Sound&Vision

DAVIDBOWIE-FEBER! (återigen...)


Nu har jag jobbat klart. Roligt. Alltså på riktigt, jag tycker att det är skitkul. Gamlingarna är så sköna va. Ett par tre goa garv varje arbetspass. Lätt värt.
Nu ska jag borsta gaddarna och sura lite över att jag inte är på Sticky med Sabrina ikväll :(






pussgurkor 2.0

Vision one

Gårdagen var himla skoj. Rolig om man säjer. Vi pingisade tills taklamporna sken oss alldeles för starkt i ögonen. Dagen till ära mår man som man förtjänar och så blir man inringd till jobbet på det. Men det ska gå galant. Jag börjar vänja mig. Tisdagar är hårda dagar.

Iallafall. Något hejdå till David blev aldrig av, så nu är han i de amerikanska staterna och gottar sig. Johanna lilla dockan åker till London imorgon och lämnar mig också. En liten svacka i vänskapskretsen helt enkelt. Men jag klarar mig fint.

På fredag kan hända att det blir kaffe alternativt öl med John. Det var längesen. Det har alltid tillhört att det blir enorma glapp mellan hängen. Men på fredag kanske.


Mitt livs mest sjävklara faktum.




Jag har den bäst tänkbara mamman.

Måndagsbarn

.. skulle man kunna kalla mig. Måndag är den nya lördagen för mig, stryker lördagar ur festlighetssammanhang och lägger till måndagen istället. Så har det varit sen första bingo-besöket i december (november?) med ett få undantagstillfällen. Jag är nöjd med mitt val. Denna afton ska jag med flera andra fira Mikaela "Lillen" Lindblom som fyller hela 21 år. Känner på mig att det kommer bli en himla himla trevlig kväll. Bara man inte träffar läkarstudenten igen. Eller filmaren. Eller finsmakaren.
Iaf. Nu ska jag fixa i köket år mor, slänga in en tvätt och ställa mig själv i duschen. Det är storm ute eller nåt. Inte okej.







jag ch mina vänner gör oss extremt bra på bild.

När dekadensen känns som lättast!



Latest:
Jobbet gick galant, trots lite galenheter. Jag gillar't. Imorgon kan hända att det blir work på dagtid, sedan blire lite festligheter genom födelsedagsfirande för Lillen Lindblom. Blir fint :) Nu ska jag nana ögat. Godnatt, sovgott!

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Jag stannade hemma ikväll.. Det var "klart som korvspad" som Cissi hade skrivit. Jag är trött som en hund och ser jävligt risig ut. Kungsbacka uteliv blir utan mig. Och Johanna. Och Sabrina. Sovgott.


.

Och aldrig nekat mig det ena eller andra, och levat livet, tills jag krossades en dag

Tänka sig att förnimmelsen av att man har insupit alkoholdryck träder fram på eftermiddagen. Tänka sig att under de få , men fem, arbetstimmarna jag utförde idag kunde ingen på jorden (inte ens jag) misstänka att sanningen låg däri, i alkoholens värld. Men nu, nhu kan jag med bestämdhet säga och visa alla att så är sanningen.
Ikväll kanske jag ska träffa Sabrina igen. Jag hoppas på det. Rastlösheten är något av det värsta jag dras med. Haha! Kan man vara rastlös fast samtidigt lat? Kan inte bestämma mig, men jag tror att det är så jag fungerar. Jag tror verkligen det.









tja

När jag var fjorton år snodde jag en gås på Skansen

Fast egentligen så gjorde jag inte det.

Fy usch och ganska mycket mera fy. För nästan exakt fyra timmar sedan kom jag hem. Jag öppnade dörren, hämtade en cola light i kylen och somnade, efter ett par klunkar givetvis. Nu sitter jag här, lite snurrig och bortkommen med vetskapen om att jobbet väntas. Ibland är livet inte okej. Inte helt okej iallafall. I vilket fall som helst så är det bara till 12:15, så jag lär klara det.
Igår vare lite kafferep somsagt. Sen lite Allum - köpcentrenas köpcenter - för att kolla lite. Det resulterade i varsin grön påse med dryck. Hem till Cis igen, varma mackor på menyn och det var gott. Våra gröna påsar och vi åkte till Jon i Jonsered på Jons Väg (sant!) och drack upp det tillsammans med ett sällskap. Trevligt. Inte fina bilder.





