Djungelhäng

Jag och Josefin började här, i lägenheten med vin och massa tjöt. Det var trevligt som katten, vilket det alltid är. Haha. Kvällen skulle spenderas på Kontiki för att se en brud från Kungsbacka, Nadia, som uppträdde med sin bandkonstallation. Grymt stört bra vare. Hela gänget hamnade runt långbordet. Paparazzi-Jos tog väl en sisådär femhundraåttiosju bilder, haha. Najs.


Imorse, runt tio, åkte vi till McDonalds på Frölunda Torg medan Johannes och AL sov kvar i lägenheten. Haha.. De va gött. Sen häckade jag här praktiskt taget själv eftersom sjusovaren Johannes sov till sent. Och nu är jag själv igen, Johanna kommer snart dock. Hon ska plugga och jag ska sippa lite rosé. Haha.!








Fred ut och en puss

Get Up

GÖTT. Jag ska på informationsmöte om inventeringsjobbet
idag kl 15.00. Fan va najs. Fan va naaaaajs! Got a jobb.


En fika med Jossan ska hinnas med samt tid för taggning till Sticky ikväll. Sabrina är redan på och ska även joina förisen. Sweet. Nu ska jag få med Jos också. Hon behöver en behaglig utekväll, jag känner det på mej. Plus att vi inte setts på nästan en vecka. Det är mycket för två som oss. Iaf för en som mej.



Nu ska jag och min sambo till Slottskogen för en springrunda.






Kings Of Leon

- Use Somebody
- Sex on Fire

Kapisch!

www.myspace.com/kingsofleon
Förbannat vad bra det är
















puss ..


Meeting

Dagen började med frukost i sällskap med min sambo. Båda två skulle på intervju hos Manpower, fast Johanna en halvtimme tidigare. Johanna fick jobbet, och mej ska dom ringa. Haha! Känns ju stabiiiiilt. Men intervjun gick bra iaf och dom ringer imorgon om jag fick det. I hope so. Det gäller ett inventeringsjobb åt Ica-butiker. Sköjj änna
Efter det skulle jag och Sabrina på möte på Sticky för att styra upp vår rock-kväll. Mötet gick bra, fast vi har lite att fundera på. Förmodligen kan vi inte ha spelningarna på TopFloor eftersom dom inte tror att banden kommer dra tillräckligt mycket folk, vilket i sin tur innebär att dom inte vill lägga ut riskkapitalet, utan det får jag och Sab stå för. Fattigt. Så om vi inte lyckas skramla ihop sponsorpengar får vi ha arrangemanget på mellanvåningen, vilket känns "gjort" iaf när det gäller ett av banden. Wellwell, den som lever får se. Banden ska kontaktas denna veckan för lite idebollning.

En snabbvisit i Åsa hanns med det också. En kaffe-ballerina-och-kanelgiffel-fika med Lena "Fikamorsan" Johansson stod på schemat. Gott och trevligt.







Imorgon är det onsdag. 
Efter onsdag, gott folk, är det torsdag. Det gillas

D&TC

Vi lyssnar på det nu; jag och min sambo. Haha. Hon ligger på ett täcke på golvet med ett annat täcke över sej. Jag sitter i soffan och har mjöl på byxorna. Vi har bakat bröd. Med krydda och vitlök. Gott. Innan dess handlade vi på Lidl. Premiären för sambosarna. Lite morötter, rödbetor, purjolök, zucchini. Och knäckebröd. Denna hösten ska det lagas soppor minsann. Snart ska vi nog röra på döfläsket genom en promenad, jag har ingen sporttop = ingen löprunda, hahaha.









Soundtracket idag:
Lisa Ekdahl
Café Jazz
Redhotchilipeppers
Bruce Springsteen
Kings of Leon
David&TheCitizens

Morgon Ett

Jap. Har sovit första natten och vaknat första morgonen, i ganska så dassigt tillstånd. Igår var den officiella inflyttningstillställningen med mina tre thaijentor. Fast det blev ingen thaikväll. Ingen hade bilder eller dykfilm med sej. Haha. Jag hade iaf Jossans Job2Do-skiva så den var på för en stund. Fint med thaimusik alltså..
Jaja vi var här iaf och sen åkte vi till Trädgårn, (igen?) av alla jävla ställen. Vi träffade John och hans gang och det var la okej men fan, hahahaha. Varför går man ut där?
Innan det hade jag lyckats ringa lite dumma samtal, eller inte dumma, men det är ju bra om man prata ordentligt och inte avslöjar att man är som man är *ler generat*


Nu ska jag äta pommes frites.






