Dom tappade och jag hittade. Dom gick iland och jag flöt iväg. Det här är min tid

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
WOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

På måndag inleder jag mitt arbete på Erik Olssons. Tillsammans med Therese skall jag vara medhjälplig vid min första gång som visningsvärd! SÅ. JÄVLA. FANTASTISKT.

...





GAYNGS





Gå nu, glöm bort det som sagts ikväll Glöm allt, lämna kvar det du minns som bra. Gå nu, jag vill att du ger dig av

Otis Redding till Way out west? Nä just det, han är ju död.

Fylleslagen har slagit ut mig. Inte en enda kroppsdel vill samarbeta, inte en hjärncell är kapabel att aktiveras. En fruktansvärt, orimlig warm-up inför Stockholm. På fredag!


Nån slängde ut dig som en sommarkatt till slut, som om det gjordes för din skull. Och du har någon ny att somna bredvid nu, det är inte lätt att va så ung

Trerätters! Trots flertalet utslängda inbjudningar, blir vi bara två. Jag och min bästa vän Josie. Och tre rätter mat.


...



Det som händer i logen, stannar i logen.

...



Hopp är en illusion, att falla är tradition. Så vi fortsätter, fortsätter fortsätta

Jag såg emot en lugn, gemytlig och behaglig helg. Kanske överdrivet mycket te, varma täcken och härligt umgänge. Jag fick en av delarna. Fredagen deltog jag i kanske min livs mest misslyckades kväll, sett till fyllan. Sussi ordnade inträde på Uffie, Parken. Vi tjötade oavbrutet över en flaska vin och tequilaracet var senare ett faktum. Som slog ut mig! Totalt! Jag somnade. Lämnade Parken tio i ett. Uffie gick på klockan ett. Somnade på bussen. Däckade hemma. Vaknade i en dimma av bakfylleångest och illamående, blandat med en trötthet som hundraåringar innehar. Fem timmar i mojen och en mosbricka på det. Lördagen skulle komma att vara en av mina högst betygsatta utekvällar, säg topp femton i vart fall. Cissi övertalades och vi begav oss till Sticky. I goda vänners lag dansade vi oss genomsvettiga och mina ögon vilade på Göteborgs mest bedårande människa, född 90. Aj aj aj. Å andra sidan vill jag inte beblanda mig med dessa barn. Men ögonen vilade gott iallafall. Jag vill ha män. Män som vill kramas och kyssas och .. prata länge i telefon klockan fem på morgonen.

Igår blev vår allas älskade dramaqueen Lindy inflyttad i sin sprillans nya lägenhet! Ett trevligt damhäng blev till, och aldrig någonsin tidigare har vi varit så manliga. Skruvar, skruvmejslel, skiftnyckel, soffbord, köksbord, blåsor i händerna! Utöver det även pizza, Fanta och en hel del goda rapar. Och låt oss senare kalla mina och Lindys tre öl på andralång för fira-lägenhet-öl.

Allt är likadant, så rym med mig inatt

Enmannaförfest. Illa tvungen, min kvällskompanjon arbetar. Klädombyten till max. Kall, välbehövlig öl. Fantastisk musik, på repeat. Gryningspyromanen. Samtal med gamla goda vänner. Medan vi faller. Egocentrisk fotosession. Ytterligare en öl. Sjunger högt och dansar mig fram.

Citat - älska livet - Citat slut

Igår va jag högst upp. Imorgon är jag nedanför. Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd. Jag vill känna mer, se mer än vad jag ser