Morrn morrn. Morr

Tantligan

.. ska träffas somsagt för lite kaffe och en himla massa tjöt och skitsnack. Det är väl sånt vi fruntimmer klarar av allra bäst. Och lite andra - ganska många - andra grejor också.
Jag har med mej lite öldrickarvirke om så skulle behövas, + att min otroligt stora summa lön har fallit in på konotot och kan ju därmed användas hos diverse dryckeshandlare. Fredag ju. Och jobb imorgon 07:15... dock bara till 12:15 så lite får man stå ut med. Fredag.
Jag längtar till sommaren, till solen, till parkerna, till grillkvällarna, till nattbaden, till de långa nätterna, till de ljusa mornarna, till berusningarna, till de uppvärmda bergshällarna. Åååh.








natten tog oss dit - till klubb och spriten

Seaside

- I fell in love. With the seaside.


Nu snöar det så det står härliga till. Dagen annars har varit ljuvlig. Sol sol och en ny dator. Haha. Och lite jobb. Imorgon är jag ledig (förhoppningsvis) och ska kafferepa med Cissi, Sabbe och Bobban. Sen liten hejdå till David som ska till USA tre veckor, stackaren! Mmmm.

Hej






.

När ska du bli stor

Äntligen!
Nu har vi införskaffat oss en sprillans ny dator. Back to business. Kontakt med oviktiga folk och så vidare. Nu ska jag laga soppa och sen gå till jobbet.

FYFAN VA GÖTT VÄDER!

Fredagskväll

Satan i gatan vilken skön fredagskväll... nä just det, det var ju måndag. Bingo, pingis och ett par läkarstudenter senare. Nu ska vi köpa baguette på Baguetten och sitta i en solig park. Min dator hemma är paj. Det är jävligt kasst. Jag har sovit alldeles förlite och känner mej bokstavligt talat efterbliven. Läkarstudent sa vi va?






KAPISCH

Rödvinsläppar

Igår var det en trevligt, intensiv och tyvärr ganska kort kaféträff med Boel och Emelie, en och en halv timme lyckades vi iaf skrapa ihop efter lite rundtur för att hitta plats på ngt fik. Iaf mycket trevligt :)

Jag kom hem, käkade god mat, drack god öl och ville UT. Jag ringde de precis nämnda flickorna samt Robin. Ingen ville/skulle ut. Nähä. Men till slut var jag nöjd med min då hittintills lugna fredagskväll.
Sen kom mina föräldras vapendragre i form av Ina och Dick. Det var väl där någonstans som kvällen ballade ur. Ett par vinflaskor senare har vi seriösa snack om allt mellan himmel och jord till småtimmarna närmar sig. Jag kom i säng 03:24 och var nöjd med kvällen som alltså inte blev så vidare lugn. Är ju mer bakfull nu än vad jag hade vair med en normal utgång. Well well.
I afton blir det Sticky med Sabrina och Cis och förhoppningsvis Boel! Yeey.





Nu ska jag snart bada bastu och bli av med bakruset. Bye

O0o0Oo0o

Nu inväntas mor för en kaffe och lite chokladbollar som jag själv bakat. Sen ska sminket på och jag skall traska mot bussen som tar mig till Kungsbacka för lite kaffe med Emelie och Boel. Det ska bli väldigt väldigt trevligt, för det var väldigt väldigt längesen.
Köttet för ikväll är marinerat så till den milda grad att det inte får plats mer marinad i skålen. Mört skare vá! Och marängtårta ska ordnas också. Vilken pangfredag! Vore fint om lillebröder fyllde år lite oftare..






Njut,brittiskan,njut!

Sway

I NEED YOUR SWAY!