Pengabrorsan

Marklandsgatan Hills ..

Frånochmed den tjugofjärde oktober tvåtusenåtta tillochmed den sjuttonde december tvåtusenåtta.

Ingen lång period men härligt värt. Var och hämtade nyckeln i samma veva som Johanna var där hos Mimmi och skrev på lite papper. En finfin lägenhet, allra längst upp i ett åttavåningshus. Vi kommer älska det där. Numera är jag sambo med Johanna Wignell somsagt. Najz
Lena "Fikamorsan" Johansson skall imorgon hjälpa sin kära dotter Sofie "Fikadottern" Johansson med all packning och dylikt. En liten sväng in på en mataffär ska vi kanske hinna med. Där jag ska försöka tänka ekonomisk när jag väljer vilka matprodukter jag köper. Äh










Cause my hand will be there when 
           you choose to come with me

Queens

Jap. Jag och mamma städar hela huset och har på Queen på högsta volym. Hahaha. Vi har redan fikat och förbränner nu fikakalorierna genom att smådansa lite med dammsugaren och så. Det går bra det här. Jag börjar bli svettig! (därav denna lilla paus)

Igår vare bio med Jos, Mick och Jes. Fanns inga platser till sjubion så vi fick snällt sätta oss i caféet tills klockan 21. Det var mycket trevligt. Vi åt morotskaka, blåbärspaj, drack Latte Macchiato och var allmänt onyttiga. Men jag har som ursäkt att jag ska flytta hemifrån snart och då kommer jag inte ha råd med mat så jag får äta upp mej innan. Typ. Fjantigt. Imorgon blir det "inflyttningsfest" i form av fyra jentor (samma som igår), varsin flaska vin alternativt en dunke eller flak öl och kolla Thailandsbilder på tvskärmen. Fruktasnvärt mysigt och klyschigt ska vi ha det. Joraasåattee!









"TOO MUCH LOVE WILL KILL YOU"
- Freddie Mercury




Ridå

Sentimentala tisdag. Jag behöver lite kaffe nu egentligen.

















Istället för inte var där jag är
Istället för att inte vara det
Kom hem


Härmis

Ja, jag är en riktig härmis. Nu lyssnar jag på Anna Järvinen som jag inte gjort på längelänge innan nu igen då. När jag härmas för att jag hade glömt av henne. Det var inte meningen, varken att glömma eller att härmas. Härmas eller återinspireras, väl själv.

Idag ska jag superduperstäda köket åt min kära mor för igår var jag inge bra på den fronten. Hon ska ju hjälpa mej flytta X antal bagar med kläder på fredag (och har tagit semester för detta) då jag för ett tag ska flytta. Funderar på att börja packa ner skor och kläder för att få ett hum om hur mycket det egentligen är. Förmodligen alldeles för mycket. Skor alltså, dom lär ta upp en egen resväska. Egentligen tror jag att mamma tar semester mest för att det är gött, sen blev min "flytt" bara en väldigt simpel anledning. Fast så kanske det inte alls är. Jag är mycket tacksam för flytthjälpen. Hade varit på tok för meckigt att ta med sej ca 4 resväskor själv från Åsa Idrottsplats till Marklandsgatan. Tack mamma.

Haga-fika med Johanna idag på Nöller. Jag tjuvstartar med en kopp kaffe redan nu. Haga alltså,

Ses sen!




M to the GMT

Just så. Efterblivet från min sida. S'ry


Idag var det arrangörskurskväll. Jag och Steven skulle organisera ett fejk-event dit målgruppen "fjortisar" skulle vilja komma. Haha! Det blev speed-datingkväll på Café Tintint. Vilken affärsidé.
Imorgon eller onsdag ska jag och Sabrina träffa kursledaren och gå igenom hela vår rockkväll från a till ö. Lite jobbigt nu. Datumen verkar krångla, men hoppas fanimej att det löser sej och att bandmedlemmarna slutar prata bakom ryggen på mej och Sab. Ingen bra grej är pyssla med må jag säga. Ni är ju trots allt varken Rolling Stones eller Strokes ännu.

