Hela livet blev en helg. Mmm, nu är det måndag snart. Och jag lever för ikväll

Okej. Nyårsafton. De mest överskattade av alla överskattade tillfällena som året överhuvudtaget har att bjuda på. Men ikväll. Detta tror jag på. Tremannamiddag med trerätters. Och festligheter på annat håll. Utan att ta ut kvällen i förskott så tror jag på det här. Jetemyket.

2010. Kanske blir årenas år?

...



Kanske hur snygg som helst

I tell my love to wreck it all. Cut out all the ropes and let me fall

Bon Iver. Vinter. Perfektion.

Jag sitter hær och ler. Jag ler, mår bra och ær samtidigt ganska førvirrad. Ena sekunden kænns allt så bra. Andra tappar jag det. Livet måste få någon struktur før att den rætta kænslan ska fortsætta infinna sig.

Sen att snacket bara fortsætter utan handling stør mig så till den milda grad att jag.. att jag.. inte vet vad! Du vill att jag ska tro på dej. Du vill att jag ska vænta i all evighet. Men ser du, det vill inte jag. Ont gør det också. Ovisshet definierad.

Nyår. Åh. Trerætters med Cis och Bob! Awesome. Man længtar ju hem. Man gør ju det. Fast vad ær mitt hem egentligen? Haha. Jag tror bestæmt att jag har två hem. Två stæder. Det ær fint.

Idag sætter jag mitt arsle på bussen iaf. Mot Gøtlabørg.

...




För inget är logiskt, inget är magiskt och det är så tragiskt

Jag frågade en væn idag om varfør vi ses så sællan. Om det inte var aktuellt att vara vænner længre.

Hon skulle tænka på saken.

...



Ohæmmad avgudning

From all of the things that I used to be. Rewrite my history. Who says I can't be free?

Återigen ær baken nedsatt på kontorsstolen i Helsfyr, Oslo, NCC. Men va gør det? Jag har det vældigt mysigt hær med mej sjælv. Musiken flødar i hørlurarna och samtalen lyser med sin frånvaro. Tre otroligt slappa kommande dagar ær att se fram emot, før att på onsdag eftermiddag styra sin kos hemåt igen till væstkusten.

Julveckan hemma har varit perfektion. Tillbringade min roligaste jul någonsin hemma i huset med familjen, morbror, "moster" och farmor. Det var fest! Klapparna var inte helt fel heller.
Juldagen spenderades hemma hos Anna i Linné! Jag hade lyckats skrapa ihop alla min nærmaste i samma lægenhet, och det var fantastiskt roligt. Natten tillbringade vi på Sticky.

Nyår i Gøteborg. Lika bra så!

...



Julklappen som Gud glömde.

...


...


Så blev jag expert på att vänta själv. Man vänjer sig snabbt, man väntar på nån

Dan före dopparedan.
Ja. Klapparna är klara. Igår. Aldrig igen ska jag vänta så länge med att inhandla allt. Men nu är det klart.

Gör mors tänkta sysslor idag. Fram tills jag ska träffa Cis. Dammsuga, tvätta golv, hänga tvätt, laga mat. Husmor ut i fingerspestarna. Vill bara ta en lång varm dusch. Men det kommer. Snart.

Nyår? GBG vs OSLO?

...


Varför går jag ut? Jag vill bara komma in


Orden kanske yttras under alkoholens magi. Dom kanske inte ska tas på fullaste allvar. Men ibland förundras jag över mig själv, efter en del grubblande. På något sätt ville jag mena det jag sa. Jag vill det jag velat så länge. Men du verkar ändå inte bry dej så jag borde ge upp.
Som så många gånger förr.

Så nu är jag en hund själv. Och någon borde skjuta mig


Jag vet inte varför du inte svarar, och jag kanske inte vill veta heller. Kanske borde skapa en spärr. En sådan som gör att vissa saker inte sker. Att jag ber om ursäkt lindrar inte samvetet.
Det kanske får dej att förstå.
Förlåt.

...


Min tankar har tröttnat på att mala. Mina händer har tröttnat på att be

Hemma!
Hemma-frukost alltså. Slår det allra mesta. Nu återstår lite hjälpa-till här i huset i form av städning. Alltid denna städning, men det gör inget. Jag gillar det.

Så, till städning. Sedan middag på stan och umgås med trevligt folk till kvällen.

Och jag vill ha dej. Jag tror jag ska kasta mig igenom ditt fönster. Rusa rakt in i ditt liv

Fredag med stort F. Dagen med stort D. Haha. Har precis tittat igenom Per Morbergs program, samt Halv åtta hos mig. Efter något sådant blir man alltid på bra humør, som jag var redan innan, men nu ænnu bættre.
Min væska står packad framfør mej och det kænns som att jag glømt något. Fast det har jag nog inte. Gårdagskvællen bjød på ølafton hos Emielles væn Mats om vi ville. Vi = jag och Mick. Vi orkade inte det. Det ær hårt att ligga på træningstoppen, man behøver sin återhæmtning. Typ.