Jävla system. Idioti. Flyttar man inte den som gjort handlingen? Vad har offret för skyldighet att förflyttas? Raseriet inom mig gör att jag snart kokar. Fy fan. Helt totalt fuckat system. Förbannaaaaaaaaaat.











Skit

Tomejto - Tomaato

Jag gjorde en finfin tomatsoppa till lunch idag. Mor min tyckte inte om den alls, men psch, who is she to tell? Den var god! Tyckte jag. Återigen en ensam, betänksam dag. Det blev inget visit i Götlabörg, jag orkade inte, haha. Istället låtsades jag vara hemmafru i att hänga tvätt, brygga kaffe, göra egen lunch, yeah you name it.
Och Frölunda spelar hockey nu, exalterande! Jag vevar med armarna och tjuter ut lite ljud titt som tätt, precis som att jag vore superinsatt. Jag är inte så insatt, men jag blir dramatisk när saker händer, fast jag knappt vet om det är sportsligt eller osportsligt. Dom brukar slåss iaf, det har jag sett. Inte okej.

Imorgon är det fredag och det är lika med fikelifika med Emelie och Boel i Kungsbacka, sen återvända hem för middag och lite mesigt firande av min sextonåriga lillebror, som snart är lika gammal som jag typ. Lördag blir förmodligen Sticky med Cis och Sab. Sweet.
Nu ska jag kolla hockey igen. Rena, rama träningspasset för mig också.




Baaababeli-bye!

Utlandsresa

Det finns en detalj i min vardag som gärna hade kunnat få vara annorlunda. Detaljen är att jag befinner mig i Sverige och inte i något varmt, soligt, ljuvligt, exotiskt och spännande land. Jag är inte bitter, för emellanåt kikar jag på alla bilder från resan 2008. Det var en fantastisk period i mitt liv som jag kan längta tillbaka till, och även vara glad över att det är slut. Bilderna får mig iallafall att må bra och känna mig varm i kroppen av en stund. En dag var så okomplicerad, så simpel: vakna, ta på bikini, äta frukost, köpa vatten, sola, bada, sola, bada, sola, käka lunch, sola, bada, hem för en powernap, fixa sej, svepa några öl och en chipspåse på rummet, gå till ngn restaurang, tjöta med folk, bli onykter, gå hem, sova. I nio veckor såg vår vardag ut så, i princip. Själva konceptet funkade inte riktigt i storstäderna som Bangkok och Kuala Lumpur, men då vare shopping istället för sola och bada. TA MIG DIT! Waaahh.

Nu har jag börjat spåna på en ytterligare resa. Jag och Jossan har länge funderat och pratat om Australien (visstvisst, det är "gjort" och inget nytt) men alltså, jag vet att jag hade trivts där. Folks slappa inställning och sköna livsstil. Iaf, mina tankar har flugit iväg lite varstans och till sist hamnat i USA. Mitt sikte är inställt på västkusten, med värme givetvis. Karliforninen, LA, San Fransisco, blabla ni vet... Mmmmmmm!
Medan snön fortsätter dala ner på marken här i Åsa ska jag kolla hostels och så vidare.. i Oslo, haha! Jag Jossan och Mick skall dit 17 maj! :) Mick blir 21 den 16e och i samma veva firar vi med norrmännen deras dag. Fantaastic!

Nytt inlägg

Imorgon hoppas jag på arbete, blir så extremt rastlös när jag traskar omrking i huset, eller på gatorna. Ingen action, inga happenings. Nu tjatar lille lillebror på att få överta datorn en stund. Jaja, visst visst.
Jag är endå så trött av inget-att-göra-livet så det blir nog lite tv och sedan läggdags. Lite till ska jag lyssna på Sigúr Rós bara. Lite, lite, lite till. Mmm.



Om gamlingar inte behöver mig imorgon, ska jag nog fönsterhandla i Göteborg, kanske smsa Lindy och se om hon vill luncha. Kaffrepsjenterna; Císsi och Sab och jag har inte kafferepat på snart två veckor. Lite lamt av oss, men det ordnar vi. Hejdå ni, Hej tvn!