På fredag ska jag och Josie ha myskväll på Marklandsgatan. Innan dess ska jag ha peacat med John även fast bara jag tyckte det va utskällning som skedde. Hioihoioii.





..the youth is starting to change






Electric feel

Haha. Fin rubrik. Men en bra låt.

Igår var en snurrig afton. Besök på Viktoria med Lindy och en massa nötter som satte sej bredvid oss. Mkt tjöt och liten verkstad. Men det var trevligt. Vi mötte Johannes; Lindy åkte hem till sig och vi till Gamle Stan. Världens degigaste dag, nästan. Åt linssoppa, lyssnade på jazz och kollade på Varan-Tv.
Nu blir det en lugn period framöver. På fredag flyttar jag och Johanna till Marklandsgatan för att stanna i två månader. Jävligt gött. Jääääääääävligt gött. Gött. Kan hända att första kvällen inleds med lite vin och trevligt sällskap.






Klubb Prospect

Blubb blubb



 

Urrrk urrk urk!
Det här är inte kul alls. Jag mår som jag förtjänar fast, egentligen vill jag förtjäna att må tiptop, which I don't obviously.. Oj. Igår började det med lite chill Miami Ink-tittande till att bli en jävla utgång?! Vad händer därimellan? Jo jag mötte Josie på tåget och vi drog till ett fullsmockat Vasastan och chillade. Försökte förklara uteställen för en puckad värmländsk lumpare men han fattade inte nåt, så vi gav upp. Sen åkte vi hem till John och var där i typ ett toabesöks-ögonblick. Ja jag hann gå på toa för att sedan åka igen. Till Trädgårn?! Whata? Från  chill i soffan till Trädgårn. Kändes inte bra, fast det blev rätt kul. John hade en utskällning riktad mot mej då skådespelade jag mej in i en väldigt nedstämd roll med valpögon. Jag och Jossan dansade som aldrig förr och ölen har aldrig smakat bättre.


Bollen är rund - allt kan hända.




...



En söndag som nästan vilken söndag som helst. Fast snäppet bättre än en vanlig söndag. Efter min och Josefins bada-bastu-eftermiddag  igår käkade vi middag här och begav oss senare på aftonen till metropolen, storstaden Kungsbacka Stad. Där kilade vi till Kaptensgatan för att joina den pågående förfesten. Det var trevligt. Sen "gjorde vi Kungsbacka" genom ett lamt besök på Esters, för att sedan entra Mingel. En helt okej och skaplig afton, men med dagen-efter-känningar som inte är så kul.
Söndagen har spenderats i en ungkarlslya med thaimat, Debatt med Blondinbella och lite annat tjafs. Sen en slapp kväll i soffan med tv och sällskap.


Imorgon är det eventkurs. Fan va bra








Bada bastu


Vikingarna inom oss skall träda fram.
Jag och Jossan ska bada bastu; bada i havet och dricka öl. Gårdagens bravader har hängt kvar lite i huvudet genom huvudvärk etcetera så det blir till att bli av med det nu. Vi vet även att det är nyttigt att bada bastu, då blodkärlen krymper och vidgas i de olika temperaturerna (havet: 14° bastun: ca 70°) vilket gynnar blodcirkulationen. Sen vad ölen spelar in i det hela vet vi inte riktigt. Den gör nog ett bra jobb den också.
Efter detta lilla äventyr blir det middag at Johanssons i form av inbakad fläskfilé. Gott somfasen och perfekt dagen-efter-lite-för-mycket-kvällen. Sen beger jag mej dit vinden för mig.







Hoppet uppe!

Jorå. Nu är det mesta uppryckt till lite gladare nivåer för en stund eller tre. Johanna och jag kanske kanske kanske ska överta en etta i Götlabörg för ett litet tag. Mycket osäkert som alltid, men hoppet finns! Det räcker långt med lite hopp i tider som dessa. Imorgon är det fredag, en fredag som kommer duga gott som den blir. Jag ska meeta up med Lindy vilket var ett tag sen. Josie kommer och förhoppningsvis Johanna och Sabbe också.













20:12

En likgiltig dag idag. Struntade blankt i säljarskiten, sa ja till en dag med mina gamlingar på Pölagården istället. Och där trivs jag minsann. Gamlingar är coola katter.

