Ser varje bild, utan att du vill. Och allt jag skriver blir samma skit

Teorin att man lär av sina misstag är något jag inte kan skriva under på, alls. Fredagens Queernight på ParkLane var fantastisk! En extremt marinerad Lindy fick jag ta hand om nerför avenyn. Armarna i kors och "mamma" samt "pappa" var något jag fick höra om och om och om och om igen.. Till slut satte jag henne på en spårvagn i rätt riktning hem till sej själv.
Lördagen däremot var det mest lamslagna jag någonsin varit med om. Jag var inte människa. Jag var ett kolli. Lindys mors soffa, en godisskål, en chipsskål, en pepsi max och CL på televisionen.. det var enda möjliga aktivitet som min arma kropp mäktade med.
Idag är det måndag och bakfyllan är min sämsta vän i skrivande stund. Morsdag-firandet en söndag som igår gick lite överstyr. Pubrunda ultimat..


...


Ett liv fyllt med damer - är ett riktigt liv.

Dom stänger, men ingen bryr sej - blir blind när alla lampor lyser..

Det är inte riktigt fredag än, men förnimmelsen är påtaglig. Snart så. Och vilken fredag det kommer bli sen. Damer, herrar, mat, rosé och musik ur mitt härliga ljudsystem, skall under Lindys tak samlas. Natten skall inledas och avslutas på queernight, ParkLane. Ha!

Idag är det torsdag. Då söndagsmiddagen uteblev, har vi den ikväll istället. Min donna och jag, samt ytterligare en kvinna av rang - HB!

Jag vill inte sova själv..

...



Adele-awesomeness!

Skyll dig själv, ingenting händer här. Men det gör ingenting om dina händer är här

Lika fort som det är måndag igen - lika fort kommer det gå tills jag sitter här och predikar om fredagar. Alla dagar sammanflätas och gränserna är suddiga och diffusa. Vecka som helg. Oplanerat eller planerat.
Lillasystermiddagen var trevlig, men det var däremot inte kön in till Maggio. Jag avstod, syster trängde sej in med sina vänner, jag begav mej till Johanneberg, Sabrina och förfest med härligt folk. Vinfesten i Kville var majestätisk! Underbara människor, fantastisk stämning. Däremot föll sej partajandet inte i smaken hos grannarna, så vi förflyttade oss ett par kvarter bort. Slutligen hamnade en liten skara på Lindholmen där tre timmars sömn var att vänta. Väl hemma igen däckade jag ytterligare två. Det förutspådda måendet föll sej vara fel, jag mådde bra. Tog en cykeltur ner till centrum för att inhandla vin till lördagens bravader. Tog mej en lång, lång promenad och så fort jag öppnat dörren hemma igen slog bakfyllan mej rakt i ansiktet med en knytnäve. Sängen blev min bästa vän i tre timmar innan jag tog mej i kragen och styrde upp mej.
Jag och åtta herrar deltog i Zlatans förfest på Avenyn. Ja, han heter Zlatan. Ja, han bor på Avenyn. Nej, han spelar inte i Milan. Sällskapet var mycket trevligt och i synnerhet när gitarren kom fram. Sabrina blev senare dam nummer två. Tanken var spelning på Sticky, men ett sms från Kungsbacka kunde inte varit bättre tajmat, så jag åkte dit istället.
Söndagen kunde inte blivit mer behaglig och fin. Frukost på balkong, ett halvengagerat besök på Freeport följt av ett mycket entusiasmerat besök i Sova-butiken. Skall bestämt köpa en ny nu, säng alltså, för nittio tusen.. Tack. Söndagsmiddagen avnjöt vi i Åsa. Matkoma extreme. Kvällen spenderades i en biostol på Bergakungen där filmen överträffade alla förväntningar! Nybäddad säng och sovsällskap..

När jag höll på att drunkna, tänkte jag på dig. Du sa att du ville dö, du grät bakom dörren

Hela sinnet förändras, omvandlas, till något nytt. Fredagar trollar bort allt som har med problem och dåliga tankar att göra. Jag älskar fredagar. Dagen till ära är det min chokladtur. 70% med chili, som tydligen skall vara något i hästväg. Efter lunch, kom jag och Eva-Britt fram till, då skall vi sätta tänderna i denna fantastiska skapelse. Ja, sådana beslut tampas man med på fredagar, svårare än så blir det aldrig riktigt..
Efter jobb kommer lilla lillasyster över på middag och häng innan vi styr kosan mot Liseberg och njuter av Maggio och hennes lena röst i en timme eller mer. Därefter vankas det lillasyster-fri vinfest i Kville. Hemmabryggt har jag hört skall vara det allra ädlaste?

Satan i gatan, vilken fredag. Sol på himlen också, passar ju in perfekt såhär dagen innan jorden skall gå under!

...


Adele.

Hörde på vägen in till stan - fast ingen fatta, fatta jag.

Det infaller sällan att överanalyserande uteblir. I skrivande stund analyserar jag mitt framtida liv. Vad ska jag bli när jag blir stor?

Listform utan inbördes ordning, numera:
- Fastighetsmäklare
- Hälsovetare/-pedagog
- Florist (egenföretagare)

Ja. Kontrasterna är enorma. Min uppenbara personlighetsklyvning vill mej inte gott. Men det händer bra saker med bra människor, försöker jag övertala mej själv om. Är jag bra? Det återstår att se.

...



Otis Redding!

...



Oh, it don't break even, no

Vi viker oss på asfalten av skratt, ingenting kan röra oss i natt. Ibland så dör jag litegrann

Återkommande, nedstämda måndag..