Kaffepaus

Imorse vaknade jag 09:04. Johanna skickade ett informations-sms om Hultsfred, det var positivt. Hela tiden blir jag mer och mer nöjd att jag bokat biljetten redan. Nästa månad ska jag nog boka Peace kanske. Eller om någon ens ska dit.
Idag är det perfekta vårvädret, rätt bitigt när vinden tar till, men solen skiner och den kalla luften passar in oavsett. En timmes promenad har jag åstadkommit idag tackvare min tidiga uppstigning.
Nu ska jag surpla lite nybryggt kaffe och lyssna på musik. The Isley Brothers.










-

Brillmongo 2.0


Cheesy

Jag avskyr att vara det, blödig alltså. Det skapar genast en obehaglig och obekväm känsla kroppen igenom. Nu sitter jag och lyssnar på Lisa Ekdahl. Hon är helt otroligt, fantastiskt bra, men kommer alltid ge mig den speciella känslan av obekvämlighet. Och otillräcklighet. Åh Lisa. Antagligen är det för att klockan är slagen så himlen är mörk. Det är då allt kommer krypandes. Allt det där blödiga. Jag saknar människor jag inte borde sakna, för det finns ingen anledning. Bortsett från att jag verkligen saknar, på riktigt.

Jaja. Lyssna på Lisa. Inte på mig

Sophiero

 .. hon är från Mölndalsbro.

Jag har jobbat denna afton, lika trevligt som alltid. Men nu är jag matt som jagvetintevad. Liksom lite förlamad, handlingsförlamad, seg, dåsig, men känns bra så in i bänken att jag har en anledning. Det är minsann inte ofta. Jag är inte känd för att arbeta mycket precis .. Men ska försöka få lite ändring på det. samla ihop till en deposition till Oslo :) Jag längtar redan dit. Oslo är min andra stad i favoritlistan, Göteborg vann. Jag och Jossan entrar förmodligen, förhoppningsvis den staden typ juni 2009. Inom en snart framtid skall jag maila det gamla företaget jag arbetade för. Hoppas på work.







Nu ska jag borsta gaddarna och bänka mig framför tvn. O&O


HAHA

Herrejesus och hans polare.
Det stod ju "klubbartisterna", det stod ju inte "artisterna". Hahahaha. Jaja, man kan inte alltid vara begåvad. Och ibland händer det att jag bara läser halva ord, och bildar därmed ett eget. Tack Malin! :D Nu förstår jag. Nu är jag med i matchen igen. Fick nån idé att inga artister alls skulle vara i Slottis.











Herrejesus och mina polare


Vilken affäridé!

"OM KLUBBARNA
Klubbartisterna spelar inte på festivalområdet i Slottsskogen. De spelar på olika ställen i stan. Vi meddelar senare vilka. Festivalpasset gäller som inträde till klubbarna endast i mån av plats. Många av klubbarna kommer att bli fulla, och då kan man inte komma in även om man har festivalpass."

Jorasåatte. Way Out Wests festivalidé är ju helt fantastiskt mycket åt skogen detta år. Jag har inte deltagit i de år då festivalen hållit rum i Slottskogen. Men jag har endå hört bra grejor om den. Varje år har jag varit sugen att deltaga men varken haft pengar eller kunnat. "Nästa år" (varje år) tänker man. Men i år.. Haha. Kul att ens festivalpass lika gärna kunde varit ett vanligt armband, som inte betyder någonting.
Vill inte riktigt minnas hur många besökare festivalen har, men det är väl runt 15 000? I Götet finns en arena med den kapaciteten, Ullevi. Jaja gud vad jag klagar. Har inte druckit tillräckligt mycket kaffe.
Jag ville verkligen ha kvar WOW i Slottis. Jag gillar Slottis, jag gillar festivaler. Vilken tur att årets band inte är så bra hittills.


.

2


Sockerchock

Coca Cola gör mig knäpp. Sockret fungerar som alkohol. Creepy.

