. aldrig mer känslomässigt. gränser handlar om att utsätta sig för ting man vill klara av. ibland gör man det. denna gången, inte. ett uppehåll, paus, frånvaro - infinner sig - nu"

Ibland rasar all ens längtan, fast man vill hoppas lite till. Ibland slocknar alla ljus, fast man vill dansa tills man spyr


Jag har gjort det. Joggingtur. Löprunda. Sprungit.
Och sablar! Såhär trött, det var längesen man var.

En dusch, lunch, och osvettiga kläder senare ska jag till Göteborg. Där ska jag kika på göteborgs mest fantastiska fotografs bilder på Weekday med David. Strosa runt och tjöta lite. Fotbollsmatchen ser jag nog hemma. Vill inte riskera att ett fullt bemannat fotbollslag entrar lägenheten. Been there, done that. Man känner sig missanpassad bland rapar, fisar och huliganskrik. Jag kanske inte är en pojkflicka trots allt.

Det ska va på vissa vis. Det ger vi fan i givetvis. Vårt palats är ett fullkomligt kaos

En hejdundrande VV-frukost senare.. mätt som en övergödd femtonårig katt.

Funderar på att traska iväg på en förmiddagspromenad. Mor ligger och sover efter en natts jobb, så lika bra att inte störa. Dock så vet jag inte var löpskorna är, för mina Converse gör inte min kära rygg gott. Det gör svinont. Får fråga mor.. nä justdetja. Får leta själv, heter det!

Fred ut och en puss

Hon säger: Ljug för mig älskling, du vita lögnare, ljug under kyssar och smek

Precis så.
Fyra arbetspass nästa vecka. Så in i bänken sweet.

Morgondagen får bli som den blir. Vem vet, inte jag. Vem vet, inte du

Och jag vet så väl, att allt det där är passé. Men säg inte till mig, att allt har ett slut

Jag minns. Vi hade varit ute. Alla var glada i hatten och två hade hela menyer med hem, som åts i allt annat än tystnad på köksgolvet. Alla i sällskapet skulle sova i samma lägenhet. Musiken var på högsta volym, trots klockslaget. Jag minns.

Dekandenta minnen kan vara de bästa.
Och otroligt kärleksfulla.
Älska.








Fina låtar, blödiga låtar, ballader, kärlekslyrik.
How come, the midnight-hour's still your best friend?

I sit tight, don't want to miss the show
I hang on, don't want to miss my prime
Time will fly, upon my baby's back
Time will fly, upon my baby's back

Stay a while, my baby wants me to
Don't you go, my baby begs me so
But tide will dry, upon my baby's back
Tide will dry, upon my baby's back

And I get weak
I get weary
I miss sleep
I get moody
I'm in thoughts
I write songs
I'm in love
I walk on

So fingers crossed, my time is coming now
Don't you go, my baby begs me so
Time will fly, upon my baby's back
Time will fly, upon my baby's back

I get weak
I get weary
I miss sleep
I get moody
I'm in thoughts
I write songs
I'm in love
I walk on

Vad är det för mening att snöa in på sånt som för tillfället är på tapeten?

.. för att det är så jävla bra. Lyssna på vad en viss Susie har länkat.
L j u v l i g t !




...

ena stunden är hennes tankar inget annat än positiva. men inte bestående. lika fort övertar negativiteten. hopplösheten. anonymiteten. där går hon, hon som är mycket vackrare. det var en gång..

Vi simmade mot strömmen i den stridaste av strömmar. För du sa man blir vacker om man följer sina drömmar

Inne i de arbetslösas liv igen. Hittills är det ganska skönt, efter mina hektiska arbetsmånader. Men jag vet att om ett par tre dagar kommer jag vara lika rastlös igen. Så får försöka styra upp ärenden och möten med olika människor man vill träffa. Ärendet idag: hämta p-piller på Apoteket, woow. Träffa: ingen, haha.
Igår blev mor sur för att jag promenerat utan henne, så idag får jag snällt vänta tills hon kommer hem. Gnällspik.

I söndags åt jag den godaste kärleksmumsen någonsin. Vet itne om det var för att jag hade bakat den eller om det var för att fick bli min sista innan nya livet. Jag hade ju bakat. Det var därför

Frej Larsson och Herbert Munckhammar



Den kroniska tröttheten håller i. Och den passar mig inte. Jag orkar itne vara trött, skulle man kunna säga. Men lite tv till. Sedan sova. Och tänka. Puss

Hör av dig nån gång. Vet du inte. Ett sprucket hjärta är ett sorgligt sätt att starta något nytt

Ja, det är idag det börjar. "Mitt nya liv", haha. Alltså visst, lite ironiskt låter allt, men det är sant. Jag och min kära mor (aka. Fikamorsan) skall starta i Viktväktarna. Räkna points, spara points, inte äta för många points. Ja, you say it yourself. Och idag är starten. Det har gått bra. Haha. 18 points per dag. Fast helst 15 så man kan unna sig vin på helgerna. Be smart about it så att säg.