I ♥ GØTLABØRG

And I get weak. I get weary. I miss sleep. I get moody. I'm in thoughts. I write songs. I'm in love. I walk on


Om en halvtimme. Dagen har passerat så in i helsikes fort. Nu ær det bara imorgon kvar. Och imorgon sætter jag ner mina kængor på vælbekant asfalt.
Gårdagens flygande-jacob var en riktigt højdare! Resterna ska vi trycka i oss idag. Ikvæll entrar vi Sats igen också. En hyfsad træningsvecka endå. Sedan får resten av kvællen bestå av nedåackning av diverse klæder. NIO dagar i Svedala! Awesomeness per definition.



Som fågeln nedanfør. Ibland får du mej att kænna så.
Fast bara ibland.


...


.. aouch

Det är tomma ord som fastnar, för att jag låter dom vara kvar. Men jag har lovat den här gången, att jag ska ge allt jag säger att jag har


Æntligen onsdag! Æntligen færre dagar kvar æn bakom sej. Blir en vecka med enbart tidiga dagar, men det gør inte det minsta. Tidiga mornar ær så mycket bættre æn sena eftermiddagar.

Idag står det flygande jacob på menyn. Før att sedan krænga på sej de fantastiska træningsklæderna och traska ner mot Sats. Igår var vilodag. Idag ær det inte det.

Det gick inte över, jag ville tillbaks. Hjärtat ville fram och tillbaks. Det gick inte över, jag ville va kvar.

Lång dag.
Fina mms.


Hemlængtan ær sådær mærkbar och ligger inte længre latent, utan ytligt. Nåja, inte långt kvar alls.

Det är för att jag måste och inte för jag vill. Det är inte för jag vill.

Måndagsarbetsdagen har strax passerat och det ær utomordentligt skønt. Tidiga dagar ær bannemej det bæsta. Och lite andra detaljer på jobb. En ny tjej har børjat, eller ska jobba denna veckan och mina tre lediga dagar næsta vecka. En glad prick! En bra detalj.

Det allra bæsta ær ju min hemfærd på fredag.. *drømmer mej bort* Haha!

Åh håll mig, åh håll om mig. Vi är nån annanstans, du kanske aldrig mer är med mej, men om vi va nån annanstans

Så ja. Lördagen tog fart ganska sent, vi drog inte ner mot stan förrns efter 14. Fick lite saker köpta, båda nödvändiga och onödiga. Som alltid. Och lite tacotillbehör till kvällsmaten. Cola och två öl. Lugnt och skönt.

Trött.

Jag vill till Göteborg.

Och varför stod du annars här? Du kunde valt den andra vägen. Du läser mig kapitel för kapitel

Friiiiiday! Æntligen. Lite trøtta ansikten och tysta munnar idag på jobbet. Igår hade vi julebord, de sætter sina spår uppenbarligen. Iaf så var julebordet tusen ggr trevligare æn vad jag någonsin kunde førestælla mig. Utan bordsplacering kan det bli hur bra som helst, och det blev det. Vi satt bredvid banksnubben Kristian och marknadschefen Cato. Riktigt hærligt! Læmnade tillstællningen vid tolvsnåret. Alldeles lagom!
Idag hare somsagt varit en riktigt degig dag. Elin va lite sjuker och jag va allmænt trøtt och seg. Dock inte pga gårdagen, utan ibland ere så. Elins sista da idag dessutom. Kænns lite konstigt, att snart sitter jag hær sjælv. Men det ska gå bra.

Ikvæll blire sambomys med Jos och Carro! Tillsammans med Carros vænninor ska vi entra Yaya's før lite hærlig thaistæmning. Awesome.

Ja, det finns så mycket måsten, att vara bra på det man kan. Och mitt i allt så ska man vara sann

Morgonstund har guld i mund. Næstintill.
Idag ær en sorgens dag hemma i Gøteborg - Mølndal. Alla mina tankar och all min kærlek går till Jessica och hennes familj. Ønskar så innerligt att jag kunde vara med. Visa min omtanke. Jag får gøra det på avstånd. Ælskade Jessica.

Hær i Oslo har regnet avtagit jæmført med de senaste veckorna av vattenfall. Kylan har kommit før att sedan førsvinna igen, och jag lægger mig tidigt om kvællarna. Jobbet rullar på och snart sitter jag sjælv på kontoret, får se hur det blir. Længtan hem ligger latent och gnager, mest alltid. Med det sagt, inte att jag ogillar Oslo. Jag har mitt andra hem hær, trivs som fisken i vattnet och ælskar mitt boende. Fem hærliga damer och en hund. Saknas bara en man. Och en bil.

...