Imorgon börjar mitt nya liv. Äntligen. Som så många gånger förr. Och det känns varken mer eller mindre seriöst denna gången men, jag ska göra ett försök. Min mage har börjat knipa, kniva och vara allmänt illa däran och skall försöka ta det som ett litet litet tecken att en lugnare period för infinna sig. Och karaktären skall förbättras markant.








Lycka te - en sockerdricka te

A chance

Min önskelista:

- Roadtrip i USA, främst västkusten och musikstäderna
- Jamaica med gatuband överallt
- Bartenderkurs,  Barcelona eller Mallorca (haha med Jossan såklart)
- Jobba och studera engelska i London
- Roadtrip i Australien inklusive dykning
- Dyka i Egyten









Du ser inte längre klart - och allt är upp till mig

ZzZzz

Trött som en hund, seg som en råtta. Worket väntar, 12:15 är jag klar. Då ska jag komma hem och somna igen. Snark snark. Extremt trött.
Tidiga mornar är inte min kopp av te.


.

Rätt gôtt

Jag stannade hemma, hemma från alla spektakel som äger rum idag. Inflyttningsfest hos Jessica (som jag har dåligt samvete för att jag hoppar över), chillmys hos Cis och radiraj hos Lindy. Min kropp säger nej så mycket att inte ens en öl kan få det till ett ja. Och som grädden på moset ska jag arbeta imorgon kl kvart över sju på morgonen. Mer ovärd bakfylla än då existerar nog inte. Och idag har det varit otroligt jobbigt med bakfylla. Anxiety. Nä kanske inte men vet inte vad det är. Urk.

Jag är ensam också. Mamma är på fest i Mölndal, bror är ute och busar, lillasyster sover hos en buddie och här sitter jag med en klump i magen.




Godnatt.

Sfjhnssn

Mobilen är tillbaka i rätta händer. Skönt, nu ska jag inte ta med mobilen på fler vilda äventyr. Tror jag.

Ikväll. Denna kväll. Jag mår faktiskt riktigt illa, vilket knappt ens är befogat då jag drack 6 öl igår på tre timmar, dvs två i timman. Hur mycket vekling är inte jag då? Helt galet. Funderar på att steka upp en sprödbakad torskfilé och njuta av bakfylleheten tillsammans med dåliga tv-program. Fast är Carson Kressley i rutan kan jag gärna låta mig underhållas. Han är verkligen genomunderbar. Fab 5 for life - Carson, can I be your wife? Synd att han är homo.

Nåväl. Kvällen får bli som den blir, nu orkar jag inte tänka. Hej


.

Skit också..

Jag glömde min mobil på sätet igår i bussen. Jag somnade och vaknade i Frillesås. Men som tur va så vände dne och körde tillbaka till Åsa. Jag kom ihåg att gå av, men glömde mobilen. Smartie. Jävla skit. Skit också. Fick iaf tag på någon som hade hittat den på bussen och bodde i Åsa, snart ska jag plinga honom och få tillbaks den. Men orka.












crap

Fredagsgodis


ge mig en sådan hära så är jag nöjd, för resten av livet

Jöbba

Ahmen. Fredagskvällen blir ett arbetspass. Ska förmodligen ta en öl med Klara efter det, om jag orkar. Min kropp är helt lealös. Inte för att det var speciellt hårt på Jazzhuset igår eller att jag gjort ngt anstr'ängande, men man är ju inte tjugo längre.
Iaf spelningen var helt okej, så dock inte hela.

Imorgon vet jag inte vad jag ska prioritera. En kaffe med John på dagen är ju inga problem men sen chill hos Lindy eller inflyttningsradiraj hos Jessica. Kruxet är då mitt lilla lilla arbetspass på söndag 7:15-12:15. Det är ju bara fem timmar men tänker verkligen inte vara bakis ett dugg. Allra helst, tar jag bara en kaffe och sen chillar hela kvällen. Men min karaktär existerar inte så jag kommer sluta på någon av de festligare tillställningarna endå. Åh, typiskt.





!