Nu ska jag fixa middag. Wok.
Fast innan ska jag duscha. Stinkbomb.

Julian Casablancas


jagälskardig.

Do it just to please me. Tomorrow will be different. So this is why I'm leaving

Idag är första dagen. Sen ska det fortsätta så här. Forever and ever. Haha. Men det känns bra.

Igår var det nästan pinsamt lite aktivitet. Vänner-marathonet hade ju skjutitsfram, och igår var dagen. Enda turen utanför huset gick till Coop. Handla mat inför veckan. Vid hemkomst satte jag mig i soffan igen. Vänner alltså. Haha


Jag fimpar kvällens sista cigarett, du ler. Om nån minut så går jag härifrån och då ses vi nog aldrig mer

Middagen var trevlig. Den var god.

Jag gick inte ens med ut. Haha. Hundatrött som alltid. Andralånggatan med Jos och Sanna kändes för långt borta. Jag orkade inte med Jazzhuset och Styrbord känns som en chansning. Tåget kändes närmst, varmast och skönast. Haha.
Kärring. Tant.

Johnny Borell



dessa musiker!

Jag är inte en sån som brukar klaga. Men kanske hoppats på mer

Det blir middag ikväll. Min tänkta Vänner-marathon Deluxe uteblir. Godispåsen, popcornen och Colan får vänta tills imorgon och istället väljer jag att umgås med lite människor. Palle huserar hemma och styr upp middag! Sådana initativ är härliga. Och så är ju Cissi där. Bara det.
Kanske då skulle ta sig en dusch och se anständig ut. Som man lyckas med, ibland.

Behöver lite kärlek från fel sort, och sympatier från fel håll


bästisaj

...

.. det är bara att ringa, och komma ner. umgås om du minns. å andra sidan är det kanske för vågat. att inte våga är alltid säkrare. så stanna hemma du. jag sitter här

Se, mitt stora problem är att mina problem är så pass små att dom knappt räknas som problem. Men dom gör lika ont för det


Hemma. Klar. Överstökat. Lättnad. Skönt. Nästintill smärtfritt.

Vänner är vänner. Sådana som mina. Dom bryr sig. Springer till tåg, går upp tidigt. Haha. Lite komik mitt i all tragik. Dom gör vad som sagt att dom ska göra. Sweet.

Ikväll, oh vilken lugn kväll. Tv, Cola och popcorn.

Tack. Mina vänner




emotionell

Don't you know that I'll be around to guide you? Through your weakest moments, to leave them behind you


Och jag har vart kär och du har vart kär. Och jag står här och du står här. Hisnande tanke jag vet att du tänkt den

Nyklippt.

Efter klippet blev det en mysig fika med Emelie. En god ceasarsallad på Karma. Och lite efterrätt från Hemköp.

Nu ska jag kika tv.

Imorgon gäller det.

Howlin' Pelle Almqvist


Om jag snubblat efter vägen. Och fått munnen full av grus. Om jag kännt hur blodet runnit. Från min mun ner på min blus


Ett kort, relativt meningslöst arbetspass idag 14-17. Men men, det är ju mitt sista så vilka timmar som helst hade varit dugliga nog. Tre som åtta och en halv.

Och jag har en vän med mig på fredag.
Kanske två.

Imorgon ska jag klippa mig. Haha

Jag måste få säga begrav mig med öppen mun så jag kan fortsätta skrika till sista sekunden

Jaha. Det blev faktiskt kaffe med Lindy och Sofia. Till att börja med.. Sedan entrade vi Kontiki, kikade på pingis-spelande folk och drack lite öl. Ovanligt lite. Så lite att jag blev så in i bänkens trött. Vi drog innan det stängde. Ovanligt. Och Lindy var inte så nöjd, men jag har lovat att gottgöra.

Imorgon är sista arbetsdagen. Sen är jag arbetslös. Igen.

Alingsås-Pers BoyShop-lager hade precis anställt fyra personer. Fandå tänkte jag, för där hade jag, Jossan och Mickan velat jobba. Ja ja, fler chanser kommer.

Jag ska sova ut. Ut med tröttheten, och in med energi.

Ytterligare en obekväm fredag väntar.
Det är illa.

RSS 2.0