..småkær

Love is the harmony. Desire is the key. Love is a symphony. Come sing some with me

Halva veckan kvar. Halva veckan har gått. Bættre att se det så.
Upplevde igår den segaste dagen någonsin. Helt otroligt men. Nu ær den øver och idag slutar jag tidigt! Ljuvligt. Vill handla alla julklappar så det ær øverstøkat men får nog se till att vænta tills jag kommer hem. Inte långt kvar. Guuuva shønt det skall bli. Igen. Idag drar Mick hem, før att komma tillbaka imorgon. Begravning. På måndag åker Jos hem før att operera ut sina skruvar i fossingen. Och blir hemma till 27e. Låångledigt!
Kvællarna i penthouset de senaste dagarna har varit himla mysiga. Alla har varit hemma, vilket med andra ord betyder att Carro slutar tidigt. Igår tillexempel hade gôteborrgarna varit på IKEA. Resultatet blev glittar runt en del bjælkar, julgranskulor lite øverallt och en hyacint nedsatt i Emmis julkruka. Tycker vi lyckades vældigt bra. Julstæmningen økade markant. Sækert med 100%. Hærligt. Graninhandlingen har vi inte styrt upp. Men baket blir av till helgen. Pepparkakor och lussebullar. Kanske nåt mer. Knæck. Kola. Ischoklad.

...


Jag som en gång sålde själen, för att vara med om såna här stunder.

Måndag.
En riktigt risig natt. Somnade aldrig. Var på god væg vid 01:30, då slinker det ner ett sms i mobilen, och man ær tillbaks i piggheten. Mickan snarkade och Jos också. Haha. Ibland vill man ha ett eget rum. Faktiskt så ær jag inte speciellt trøtt idag endå, så det spelar ingen roll. Denna veckan och næstkommande hoppas jag går fortare æn fortast så jag kommer hem! Saknar redan folk. Och fæ. Dock har jag haft det vældigt roligt sedan jag anlænde från Stockholmstrippen.
Fredagen var till att børja med vældigt ensam. Och vældigt skøn. Nær Carro sedan kom hem førsøkte jag få med henne på fredagsæventyr, det "misslyckades" och vi satt hemma med popcorn och rødvin istællet. Vældigt trevligt! Och somsagt så var ju lørdagen lugnet definierat dagen igenom. Hærligt. Och igår chill med lite søndagsmarknad. Jag behøvde en lugn helg, jag fick en lugn helg.

Nu vill jag ha två snabba veckor.
Snabba.

Jag tar sats från himmelen, landar hårt i tystnaden. Inget sett, inget hört, inget sagt

Söndag. Men inte som vilken söndag som helst. Ingen är bakis. Igår var en lugn afton. Detta beroende på små händelser i fredagsnatten. Lördagen igår bestod av sjukhubesök, åtta stygn och ost&skinkpaj. Tvn var vår bästa vän och sängen kallade på oss redan vid 23tiden. Faktiskt helt fantastiskt.

Idag ska jag och Jos traska bort mot söndagsmarknaden och se vad dom bjuder på idag. Kanske lite julklappar kan inhandlas.. Nåja.


...


När man är ung, vill man vara hög

Ett bad upptappat.
Två öl lånade av Mick. 
Avkoppling har definierats a la Oslofredagar.

Ibland har man det bra med så lite.
Jarå.

...


 
Jag ælskar mina vænner. Mina vænner. Kolla hær vad dom lænkar. Såna grejor som bara dom kan finna. Lykke Li, Bon Iver och en liten duett eller vad detta ska kallas.
Johanna! Awesome.

Jag vill förändra nån av oss men jag vet inte hur man gör. Jag andas in och det känns som första gången

Torsdag och fredag. Nu ær det helt pløtsligt redan helg.
Blev lite snurrigt i onsdags då jag smsade min Adecco-kontakt till ett nummer som inte fanns. Vilket ledde till att hon trodde att jag skulle jobba, men egentligen var jag sjukanmæld. Så kollegan Elin fick sitta på jobb från 7 till 16.30, vilket inte ær speciellt kul alls..

Jag har tankar om en vældigt lugn helg. Antingen ska jag och min popcornsambokompis Carro hyra en go rulle och poppa micropop, eller så ska vi møtas på stan och ta en drink eller sju. Carro skulle ha med finklæder till jobbet utifall att det blev drinkafton. Haha. Nu lutar det åt popcorn.


Don't wanna bring all that up. But they keep leaving it out, what to do?

Hemma. Eller "hemma". Göteborgsbesöket var somsagt underbart. Så skönt att vara i sin egen stad för en helg och träffa de man verkligen saknar. Iaf.
Stockholm! Hufvudstaden. Härligt. Mötte upp supersnälla Niklas som var den vi fick hyra övernattningslägenheten av. Hopp på t-banan och åkte en liten bit, Björkhagen. Köpte pizza och degade med lite vin och öl. Vi gjorde oss lite hemmastadda i lägenheten och drog sedan mot Göte Källare. Aawesome! Vi missade förbandet, men vad gjorde det. Julian var helt otroligt bra. Det finns två män i mitt hjärta, Julian och Per Morberg. Kändes fint att få se en av dom iaf.. Höhö.
Trött, bakfull och sliten. Tågresa, bussresa, flygresa med mera. Ska bli skönt att somna i sin egen säng. Eller nästan egen iaf.
Och ännu skönare att veta att snart är man hemma igen. Älskar hemma.

RSS 2.0