Jazzin'

På Jazzhuset givetvis. Ikväll skall jag och mina mannar dit. Första skall vi konfererar och mysa hemma hos Cis, sen ska vi dit. Bonnie&Clyde står för underhållningen, det blir la najs!
Nu svider det i hela mitt ansikte och jag är röd. Snyggt.

Jag och mor hann med en Ullaredstripp idag, jag köpte en indianväska med massa fransar. Så jag kommer se schleten och bohem ut denna afton. + Att mitt hår ser förjävligt ut. Fågelboet har kommit tillbaka. Jag hatar plattänger!





Baj baj

Dundertåget!

Haaha. Så sköna, så bra, så rätt.

Nu ska jag göra så att jag ser ut som en människa, sen ska jag träffa Lindy och Anna på La Sombrita. Mysmys, dubbelmys. Imorgon bär det va till Jazzhuset. Också mys, eller iaf förisen kommer vara det. Stället blir nog bara allmänt skoj, roligt, kul. Yes






DUNDERTÅGET ... WRROOOOM!



.

Em F# Dm7

Jobbet ikväll var trevligt. Imorgon blir det upp i ottan och fortsätta där man slutade i princip. Jag klagar inte.
I april vill jag följa med Johanna till London samt besöka Josie i Åre. Förmodligen blir väl inget av, men tänk ett par härliga vårdagar i London! Och massa Luke Pritchards vandrandes omkring en. Ljuvligt. Gigantiska rockklubbar överallt med exakt den musiken som borde spelas i Göteborg också. Johanna gav killar rådet att åka till London och förstå hur man ska se ut. OH! Luke.






.p


Luke Pritchard

Är min nya Julian Casablancas - och även finare

Så iaf. Uppdatering. Jag ska nu flytta hem till Åsa igen. Klickade inte riktigt med den tänkta roomien. Inatt bråkade vi som  treåringar efter att jag och Johanna kommit hem från Pingisklubben. Jag tog hans handduk och torkade av spillet på bordet, för ngn hade använt min. Helt otroligt mogen är jag ibland. Well iaf. Kålltorp har aldrig varit och kommer aldrig bli mitt hem. Nästa gång skall jag bo själv eller med någon jag känner innan. Man vet aldrig var man hamnar annars...

Pingisen igår var fantastiskt rolig. Lite chill hemma hos Linn och Mikaela först. Lite tjöt, garv och vin senare gick vi till Pustervik. Mycket folk och denna gång träffade jag bollen lite bättre. Johanna "dramaqueen" Wignell fixade dit polisen eftersom ngn hade tagit hennes plånka. Haha. Ska de va action, så ska det!
En av de konstigaste kvällarna/nätterna på länge. Men nu är det över.





Jag klarar inte av att bo med fem personligheter

Hemmaplanen

Johanna Wignell är tillbaka - på hemmaplan - i Mölndal! En smärre chock igår när hon ringde upp min mobil efter att jag skickat ett litet sakna-sms. Hon är hemma! London har hon lämnat, tills kursen startar. Så idag blir det en kaffe eller tre på stan. Dock så alternerar vädret med att regna och snöa. Inte så skoj. Vi har bara ett paraply hemma, ett Gais-paraply. Jag vill inte gärna bli nedslagen.











OH uh OoH OoH!

Såld!

Jag kan inte sluta lyssna på The Kooks. Det går inte. Vid ett flertal tillfällen har jag försökt mig på lite andra band, artister, men i slutändan förstår jag ändå att det är Kooks jag vill lyssna på. I sommar ska jag få se som live. Amazing! Amagad. Fantastic. Fabolous. Mmmm!

Idag har jag arbetat. Gött. Vaknade i morse i Lindys lägenhet, med Sabrina. Vi sov i the dudes säng. Däckade kanske det heter. Sticky igår var jäkligt underhållande. Eller jag och Sab underhöll oss själva med att diskutera med californiska chalmerister :) Man blir ju otroligt bra på engelska när andan (eller fyllan) faller på. How come? Ingen aning. Men bra var vi iaf.

Sleep tight


RSS 2.0