En onsdag som såg ut att bli spektakulär, slutade i spektakel utan jämförbar motståndare. Tillsammans med en underbar människa i damen Sussi började allt på en skinnsits, Kings Head. Smakfulla öl och ivriga samtal innehållandes allt. Ordnad entré på Trädgårn för att beskåda och avnjuta Shout Out Louds orkester, vilket var mycket uppskattat från min sida. En reko spelning och än godare öl i logehänget senare. Sus drar med sig bandet med följe och styr vägen mot Nivå. Dansant och fyllekaos råder. Vid hemgång väljer Sus att bidra till en hundraprocentig försäljningsökning i korvvagnen som står placerad utanför. Hon sålde korv till höger och vänster, varav den stockholmska kunden bjuder till efterkalas i hotellrummet. Efter en del tveksamheter från min sida tar vi en taxi dit. Vi stiger in i rummet och märker snabbt man nummer två, som sover i sängen. Pirre! Man nummer ett, som vi valt att kalla Morre eller möjligen Marre, hette nog egentligen Markus. Marre skriker på ren och skär stockholmska "PIRRE föfaaaan! Det är efterfest! Pirre, vakna nu PIRRE!" Pirre vaknar och tittar yrvaket på de två damer som valt att krypa ned under täcket i den andra sänghalvan. Jag totaldäcker och Sus får dra sin egen historia. Morgonen kommer alldeles för snabbt, stockholmarna hade lämnat rummet och kvar var vi. Två oerhört fagra damer i sitt bästa tillstånd. Hotellfrukosten hade vi försovit oss till så vi valde en annan alternativ frukost.

En mycket kvalitativ onsdag.

...

"Jag vill kramas och kyssas
Men du vill knulla mig"

Just precis exakt så.
Han menar mig.

Det gör inte ont, efter tre dar på golvet. Det som är skrivet är skrivet, och livet är livet

Flytet fortgår och nu är jag nu också inbokad på intervju hos Erik Olssons Fatsighetsförmedling. Er kommande visningsvärdinna ser ni här! Det är förundrande och fascinerande hur livet kan behandla en som det gör. Men GUD så in i helvetes fantastiskt skönt det är, när behandlingen är positiv och BRA!

...



...


Äntligen på väg. Längtan bor i mina steg (jag förlänger mina steg). Jag har lämnat allt som tynger mig



Aldrig har bokstaven G symboliserat något så fantastiskt. Ingen bokstav överhuvudstaget har någonsin inneburit leendet från himmelriket. Tills idag. G (i folkmun kallat godkänt) i MATEMATIK fucking C. Ha!

...



JAG ÄLSKAR MUMFORD & SONS
.

...


Du läser mig som en öppen bok. Ju mer du läser, desto mindre vill du veta

Åh. Så. Bra.
Inomhusscen och en makaber känsla i kroppen. Håkan - min älskade jävla Håkan. En underhållare utan dess like och med vilken energi sen. Önskar att jag som trettiosexåring hade ett uns av vad han åstadkommer. Som ett dagisbarn skuttar han omkring. Och inte en människa kunde sitta still.
Vidare till goda vänners spelning på Sticky. Även här slås jag av hur spektakulärt bra dom verkligen är! Sammantaget var det som en hemmafest med hela umgängeskretsen samlad under samma tak. Timlånga samtal i hemliga baren med Viktor, för att sedan välkomna John med vän och catcha up det gångna halvåret. U n d e r b a r t .

Det är måndag, jag söker jobb, dricker kaffe och löptränar!

Dom klöser varandra med klolika fingrar. Jag håller dig så hårt att du inte får luft

En dag, som julafton. Svårt att sova. Marknad på Pustervik, Håkan på Scandinavium, Oh Jollity på Sticky. Jag vill att vi spårar. De tre vännerna och Sofie.

Somnar om och vaknar igen som jag alltid gör. Svara: fick du nog? Fick du nog ikväll?

Nedkrupen under täcket i sängen, tvn påslagen och datorn i knäet. Min kväll var definitiv och alldeles lagom. Telefonen piper till och jag orkar knappt sträcka mig efter den, men gör likväl det. Frågan är ställd i texten och dessutom redan besvarad - "Andra Lång? Ja tack". Bussen gick om tjugo minuter och jag tog den. Impulskvällar må bli de bästa, även denna. Efterfestligg, amerikanare, musiker med storslagna tankar om sej själva och så vi. Jag Lindy och Anna. En salig blandning i den till bredden fyllda Pingisklubben.

Jag är bakfull och skall nu jobba.
Takk.

RSS 2.0