Sammanfattningsvis har jag haft en helt fulländad helg, med vissa små undantag. Middagen och familjehänget i Åsa var alldeles förträffligt, somnade på Hallands hårdaste madrass bredvid min jönköpingska vän, lagom rödvin/kaffedrink/öl/vitvins-marinerade.. Rekordtidigt öppnas mina lördagsögon. 08:40! En typisk mamma-lena-frukost där det är ett i-landsproblem vilken slags macka man skall bygga ihop. Påläggen liksom tar över bordet och valmöjligheterna är oändliga. Godt.
15:30 är jag iordningfixad och påväg till Kullavik med Josie som sällskap. Där väntar damer av kvalité för att tillsammans skapa en måltid som gifte sej mer än väl i munnen. Jag ringer fyllesamtal och ger mej själv en given söndagsångest innan bussen ens har lämnat hållplatsen.. Excet tar väl emot oss och vi dansar oss svettiga genom alla klädesplagg. 03 hem, 10 upp. 12 mäklarjobb..

Söndagsklubben möttes sedvanligt hos Lindy och denna gång ingick även hemkomna Linus, som varit i Australien alldeles för länge. Mycket trevligt att se karlns anlete igen.

Jag borde starta upp ett band, låta det explodera i skyn. Det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två nu

En fredag som är extreemt välkommen. Turboveckan med fullspäckat schema är nu avklarad. Planerade och uppstyrda dagar, från måndag till fredag. Det är precis så jag behöver ha det. Ensamhet och osociala sammanhang blir jag tokig av (bokstavligt talat). En måndag på Lindys lekplats i solen med en god sallad och senare öl på Glenns med IFK-GAIS på storbildskärmarna. En tisdag med kvinnor, mammor och middagsnjutning på Cicero. Onsdagskaffe med Hanna och sedan förvånansvärt nog vidare en onsdag med mej själv, lägenhetsstädning och min garderob; rensning, uppstyrning och provning.. Torsdagen med Camilla och bösigt kaffe under en lång stadspromenad var underbar. Idag, fredag, beger jag mej ner till familjehemmet och umgås med familjen Johansson. Och tänka sej att när den ena lämnar staden, återkommer en annan, välkommen Josie.

Det handlar om dej. Det handlar om mej



Då var då. Nu är nu.

Vi går på rad, sotiga barn. Barfotafötter genom hela stan..




Calle är köng.

So don't let it get you down. Cause in the end, you're only one



Zola Jesus

Mmm - det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder. Åh kom, vi sover över

En kväll, en trall - två människor. Det är inte alkoholen som talar, det är tankarna och känslorna - ärligheten. Allvar blandas med skratt och konstateranden. Två olika individer, men ändå så lika. Känslosvall och ovisshet. Samtalet är långt och innehållsrikt, men genererar inte i något resultat. I samma säng somnar vi in, vaknar mer utvilad än på länge.. Ett lugn infinner sej. Stressen skall vara obefintlig.

Nu är ensamheten ens värsta fiende. Tankarna och analyserandet äter upp en innifrån och ut. Ett sinnestillstånd som är omänskligt.

...

Som i ett vakuum, mitt i en tornado. Tyst, stilla och dött. Jag går och väntar på något som förmodat nog inte kommer att inträffa. Ställer mig själv tusen frågor och kan inte ge ett enda vettigt svar tillbaka, förutom.. inte nu igen

Massa skor i hela hallen, folk vid fläkten som röker. Det är fest hos mig i kväll och hela världen är min

Tänka sej att jag skall få beskåda en av mina älskade musik-kvinnor till trots. Åker på fel festivaler för att annars få det möjligt. Men då visar Liseberg Stora Scen framfötterna och bokar henne. Veronica Maggio. Lyckan är löjlig. Nästintill total.

...

Ok. Alla är inte idioter







.. bara lite

Blivit sparkad runt några gånger, som en del måste bli, för att fatta vad som betyder nåt. Och vem som går att lita på

Jag har ju hört det förut, massvis gånger dessutom. Mängder med tillfällen har jag ältat och präntat in det i mitt eget huvud. För det är verkligen sant. Du kan inte lita på någon annan än dej själv. Alla andra är idioter

Visst, du kan rycka på axlarna, spela ball. Och fast du tycker du lyckas, vet jag iallafall..

Livet och Veronica Maggio. Mina två grundstenar för stunden. Livet med mina vänner, med mina underbara vänner. Fredagen innehöll vegetarisk restaurangdejt med HB - Hanna Birgitta. Vi lät en flaska rödtjut samt halvapriset-öl på Yaki Da marinera oss till lagom nivå.. HB fick manligt napp och jag valde att stanna i Lindys intersportkår på Lilla London, för att senare mottaga en lillebror som inte kom in på Trädgårn.. Syskonen Johansson missade bussen hem och storasyster tog sitt ansvar och löste taxi.
Äggmacka-frukost och tåget in till stan. Lindy väntar mej på sin adress, och dit åker jag. Vi planerar dagen i inköp och så vidare. En present till 23årig Philip, en box rosévin till damerna och mat för ett halvt kompani. Herrarna slår en signal och meddelar att de redan befinner sej i Slottskogen. Vi slutar upp med dessa och dagen av perfektion har precis startat! Solen är vår bästa vän och gänget utökas ju mer dagen lider.. Svennebananer som vi är, spelar vi kubb, lyssnar på svensk musik, smörjer in oss med Hawaiian Tropic och dricker öl! Underbart. Majoriteten av folksamlingen hoppar in i tre bilar som för oss till Beckmans i Vallda. Vi grillar, chillar, leker och umgås. Kvällen tar slut hyfsat tidigt, bilskjuts till Kungsbacka och insomning i västkustens ljuvligaste säng. En heldag på Onsalas frisbeegolfbana med samma gäng som kvällen innan..

Avslutar allt med en middag hos min bästa kvinna, Lindy.
Mitt liv.

RSS 2.0