Utöver en trivsam dag på jobbet är det mesta ganska rövigt. Lägenheten i Majorna sket sej som en ko-blaja och det känns omöjligt att hitta någon annan, fredag har förflyttats till lördag, jobb existerar inte och jag vet inte, hösten är rätt illa i sig. Den har alltid haft en tendens är förefalla sig så i mitt liv även innan. Fan va lipigt alltså.. Buhu! Sentimentala stunder i Åsa.. Jävla skit. Hahahaha.



En sjukt positiv sak dock. Min och Sabs tänkta grej på Sticky verkar kunna lösa sej. Vår kurs-teacher tyckte det lät som en riktigt god idé vilket var underbart att höra. Verkligen ljuset i min taskiga vardag, haha. Jag tror på det somfan alltså. Det kommer dra löjligt mycket människor och kan bli nätternas natt.





I will not pretend, that I don't care


-


We are fighting the losing battles
Though we still have hope









Monologue

Ja det var tamejfan en enda jävla monolog idag på  världens STÖRSTA skämt till företag. Jag trodde till slut att det var ett skämt, nöp mej i armen men insåg att helvetes-jävla-skit-det-är-verklighet! Iaf.. Jag satt med mina lurar och mick och skulle ringa till företag och kolla läget om dom ville köpa "ett unikt företagspaket som innebar BLA BLA BLA BLA.." Typ! Men inte fan vill ett företag gå på R.I.K's matcher, sitta i VIP-loungen och dricka öl. Skulle inte jag heller vilja. Ursäkta denna ilska, men jag har försökt skratta bort det hela dagen, men nu kommer allt på samma gång. Haha!

Jaja, jag ska sluta gnälla. Imorgon blire iaf inget återvändo till The Big Joke of The Year-företaget. Hell no. Jag ska dela ut mer CV och bomba Blockets andrahandslägenheter så jag kommer ifrån Åsabonnehålan snarast möjligt. Jag och Johanna behöver Göteborg nu, jag som ett stöd samt en flykt, och Johanna som en miljöförändring även hon.




Onsdag, torsdag, fredag..!



Det är dags.

Att presentera kanske världens bästa sångare David och hans band

WHEN IN VIENNA

Lyssna och njut så in i helsikes mycket du bara kan:
http://www.myspace.com/wheninvienna




Jag är inte långt ifrån tårar, hahaha. På riktigt.
Nu ska jag till jobbet i Göteborg.

Det borde vara fredag, jämt!

Fängelset

Första träffen med arrangörsgänget var på Härlanda Fängelse. Det känns bra, men jag och Sabrina måste styra upp ett och annat väldigt snart. Tanken är att i utbildningen ska vi  ha slutprojektet på Fängelset (?) , vilket i sin tur innebär en alkoholfri tillställning. Då jag och även Sab är 20+ för stunden tror vi inte riktigt på det konceptet. Det kan man ju helt förståeligt inte säga rätt fram på första träffen att

"Du, kursledarn, vi tänker minsann inte ha alkoholfria tillställningar
och inte här heller för den delen, utan vi ska ha vårt projekt på Sticky, oke?"

Tre fantastiskt bra band har vi i våra tankar. En riktigt skön rockafton. Låter inte det bättre i allas öron? MEn men, jag tror det löser sej till slut. Vår idé är för bra för att inte göra något åt.

Imorgon börjar jag jobba kontorsjobb. Stora, gamla tant.

Början på starten

Jap. Det är veckornas vecka, livets vecka.

Ikväll startar jag och Sabrina på en arrangörskurs. Detta är vårat kall har vi förtstått efter en del diskussioner sinsemellan. Det är tredje året vi velat börja men det är i år det verkligen händer! Helt fantastiskt underbart. Vår tanke är en helskön rockkväll på ett väl utvalt ställe i Göteborg. Våra idéer som vi redan skapat kan inte bli annat än succé. I lördags natt dealade jag till mig ett band som mer än gärna spelar + att vi ska boka ett eller två band till. Jag är i extas. Inte alls fötterna på jorden för stunden. Men det gör ingneting. Jag njuter.
Och imorgon börjar jag mitt nya jobb samt att en lägenhet i Majorna kan komma att bli min och Johannas. Allt känns lite väl bra för att vara sant, därför ska jag sänka mina förväntningar. Men OM, då är mitt liv fulländat.




RSS 2.0